tşk ederm kızlar.yarn akşam tek tek yazarm olanları inş güzl geçer. dikşler öle hemen açılcak cinstenmi oturup kalkerken falan zorlanıormu acıormu cok tedrgnm sankı pırt die acılcak gibi gelior.

bnde aynen ruh gibiym.durup durup dalıorum nişanlm ne düşünüp duruorsn dior ne derdn var bukadr dioryok bişey dalmşm diorum ama inanmıor. su olaydan kurtulsaydk

kızlar yanlış biliyosunuz ulustan metro yokki. ayrıca gothic sen gardan inince pek çok otobüs kızılaya dolanıyo. en durakta inmen gerek ordanda dümdüz kızılaydan yukarı çık sol taraflı tunus cad görcesin girdiğince o sokağın sonuna doğru 53 yada 55 numarada ebru hanımın yeri. yani sen dert etme garın önünden otobüs kalkıyo sadece kart alman gerek...

yarın bu ameliyatı olduğunda omuzlarından tonlarca yük kalkacak derdim bumuymuş diyeceksin üzülme ve yüzün gülsün biraz bakım yapacaksın oraya o kadar gerisi boş:) hadi bakalım hayırlı haberlerimi yaz buraya gothic..

şekerparecm saol iyi dileklern ,çin canm. ulustan metro var canm nettende arştrdm.otobuste mantıklı gerçi.

iyi bakablcekmym ya blmiorum. kabzlk sorunm var akıntı sorunm var varda var:)

Cnm ameliyat oldum ama stresim bitmedi valla tutacakmı tutmucakmı bu dert başladı bendede inş birbirimize dua edelimm tutsun bu dettte bitsinnn

kızlar ben geldm. eve grdm ve neti açtm hemen.

flep oldum. dikilrken hissedilior cok kötü hissettm kendmi.

birde kızlar bn 1300 götrmştim geri kalanı için senet yapcaklardı oda 1 aylkmış . yanı öteki ayın 15 ine kadr odemem gerekiomş.bugun allahtan maaşmı çekmştim ama birazı açık kaldı yne.o biraz olan kısma senet yaptı ordaki sekretr.sorun olmaz dimi kızlar ya adımı soyadmı falan aldı. yarın öbür gün hesaplarna yatrcam geri kalanınıda. ben parayı vernce o imza attgm kagıdı bana verrler hralde.

sekretr bi tuhaftı ama bitek o canımı sktı. ebru hanm çok iyiydi. öle bi sekreterle nie çalşıor anlamadm.kız belki özünde iyi ama cok kaba .sadece bana mı ole size nasıldı.

1 ay snra kontrole gtcem kızlar. inş düğün öncesne gerek kalmaz.

işlem yapldktan snra kan gelmedi eve geldm kan var die baktm ama yok.. iyimi sizce kızlar bu.

kızlAR ebru hanıma senet yapan varmı

Ben yaptırdım cnm korkmaaa bukadar benim ayın 20 sine ödemem gerekiyor 700 tl senet yaptırdımm sen nekadar senet yaptırdınn canım o ablada çokk iyi bazen hastalar sinir ediyor ondan öle olabiliyor bazennnn sen üzülmeee nasıl geçti işlemm onu sölee kolaydı değil miikorktuğun gibi değildi değilmi

kuzum çok gçmiş olsun nasıll zor oldumu senin için ama şuan kndini daha rahat hisediyosndr kafandaki şüpheler biraz olsun azalmıştr

bir aylık dimi senedn bende tedrgn oldum kuzum . bnmkide sennknden az.

kızlar bende allaha şükür kanama yok suan iyimdr kötümdr blmiorum.ebru hanmda kanamn olmaz dedi. kiminnde oluor değişk işlemmi yapıor acaba.

lavoba ihtycmıda gördm kızlar sorun yaşamadm. işlem sırasnda cok kötydü ipleri falan hissettm cnm acıdı biraz acıda değilde onu hissetmek içimi kötü yaptı.

inş tutar kızlar bir ay snra gel bakalm dedi ebru hanm.arkandaym bn dedi. valla kızlar nasıl iş anlamadm ben neye göre tutcak bu acaba biraz yanar gibi oluor geçti şmdi oda.

sadece bacaklarmı acmıorum.uzaıorm genelde.oturadabliorum.s

senn nasıldı makdelen

jelibncum sende bian once yaptr cnm düğün günü yaklaştıkça sters olma snra.ebru hanm kolaylk sağlıo ödemede.

makdelen özel olarak yaptıgın bişey varmı oraya neblym kremdir batikondur antıbyotktir falan.

bn hiçbişey kullanmıorum yaptırdım işlemi normal hayatma devam ediorum.

makdelen özel olarak yaptıgın bişey varmı oraya neblym kremdir batikondur antıbyotktir falan.

bn hiçbişey kullanmıorum yaptırdım işlemi normal hayatma devam ediorum.

