Kızlar Ebru hanımla facebookda arkadaş oldum aklıma bişey gelince soruyorum o da cevap yazıyor içim rahatlıyor...

cnm bnde öyle düşünüyodum yırtık olmasında esnek olursa olsun diye başına gelince inan çok daha farklı oluyomuşş ogün karşı taraf senden o kanın glmesini haliyle bkliyck çünküü doktora gidip glmk insanı çok yıpratıo bide o aşamaya grecksinn

kızlar ebru hanımla görüştüm bnm düğünüm haziranın ilk haftası mayıs gibi flep olsam tutarmı diye evt sana kesin garanti veriyorum dedi
sizce 2. bi doktora gtmelimiyim yoksa direk mayısın ilkhaftası işlemmi yaptrmalıyım

kızlar cok kötü bişey oldu bugun başka bir doktora gittim bakarken okdar canımı acıttıkı bagrdım resmenve kan geldi. snra ben telaşe düştüm bu kan nerden geldi die doktorda kameryla göstrdi kan duudaklardan geldi cektgm için gördnmu dedi. hakketnde dudak yarılmş hassasmş dudaklar. ama ben cok tedrgn oldum kızlar. saat 5 yonunde yırtıgın var dedi. ebru hanmda 6 ynunde demşti . çentık değil yırtık dedi.

snra ben bana yuzde yuz dien doktoru aradmö.oda her doktor konuya hakım deil senın zarnda hiç bir aorun yok dedi. bn cok emınım ded,i.kan geldgınıde söledm.oda dudaklardan gelmştir.ogun baktıgımda hç bir sorun yoktu dedi

kızlar aglamaklıym cok kotuyum psikoljm bozuldu artık kıme ınancamı napcagmı sastım.

o kan nerden geldi ya dudaklardan gördm ama içerde bişey yoktr inş. bu doktorda dkım yapan biri. kafayı yemek üzerym yardım edn

gothichim msj kutun dolmuş atamıyrm cvp

jeliboncum bnde artık son bu ggttgm doktr. kimi öle dio kimi böle. en iyiside ebru hanmdı içlernde. bu muayne olduugm adam sinir bozucu kasfetli bişeydi.bni daha cok bunalma soktu. en iyisi ebru hanm bende ona gidicem

kızlar benm adetme 6 gün kala işlem yaptrsam sıkntı olurmu artık yaptrmak istiorum bian once.

jelibn bi ay onceden flepp oluormymuış cok ıyı ozamn

adetinden sonra bence direk yaptır bekleme artık o kadar doktora gittin ebru hanımı dinle derim...

jelibon ve ggothicc arkadaşlar ikinizde ankaradasınız inan kafanızı yorduğunuza değmez gidin ebru hanıma yaptırın keşke dememek için sizin mutlu haberlerinzi bekliyor olacağım Allah yardımcımız olsun ama fazla uzatmayın düğünleriniz yakınsa

adetime 4 gün kala yaptrıcam kızlar birde adet geciktirici kulancam olurmukı .

ben evet artık ebru hanmda karar kıldm ve gidicem. ben ankarada değilm kızlar esk daym ama yakınm allahtan ebru hanma

her doktor farklı sey sölüor pskoljm alt ust duurmda yoruldm artık yaptrp kurtlsak hepimz

Jeliboncum başka doktora gitme işte görüyorsun gothicin düştüğü halleri 5 ayrı doktora gitti psikolojisi daha da bozuldu... Gothic ve jelibon üzmeyin artık kendinizi bence de gidin ebru hanıma buradaki herkes çok memnun kesin kanama garantisi de veriyor yaptırın kafanız rahat etsin...

