ee peki kontrolde geçici dikiş fln atılmadı mı arkadaşınıza? tutmadığı belli değilmiydi?evlenmeden ne kadar zaman önce yaptırdı işlemi?

evlenmeden 3 ay önce yaptırdı bi sorun yoktu kontrolede gitti sıkıntı olmadığı söylendi ama o gece kanaması olmadı.[/QUOTE]

ARKADASLAR LUTFEN DOKTORLARIN TUZAGINA DUSMEYIN , NORMALDE ZAR KAPALI DEIL YAPI OLARAK ZATEN ESNEK ONLAR KAPATTIK DIYE PARA ALAIYORLAR

canım ağrın sızın olması çok normal.ben haftasonuna getirmiştim operasyonu işe gitmemek için ama ağrılarım 1 hafta 10 gün devam etti azalarakta olsa devam etti.ilk bikaç gün çok şiddetliydi sonradan azalıyor.eğer işe başlamayıp dinlenebilme imkanın varsa dinlen yoksada bol şeyler giy,yan oturmaya çalış, kendini yorma, ağır kaldırma. özellikle giydiklerim beni çok etkiliyordu ona dikkat etmeni öneririm. ben günlük ped kullandım batikon kullandım sürekli ve duş almadım 9 gün. az az kanaman olmasıda normal kendine dikkat et yeterki..

bu kanıya nerden vardın?? yardımcı olur musun biraz?

bilmiyor sen kıme yaptırdın arkadaşım..ya kızlar aslında ayrıca bir topıc acsak operasyon yaptıranlar ve yanına doktor ısımlerı yazılsa yahu herkess bırsey soyluyor kafalarımız karısıyor.neredeyse defter tutucam o derece yani..sonucları yazsak offff.

canım bu topictekileri tolayabildiklerimi topladım yalnızz bazı arkdşların tuttu mu bilmiyorum umarım arkdaşlara da bi faydası olur olup ta görmedikleri mi de eklemeye çalışcağım..
buyrun;

ist22-akın bey
aylin 30-ebru hanım(flep tuttu)
narm-özkan bey
zehra64-(mustafa bey)
sinir harbi -ebruu hanım(evlendi sonuç bekleniyor)
aydnl-mustafa bey
bilmiyor,gothicc(yaptırmadı)

minikperim(flep) ve esn19(geçici) murat bey (sonuç aldılar)
miaji1453- h. özkan
ben de h. özkan'a yaptırmayı düşünüyorum bakalım 5 ay sonra fln. kışı atlatmak istiyorum çünkü düşme tehlikesi fln, sakarlık gelir beni bulur hep :))

Son düzenleme:
hay allah razı olsun sızden kızlar.ne muradınız varsa versin..ben de neredeyse elıme kagıt kalem alıp bu konuyu sayfalarca okuyup tek tek yazzıcam o kıvama geldım yani..bılen arkadaslarda yazsın.allahım yardımcımız olsun ya.valla cok bunaldım.herıfı bırakıcam bu yuzden yahu bır ıyı duusnuyorum bır kotu.karsımdakı adam hasta ruhlu olmasa belki bu kadar kasmayacağım ama o öyle oldukça ben iyice yoğunlaşıyorum.olumsuz şeylere.doktor kararı veremedım sonra işimiz uzadı şimdi de ayrıyız ailem de istemiyor zaten heyecan yok..allahtan annem bılıyor durumumu tek yardımcım annem ve ablam. ne olacak böyle bilmiyorum .(ben de ebru hanım ya da murat beye gıdıcem sanırım.tabi nasipse evlenirsem.sınır harbını cok merak ettım.kızcagızın ınşallah yuzu gulmustur..

canım ya inş kurtuluruz hayırlısıyla. benim şimdiki erkek arkadaşım modern anlayışlı biri, ama yine de cesaret edemiyorum anlatmaya, şimdi sorun etmese bile sonra için için dolar soru işaretleri aklına. o bakire olduğumu sanıyor, böyle bi konu hiç geçmedi aramızda ama o kanıya vardı herhalde tanıdığı kadarıyla,bir defa yakınlaşmamız oldu, ben kendimi geri çektim, sanırım bundan dolayı. o anda söyleseydim ne olurdu bilmiyorum ama karar verdim hiç gereği yok geçmişi irdelemenin, aklına neler gelecek kimbilir. nasıl inansın bu olayı istemeyerek, bi düşüncesizin sayesinde yaşadığıma, hadi buna inandı diyelim düşünmez mi acaba sonrasında da birlikte olmadı mı diye...

sinir harbi'ni ben de çok merak ediyorum, umarım şuan aşk sarhoşluğu içinde mutluluktan başı dönüyordur, bize yazacak fırsatı olmamıştır..

.

inş ALLAH HEPİİMİZİN yüzüne gülecek canım..
alin30 un kuzeni- ebru hanım(flep sonuçu aldı),cloo- ebru hanım(gecici sonuç alındı) bunalrda var:)
bu arada bnde ebru hanıma gideceğim inş bnm karşımda ki kişi de hasta ruhlu bazen kasıyorum kendimi bazen iyi düşünüyorum iyi ki doktorlar var diyorum canım

kızlar dikkat edin derim hasta ruhlu insanlardan uzak durun üzmeyin kendinizi daha fazla. ben,m eski erkek arkadaşım da çok pimpirikliydi geriyordu beni, ama şimdi öyle rahatım ki, insan ferahlığa ulaşıyor anlayışlı birinin yanında. en azından operasyonu yaptırırım, kanamazsa da sorun etmez diye düşünüyorum, ben elimden geleni yaparım gerisi allaha kalmış kızlar

şanslısın ne güzel inş sorun yaşamassın..keşke sevmeseydim onu sevdim yıllarımı verdim vazgeçemiyorumcanım beni çok geriyor bzen bu konuda ama vazgecemiyorum dktorlara güveniyorum aksinin düşünmek bile istemiyorum canım

kızlar korkut beyede ebru hanımada mail attım ikiside yasaklanma gibi durumu olmadıgını yazmış ikiside bu konuda içiniz rahat olsun demiş korkut bey

ben aslında korkut beyi düşünüyordum en başından beri ama son kontrole mutlaka gelinmesini istiyor, bu da pek mümkün olamayacağından harun bey'e yaptırcam sanırım operasyonu.

inşallah hepimiz sorunsuz atlatırız arkadaşım.

Roxen arkadaşımız da ebru hanıma geçici yaptırdı, onun da sonucu olumlu kızlar.
Morpatlıcan arkadaşımız da murat beye flep yaptırdı, onun da sonucu olumlu.

Sinirharbini ciddi ciddi çok merak etmeye başladım ben,kötü düşünmek istemiyorum ama. İnşallah tatili uzun sürmüştür de ondan yazamamıştır...

Ben de merakla bekliyorum Sinirharbini.. 1 kişi bile doktorun tüm önlemlerine rağmen olumsuz sonuçla dönerse benim de tüm umutlarım yıkılır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…