cnm bnm düğün 8-9 haziran (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( çok az kaldıııııııııı bugün ebru hanım geçiciyi kaça yapıyosunuz dedim 2000 yapıyomuş yaa çok pahalıı(( ya bide ebru hanımın sekreteri aksine bana gayet sıcak geldi güleryüzlüydü bilmiyorum belki yanında iki kişi çalışıyo olabilirr esmer minyon bi kız değilmi

ödeme yapınca senedi alın tabi ki,hatta borç kalmadıgından senedi yırtıp verirler size...

Cnm benimde bir ay oluyor kontrole gitcektim ebru hanım tutup tutmadı şimdi bişidiyemem 3-6ay sonra belli olur dedi bende nekadar ümitliydim cnm gidip muayne olcaktımm sonucu öğrenebilirim sanıyordumm artık bende mayıs sonu giibi giderim başkada gidemem heralde offf tekrar stres bastıı yaaa ne zor işmiş buu

Canım yani işlemi yaptırdıktan 1 ay sonra kontrole gittiğimizde tutup tutmadıgını öğrenemiyor muyuz? Ben 1 ay sonra kontrole çağırıp sonucu söylediğini okumuştum sanki buradan. Böyleyse bekleyecek miyiz yani 3 ay?

evt bnde öyle biliyorum madem 1 ay sonra öğrenilemeyecek neden düğüne 1 ay kala flep yapılıyo tutup tutmadığı anlaşılıyoo ozaman şimdide anlaşılır zannediyorum

Kızlar benim bildiğim eğer yakın zamanda yani 1 ay içinde düğün yoksa ebru hanım 3 ay tamamlanınca bakıyım diyo niye diye sormuştum emilme süresi 30-90 gün bazılarında 3 ayı bulabilir net bişey söylemek için 3 ay sonra gel demişti ama düğünün varsa 90 günü beklemeyiz 30 gün sonra kontrol ederiz demişti. Makdelen canım korkma senin için de dua ediyorum senin düğünün bu yaza mı tarih belli mi?

Jelibon ne güzel yaaa 7 haziranmış düğünün keşke bizim de olsaydı da bitseydi bu sıkıntı...
evet cnm ama bnde halen kurtulamadım bu dertten işlem yaptırcm bazende diyorum yaptrmasammı kafam karmakarışık oldu halen neypıcağımı bilmiyorum çaresizce kaldım ortada dua edin kızlarr

Kızlar merhaba ben istanbulda yaşıyorum kimse yokmu istanbulda yaptıran diğer konulardada kimse bişey demiyor ben sözlü nişanlı falanda değilim uzun süreli olcak yani yokmuuuuuuuu (((

Kızlar merhaba ben istanbulda yaşıyorum kimse yokmu istanbulda yaptıran diğer konulardada kimse bişey demiyor ben sözlü nişanlı falanda değilim uzun süreli olcak yani yokmuuuuuuuu (((
Cnm burda bikac arkadas sisli medde akin beye gitti ve cok memnun kaldilar bende ona gitmeyi dusunuyorum ama dugun tarihimin belli olmasini bekliyorum asistanida kendide cok iyiymis bnde telefonda gorustum kendiyle butun sorulari sikilmadan cevapliyo cok guven verdi bana

tek başınıza yaşamadınızki bunu tek sorumlu siz değilseniz nedir bu bayanların bu konudan çektiği lanet olsun erkek zihniyetine onlar yaşadıkları ilişkinin hesabını bilmiyo ama evlenecekleri kadınları çok masum bekliyo pardonda gönül eğlendirdiğin kızlar o an için cahilce davransada sonunda pişman olcak aile kurmak istiycek ne hakla bunu zev için elinden alırsın sonrada evlendğin kızın bekaretini sorgularsın.
yaptırmasanız olmazmı kızlar çok zor bi durum allahım hepinizee kolaylık versin anlaşılırmı gerçekten evlenince bu çektiğiniz eziyete yazık çok üzüldüm

çiçeğim ben sözlü nişanlı falanda değilim sevdiğim bile yok şuanda :) şimdi paramı toplamışken olsammı

çiçeğim ben sözlü nişanlı falanda değilim sevdiğim bile yok şuanda :) şimdi paramı toplamışken olsammı
Canim ben akin beyle konustum esneme falan diye bisey yok diyo dusmedigin oraya sert bicisimle darbe almadigin ve darbe sonucu kan gelmedigi surece hicbisey olmaz diyo dugunden bikacgun once gelmenede gerek yok diyo tuttu dersen dugunune bikac gun kala kntl gelirsin herihtimale karsi bakariz diyo bana bilmiyorum cok iyi inancli bi doktor gibi geldi kotu sonuc alanda yok akin beyden istersen sende bi ara konus yanina gittigindede cizerek anlatiyomus hepsini gosteriyomus bende gidicektim cenazem vardi gidemedim yoksa bende erken yaptircaktim

parfon cnm ikikere ayni seyi yazmisim tuttu dersem dugune bikac ay kala gelirsin tedbir amacli bakariz dugunden 3 gun once falan gelmene gerek yok dedi

benim düğünüm falan yok ama ben 1 ay sonra ebru hanıma kontrol oldum ve tuttu dedi 6 ay sonrada 2. kontrole gel dedi onada gittim hiç bi riskin yok mükemmel dedi.seninki niye böyle oldu anlamadım

çiçeğim beni sen de rahatlattın. Bugün aradım ama konuşmaya cesaret edemedim ordamı diye sorup kapattım

canım ebru hanım sana ne dedi ben takip edemedim de formu üzücü bi durum mu var sana çok dua etmiştim

Yok cnm bişi yokben sadece telde konuştum gelcem dedim şimdi kontrol etmiyoruz 3ay sonra çağırıyoruz genelde dedi benimde ortada düğün falan yok biliyor kendiside bi sorun yok yani 3ay olsun tam kesin bişi derim dedi

benim düğünüm falan yok ama ben 1 ay sonra ebru hanıma kontrol oldum ve tuttu dedi 6 ay sonrada 2. kontrole gel dedi onada gittim hiç bi riskin yok mükemmel dedi.seninki niye böyle oldu anlamadım

Bana şimdi muayne etmiyoruz 3ay sonra tam netleşit dedi neden öle dedi anlamadım madem 1ayda belli oluyorsa bana neden öle dedi acaba. Benim düğün falan yok cnm bende mayısın 20 si gibi gitcem kesin ama cnm bişi daha sorcam sana benim 1ay oluyorr ben ağda falan yaptırmayım değilmi kişisel temizliğimi nasıl yapıyım cnm ne tavsiye edersin çok suda değdirmek istemiyorum açıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…