canım korkma ebru hanıma emnaet et kendini ben ebru hanıma yaptırdım ertesi gün adet oldum normalde adetime 10 gün vardı ama stresten 10 gün önce oldum. edetim bitince yaklaşık 9 gün sonra ebru hanıma gittim dikişlerin umduğumda iyi dedi adet çok etk,lememiş dedi şuan 20 günü geçti ve ben mayıs gibi belki birhafta sonrada olabilir tekrar kontole gitcem özel gidemem ama ankarada bi işimiz var gitmişken görüşcem ebru hanımla.dua et cnm benimde psikolojim bozuk tutacakmı tutmucakmı bilmiyorum benimde 3 yerden yırtık var dedi ama dokularının kalitesi iyi demişti inş. sonuçta iyi olur ama benimde akıntım arttı antibiyotik kullandığım halde çok. ebru hanımla hergün görüşüyorum korkama bişi olmaz diyo inan güven veriyor ebru hanımm ona güven canım hele erkek doktorlarea hiç gitme halden anlamayanlara.ebru hanım senin herzaman arkanda tamam pahalı biraz ama herdaim yanında ve başka bi ücret talep etmiyor sadece 2500 veriyorsun ve her kontrolü parasız ayrıca farkında olmadan terapide yapıyor canım inan çok rahatlıyorsun.o diyorki sizin için o kan nekadar önemliyse benim için sizden daha önemli diyor siz bana güvenmişsiniz diyor.bence düşünme canımm gitt işlemini yaptır konuşş rahatla allah büyüktür bizde kurtuluruz bu dertten burdan güzel haberlerimizi paylaşırız canımm inş.

Makdelencim sana katılıyorum inşallah biz de burdan güzel haberler vericez bizim de mutlu olmak hakkımız. ..gothic ve jelibon inşallah önce ikinizin kanamam oldu çok şükür haberiniz gelir ...üzmeyin yaptırın kafanız rahat olsun...

kızlar ben zaten rahmdeki polip için sürekli doktora gidip gelen biriym .bıde bu iş için gittim bıktım yoruldum artık. bu hafta içi yaptrıcam artık. tek düşüncem adetim suan. adetmin bitimini beklesem geç kalıcam.

canlarım iyiki varsnz. kmseye anlatamıorum derdimi anca buraya yazabliorum. benmde 22 snde adetm olucak. 6 gün yeterli bi süre olur inş.sen ertesiş gün olmşn bişey olmamş. ben yine ebru hanmla konsaymda bu h içi yazarm yne size ne yaşadklamrı yapttrrsam inş

valla ebru hanım adetten sonra baktı beklediğimden iyi dedi inş. tutmuştur derde bende derin bi nefes alırım.aylin arkadaşım senin akıntı durumun nasıl ayrıca seninde orada hafif bi açıklık oldumu yani tam delik görünmüyor ama eskisine göre azcık daha rahat orası

canım adet geciktirici haplar bu süreci etkilemez herhalde bence hap kullan

cnmmm yaa inan durumuna üzüldm iycene psikoljmz bozuldu ya dudaklardan nasıl kan geliyomuşkii çok ilginç bnde 2.dr sırf kafam karışması ndiye gtmek istemiyorum artık belki oda yrtık dycektii iycene maffolcaktm böyle şüphe ile yaşamktansa biran önce bnde işlemi yaptrmak istiyorum ebru hanım 1 ay kala olur dedi çok güvendm acayip güven verdi bana sen bnm kardeşmsn ve ona bu zor durumda nasıl yardmcı olucaksam seninde yanındayım dedi garanti verdi buseferde tuttumu tutmadımı onun korkusuyla yasıycam 1 ay( birde sen sorsana cnm iletişmde blundgn zaman düğüne 1 ay kala flep yaptrsam garanti veriymusunz diye güven verdi vermesine ama inan yinede korkuyorum hayatımn n zor günlerini yaşıyorum diyebilirim (((((((

öyle cnm bnm düğün 8_9 haziranda çok az kaldııııııııı(((((((((((((((((((((( ebru hanımda karar kıldım bnde ama şimdide maddi yönden sıkıntıdayım biyerden alıcağım var onu bekliyorum halen gelmedi mayısa kadarda gelmzse bn biterim ölürüm((((((((( gldiği an mayısın ilk haftası olucam ( inşlalh bi sıkıntı çıkmazz((((((((( ebru hanım garanti verdi ama korkuyorum yined

yaaa inanamıyorummm işte benim korktuğumda buu normalde çok açmıyor acıtmıyor saniyelik işlem diyoruz ama bak başına neler gelmiş.ben nasıl muayene olcamm((korkum iyice arttı.olmasammı acaba kızlar.ben yırtık olup olmadığından emin değilimya bazen diyorum nalet olsun bırak o gün nolacaksa olsun offfffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…