ee peki kontrolde geçici dikiş fln atılmadı mı arkadaşınıza? tutmadığı belli değilmiydi?evlenmeden ne kadar zaman önce yaptırdı işlemi?
kızlar ebru hanıma mail attnz mı acaba???
bana 20 gün sonra gel dedi..ped kullan demedi..aradım dün endişelenince günde bir ped dolduracak şekilde olabilir dedi..bu akşam 48 saat geçmiş olacak..işe başlasam mı acaba yarın..rahat yürüyemiyorum..sızım da devam ediyor..ne zaman geçer sızısı sizce..
bu kanıya nerden vardın?? yardımcı olur musun biraz?
bilmiyor sen kıme yaptırdın arkadaşım..ya kızlar aslında ayrıca bir topıc acsak operasyon yaptıranlar ve yanına doktor ısımlerı yazılsa yahu herkess bırsey soyluyor kafalarımız karısıyor.neredeyse defter tutucam o derece yani..sonucları yazsak offff.
canım bu topictekileri tolayabildiklerimi topladım yalnızz bazı arkdşların tuttu mu bilmiyorum umarım arkdaşlara da bi faydası olur olup ta görmedikleri mi de eklemeye çalışcağım..
buyrun;
ist22-akın bey
aylin 30-ebru hanım(flep tuttu)
narm-özkan bey
zehra64-(mustafa bey)
sinir harbi -ebruu hanım(evlendi sonuç bekleniyor)
aydnl-mustafa bey
bilmiyor,gothicc(yaptırmadı)
hay allah razı olsun sızden kızlar.ne muradınız varsa versin..ben de neredeyse elıme kagıt kalem alıp bu konuyu sayfalarca okuyup tek tek yazzıcam o kıvama geldım yani..bılen arkadaslarda yazsın.allahım yardımcımız olsun ya.valla cok bunaldım.herıfı bırakıcam bu yuzden yahu bır ıyı duusnuyorum bır kotu.karsımdakı adam hasta ruhlu olmasa belki bu kadar kasmayacağım ama o öyle oldukça ben iyice yoğunlaşıyorum.olumsuz şeylere.doktor kararı veremedım sonra işimiz uzadı şimdi de ayrıyız ailem de istemiyor zaten heyecan yok..allahtan annem bılıyor durumumu tek yardımcım annem ve ablam. ne olacak böyle bilmiyorum .(ben de ebru hanım ya da murat beye gıdıcem sanırım.tabi nasipse evlenirsem.sınır harbını cok merak ettım.kızcagızın ınşallah yuzu gulmustur..
hay allah razı olsun yasızden kızlar.ne muradınız varsa versin..ben de neredeyse elıme kagıt kalem alıp bu konuyu sayfalarca okuyup tek tek yazzıcam o kıvama geldım yani..bılen arkadaslarda yazsın.allahım yardımcımız olsun ya.valla cok bunaldım.herıfı bırakıcam bu yuzden yahu bır ıyı duusnuyorum bır kotu.karsımdakı adam hasta ruhlu olmasa belki bu kadar kasmayacağım ama o öyle oldukça ben iyice yoğunlaşıyorum.olumsuz şeylere.doktor kararı veremedım sonra işimiz uzadı şimdi de ayrıyız ailem de istemiyor zaten heyecan yok..allahtan annem bılıyor durumumu tek yardımcım annem ve ablam. ne olacak böyle bilmiyorum .(ben de ebru hanım ya da murat beye gıdıcem sanırım.tabi nasipse evlenirsem.sınır harbını cok merak ettım.kızcagızın ınşallah yuzu gulmustur..
.
inş ALLAH HEPİİMİZİN yüzüne gülecek canım..
alin30 un kuzeni- ebru hanım(flep sonuçu aldı),cloo- ebru hanım(gecici sonuç alındı) bunalrda var:)
bu arada bnde ebru hanıma gideceğim inş bnm karşımda ki kişi de hasta ruhlu bazen kasıyorum kendimi bazen iyi düşünüyorum iyi ki doktorlar var diyorum canım
kızlar dikkat edin derim hasta ruhlu insanlardan uzak durun üzmeyin kendinizi daha fazla. ben,m eski erkek arkadaşım da çok pimpirikliydi geriyordu beni, ama şimdi öyle rahatım ki, insan ferahlığa ulaşıyor anlayışlı birinin yanında. en azından operasyonu yaptırırım, kanamazsa da sorun etmez diye düşünüyorum, ben elimden geleni yaparım gerisi allaha kalmış kızlar
kızlar korkut beyede ebru hanımada mail attım ikiside yasaklanma gibi durumu olmadıgını yazmış ikiside bu konuda içiniz rahat olsun demiş korkut beykızlar ebru hanıma mail attnz mı acaba???
kızlar korkut beyede ebru hanımada mail attım ikiside yasaklanma gibi durumu olmadıgını yazmış ikiside bu konuda içiniz rahat olsun demiş korkut bey
şanslısın ne güzel inş sorun yaşamassın..keşke sevmeseydim onu sevdim yıllarımı verdim vazgeçemiyorumcanım beni çok geriyor bzen bu konuda ama vazgecemiyorumdktorlara güveniyorum aksinin düşünmek bile istemiyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?