Aynen canım hiçbişi yapmıyorumm yapmadımdaa bana batikon falan demedi ama antibiyotik vermişti içtim onu sana vermedimi cnm. Bende farkındaysan işlemden sonra bu soruları çokk zoruyordumm insan öle oluyoo şimdide tutacakmı tutmucakmı o stres sardı benii senide eminim öledirrr.inş sorun olmaz cnm benim orası ilk ameliyat olduğumda tam kapalıydı azcık esnedi ee tuvalete falan gidiyorumm kuruluyorum falan heralde ondandır ebru hanımada sordum okadar esnek our normal dedi inş bakalım bende bu hafta içi gitcem kontrole ankaradayım şuan inş tuttu derr banada 1ay oluyo nerdeyseee sen duygularını paylaş cnmm nasıldı işlem kısamı sürdü uzunmuu sen nekadar ödeme yaptın cnm ebru hanıma yani 2500 den mi yaptı seninkini yoksa indirim yaptımı

cnm bn geçiciye karar verdim 1 hafta kala geçici yaptrcam umarım bi aksilik çıkmaz

cnm inş tutar bana ne antıbytk ne batıkon hiçbişy vermedi. benm 200 tl senetm var orda. kontrle gidince vericem onuda. indrm yok cnm 2500 banada. yalnz ödeme yapılnca seneti vercekler dimi bişey dedmi sekrtr sana.

makdelen ya bende suan ne bi acı yanma ağrı batma kanama hiçbişy yok bu iyimi kötümü

senn sonucunu dört gözle bekliorum.bnde ankaraya yaknm gitmem sorun değil bir ay dolsn gidicem hemen.sen norml hareketlerine devam ediormusn.

ya bence o esneme normal değil.nie esniokı .

sende işlem snrası kanama olmşmuydu.

jelibncum sen blrsn kuzum dugunun nezamndı hazrann kaçndaydı . bnmde yaklaşıor yaza olcak bizimde.bu olaya göre sekllendrcem daha gün almadk

cnm birde bu işlem ücretnden ayrı kontrlde yada allah korusun tutmazsa ekstra ücret alıormu ebru hanm ben dibe vurmui vaziyettym

cnm birde bu işlem ücretnden ayrı kontrlde yada allah korusun tutmazsa ekstra ücret alıormu ebru hanm ben dibe vurmui vaziyettym

ggothiccİM öncelikle çok geçmiş olsun canım. ben de bu flem yöntemiyle işlem yaptırdım ebru hanıma. ve bugünle birlikte 16 gün oldu. Sekreterinden bahsetmişsin. Ben de aynı şeyleri düşünmüştüm. Maksadım kötülemek değil ama bakışlarından, davranışlarından pek hazetmemiştim. Biraz sert bir tavrı var. İçeride falan hazırlarken kendini rahat hissettirmiyor ama boşver bizim için önemli olan ebru hanımın tavırları. Sen de memnun kalmışsındır, insana güven veren bir yapısı var. İşleme gelince ben iş yerine gelmiştim ve sanki hiç bir şey olmamış gibi hissetmiştim. Kanama bende de olmadı ilk günler. Ama 2, günde wc de biraz zorlayınca 1 2 damla geldi oda normal dedi ebru hanım. Burda en dikkat etmen gereken şey kesinlikle kabız olmamak. Ben oldum ve kendimi zorlamadım. Annemde kabızlık için bir ilaç vardı onu içtim o ilaç çok iyi rahatça yapabiliyorsun. İlacın ismini alıyım annemden buraya yazıyım öyle sorunun varsa kullanırsın bu ilacı. Kayısı suyu iç ve en önemlisi bol bol su iç canım. Bacaklarını ayırmamaya dikkat et. Eğilirken düz şekilde eğil. Yan yat yatarken. Lavobadan sonra iyice kurula. İç çamaşırını sık sık değiştir. Ben birde 8 gün falan banyo yapmadım yani söyle söyleyim. Önce banyoda saçlarımı yıkadım sonra bacaklarımı sırtımı sabunladım. Oraya su değdirmemeye çalıştım. Ama şimdi normal yapıyorum. Ben bunları yapıyorum canım. Şimdi yeni oldugu için senin böyle hissetmen normal emin ol gün geçtikçe işlem yaptıgını unutacaksın. Bazen bacaklarımı ayırır vaziyetde yatıyorum hemen toparlıyorum :) Seninde gün geçtikçe öyle oalcak. İlk gün benimde içten içten sızım olmuştu yanma olmuştu hafif ama şimdi hiç bişey hissetmiyorum. Mayıs'ın başında kontrole gideceğim. Bilgilendiririm tutup tutmama konusunda. Birde tutmazsa zzten düğünden önce çağırıyor ebru hanım işlem yapıyor ve ücret almıyor. Aklıma gelenler bunlar canım. Başka soruların olursa sor, cevaplarım.

Gothic canım çok geçmiş olsun.. İlk günler böyle tedirgin oluyor ama sonra normalleşirsin umarım seninki de benim ki gibi güzel geçer ... Ebru hanımı sen de sevmişsin sekreteri bana da başta biraz kuralcı gibi gelmişti sonradan alıştım sonuçda işini yapıyor laubsli olmasından iyidir boşver...özünde iyi biri bence de

Canım ben demiştimya işlemden sonra adet oldum eğer ozaman kanama olduysa bişi diyemem ama onun dışında benimde kanamam olmadı.esneme derken canım öle açıklık yok ama ilk işlem yapıldığı gibide değil ebru hanım normal dedi çünkü hareket ediyoruz oturuyoruz farkında olmadan bacaklarımızı açabiliyoruz inş sorun olmaz cnm bende inş mutlu haberleri veririm size bi kaç güne kadar bu arada benim dikişlerde düşme falan yokyani dikiş düşmedi hiççç bu normalmiacaba

gothic geçmiş olsun.aynen sana katılıyorum sekreter kaba ve uyuz edici ama ebru hanım 10 numara 5 yıldız. belirtilerin gayet normal bendede kanama falan olmadı biraz batma oldu o kadar 15 -20 arası kaşıntı oldu yaralar iyileşti o kadar sen sakin ol ve gece yatarken kalçanı kemerle bağlayıp yatmayı unutma böylece bacaklarını açmazsın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…