evet aliv bende senin gibi düşünüyorum o yüzden arkadaşa sordum hani o an kanaması lazım sonrası sıkıntılı olmaz mı diye.inş.quenn bizi bilgilendirir.bide eminim başka alternatif yöntemler deneyenlerde vardır.onlarda yazsın lütfen.evet canım gidicem inş.hayırlı haberler veririm.yeterki yırtık olmasında esnek falan umrumda değil.yani jelibon arkadaşım takma okadar çünkü inanmazsa doktora gidersiniz.evet o zaman kalk doktora git falan sıkıntılı süreç ama olsun yeterki zarın olsun...
kızlar cok kötü bişey oldu bugun başka bir doktora gittim bakarken okdar canımı acıttıkı bagrdım resmenve kan geldi. snra ben telaşe düştüm bu kan nerden geldi die doktorda kameryla göstrdi kan duudaklardan geldi cektgm için gördnmu dedi. hakketnde dudak yarılmş hassasmş dudaklar. ama ben cok tedrgn oldum kızlar. saat 5 yonunde yırtıgın var dedi. ebru hanmda 6 ynunde demşti . çentık değil yırtık dedi.
snra ben bana yuzde yuz dien doktoru aradmö.oda her doktor konuya hakım deil senın zarnda hiç bir aorun yok dedi. bn cok emınım ded,i.kan geldgınıde söledm.oda dudaklardan gelmştir.ogun baktıgımda hç bir sorun yoktu dedi
kızlar aglamaklıym cok kotuyum psikoljm bozuldu artık kıme ınancamı napcagmı sastım.
o kan nerden geldi yadudaklardan gördm ama içerde bişey yoktr inş. bu doktorda dkım yapan biri. kafayı yemek üzerym yardım edn
kızlar ebru hanımla görüştüm bnm düğünüm haziranın ilk haftası mayıs gibi flep olsam tutarmı diye evt sana kesin garanti veriyorum dedi
sizce 2. bi doktora gtmelimiyim yoksa direk mayısın ilkhaftası işlemmi yaptrmalıyım
kızlar cok kötü bişey oldu bugun başka bir doktora gittim bakarken okdar canımı acıttıkı bagrdım resmenve kan geldi. snra ben telaşe düştüm bu kan nerden geldi die doktorda kameryla göstrdi kan duudaklardan geldi cektgm için gördnmu dedi. hakketnde dudak yarılmş hassasmş dudaklar. ama ben cok tedrgn oldum kızlar. saat 5 yonunde yırtıgın var dedi. ebru hanmda 6 ynunde demşti . çentık değil yırtık dedi.
snra ben bana yuzde yuz dien doktoru aradmö.oda her doktor konuya hakım deil senın zarnda hiç bir aorun yok dedi. bn cok emınım ded,i.kan geldgınıde söledm.oda dudaklardan gelmştir.ogun baktıgımda hç bir sorun yoktu dedi
kızlar aglamaklıym cok kotuyum psikoljm bozuldu artık kıme ınancamı napcagmı sastım.
o kan nerden geldi yadudaklardan gördm ama içerde bişey yoktr inş. bu doktorda dkım yapan biri. kafayı yemek üzerym yardım edn
jeliboncum bnde artık son bu ggttgm doktr. kimi öle dio kimi böle. en iyiside ebru hanmdı içlernde. bu muayne olduugm adam sinir bozucu kasfetli bişeydi.bni daha cok bunalma soktu. en iyisi ebru hanm bende ona gidicem
kızlar benm adetme 6 gün kala işlem yaptrsam sıkntı olurmu artık yaptrmak istiorum bian once.
jelibn bi ay onceden flepp oluormymuış cok ıyı ozamn
adetime 4 gün kala yaptrıcam kızlar birde adet geciktirici kulancam olurmukı .
ben evet artık ebru hanmda karar kıldm ve gidicem. ben ankarada değilm kızlar esk daym ama yakınm allahtan ebru hanma
her doktor farklı sey sölüor pskoljm alt ust duurmda yoruldm artık yaptrp kurtlsak hepimz
canım korkma ebru hanıma emnaet et kendini ben ebru hanıma yaptırdım ertesi gün adet oldum normalde adetime 10 gün vardı ama stresten 10 gün önce oldum. edetim bitince yaklaşık 9 gün sonra ebru hanıma gittim dikişlerin umduğumda iyi dedi adet çok etk,lememiş dedi şuan 20 günü geçti ve ben mayıs gibi belki birhafta sonrada olabilir tekrar kontole gitcem özel gidemem ama ankarada bi işimiz var gitmişken görüşcem ebru hanımla.dua et cnm benimde psikolojim bozuk tutacakmı tutmucakmı bilmiyorum benimde 3 yerden yırtık var dedi ama dokularının kalitesi iyi demişti inş. sonuçta iyi olur ama benimde akıntım arttı antibiyotik kullandığım halde çok. ebru hanımla hergün görüşüyorum korkama bişi olmaz diyo inan güven veriyor ebru hanımm ona güven canım hele erkek doktorlarea hiç gitme halden anlamayanlara.ebru hanım senin herzaman arkanda tamam pahalı biraz ama herdaim yanında ve başka bi ücret talep etmiyor sadece 2500 veriyorsun ve her kontrolü parasız ayrıca farkında olmadan terapide yapıyor canım inan çok rahatlıyorsun.o diyorki sizin için o kan nekadar önemliyse benim için sizden daha önemli diyor siz bana güvenmişsiniz diyor.bence düşünme canımm gitt işlemini yaptır konuşş rahatla allah büyüktür bizde kurtuluruz bu dertten burdan güzel haberlerimizi paylaşırız canımm inş.
canlarım iyiki varsnz. kmseye anlatamıorum derdimi anca buraya yazabliorum. benmde 22 snde adetm olucak. 6 gün yeterli bi süre olur inş.sen ertesiş gün olmşn bişey olmamş. ben yine ebru hanmla konsaymda bu h içi yazarm yne size ne yaşadklamrı yapttrrsam inş
Makdelencim sana katılıyorum inşallah biz de burdan güzel haberler vericez bizim de mutlu olmak hakkımız. ..gothic ve jelibon inşallah önce ikinizin kanamam oldu çok şükür haberiniz gelir ...üzmeyin yaptırın kafanız rahat olsun...
kızlar ben zaten rahmdeki polip için sürekli doktora gidip gelen biriym .bıde bu iş için gittim bıktım yoruldum artık. bu hafta içi yaptrıcam artık. tek düşüncem adetim suan. adetmin bitimini beklesem geç kalıcam.
jelibon ve ggothicc arkadaşlar ikinizde ankaradasınız inan kafanızı yorduğunuza değmez gidin ebru hanıma yaptırın keşke dememek için sizin mutlu haberlerinzi bekliyor olacağım Allah yardımcımız olsun ama fazla uzatmayın düğünleriniz yakınsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?