Makdelencim ben yaptıralı bir yıiı geçti ebru hanıma ...kontrole gittim ebru hanım tuttu kesin kanaman olur dedi çok şükür...

Makdelencim ben yaptıralı bir yıiı geçti ebru hanıma ...kontrole gittim ebru hanım tuttu kesin kanaman olur dedi çok şükür...

Canım çok sevindim senin adına darısı bana inş tutar benimde canım akıntım var benim sorun olmaz umarım canım benim orası tam kapalı durmuyo yani deliği göremiyom ama önceki gibide değil rahatladı yani orası ebru hanım normal dedi senin nasıldı canımm bana azcık moral verr lütfennn

jelibncum yarı parasnı ayarlasn ebru hanm ödemede kolaylk yapıor.bnde tamamını ayarlşayamadım.brazını ayarladm ebru hanm anlar bizi.

bn pazrtesye işlem yaptrıorum kızlar kısmetse.biletmi falan aldm.işten izinde aldım.inş hersey guzl olur. adetmede gecktirici aldım. üstelk 7 gün olmuş olucak. ilaçsız.ebru hanm garanti vermesi ve terapide yapması çok güzel

bnm bu son gittğim doktor acayip önemsizdi. hiç duygularmdan anlamadı.

cnm dualarım seninle inşş güzel haberlerini alırız bnde düğüne 1 hafta kala geçici yaptrsammı diye onu düşünür oldum kalıcının hem parası fazla ödemede sorun yasayabilirim hemde 1 ay kala risk alma durumum var ebru hanıma bide onu danışcam ona göre yolumu çizcem

cnm sen aynı ildesn sorun olmaz biz şehr dışnda oldugumz için o riski alamadım.bian once yaptrmak istiorum.ama inanlmaz akıntım başladı. o doktr dudaklarmı acttı ve enfeksyn mu oldu nldu anlamadm akıntım cogalduilaç alıcam bugun kullanıcam.

akıntı cok etklermi kızlar cok korkuorum.

rosencim cvbnı burdan vereym. her doktor öle değil nazıkçe bakıor. ama bu doktor öle bi canmı acıttıkı dudaklardan kan geldi düşün artık. yada başka biyerden geldi blmiorum cok kurcalayıp moralmı bozmuycam. ebru hanm cok nazkçe bakmştı.başka doktorlar böle bakmamştı dedğimdede onlar iyi bakamamş dedi. zarın cok geride dedi. görlmüorki zaten dedi. ilk bakışta bende szana bakıre diyecektm zor gördm dedi. inandmda kızlar aslnda. öle bakması hoş değildi ama diğer doktorlarda öle ucundan baktı tamam dedi.ebru hnamla bu doktor cok inceledi beni.ve sonuç ortada.

ben pazrtsi gidiorum kızlar akşam size yazarm olanları.

ama su akntım kafamı karıştırıor çok sorun olurmu sizce

canım allah yardımcın olsun rahat ol sen...

kızlar pazrtesi ebru hanma işlemn yaptrmaya gidiorum.dualarnızı eksik etmeyn.inş sorunsuz atlatrm.

canımm inş. pazartesiden sonra üzerinden yük kalkmış olcak göreceksin iyikide ebru hanımı seçmişim diceksinn okadar kolay bi işllemki anlatamam sakın kendini kasma rahat oll inan sende şaşırcaksın canımı sıkan olay bumuymuş diceksin allah yardımcın olsun cnm mutlu haberlerimizi verelim birbirimize bende salı yada çarşamba en geç cuma kontrole gitcem inş. benimde tutmuştur sorun yoktur cnm birbirimize dua edlim lütfennn

kızlar tren garnda inince kızılaya nasıl gidicem bn ankarayı bilenler cvp vereblrmi. garın onunden otobuse biniliormuş galıba .taksiyle gtmek istemiorum hem vaktım cok hemde parada vermek istemiorum

kuuzm cok tşk ederm. ben artık yaptrmaktanda geçtim tutsnda tek istegm o.inş hepimz kurtuluruz bu dertten.

biri su yol tarifini yapablrmi bana:)

kızlar tren garnda inince kızılaya nasıl gidicem bn ankarayı bilenler cvp vereblrmi. garın onunden otobuse biniliormuş galıba .taksiyle gtmek istemiorum hem vaktım cok hemde parada vermek istemiorum

canım arkdaşım ankarayı az çk biliyrumgarın önünden otobüs geçer ama durak yok dye biliyrm..hem snei ebru hanımın oraya bırakmaz ki indiğin yerden yürümen lazım onuda sen bulmazsın.gardan inince taksiciler var ordan binebilirsin çok ta yazmaa en fazla 15 tl seni kapıda indirir.

gardan inince brz yürüyünce orda metro var ama bilet alman lazım kulübden ordan kızılaya geçebilirsin gothichim istrsen ordan taksiye binebilirsin 6 tl falan.taksiye binmessen kızılaydan inip yürümen gerekir

cnm kızlıydan snrasnı bliorum yürürüm ordan bulurum.gardan innce kızılaya nasıl gitceğimi bilemedim ulusa yada tandoğan metrsna yürüyeblrm.yada garn onunden otobusede bneblrm .hangisi yakın olur.

cnm taksiyede bineblrmde vaktım cok erkenden gidip napcam.bn kızılayda gezerm biraz snra giderm ebru hanma.tren başka yokmş mecburen erken gitcem braz

Cnm şuan senle aynı duyguları tekrar yaşadım biliyomusun gittiğim o günü. İnş herşey gönlümüze göre olur bende yarın ankarada olcam inş salı yada çarşamba günüde ben gitcemkontrole inş herşey iyi olurrr geçerrr giderrr bu günlerdee

inş sonucun iyi olur cnm bu günler den bi kurtulsaydık başka bi şey istemiyorum psikoolojim alt üst oldu bunu düşünmekten hep mutlu rolü yapıyprum herkese çok yoruldum.sevdiğimle mutlu olmak istiyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…