cnm inş tutar bana ne antıbytk ne batıkon hiçbişy vermedi. benm 200 tl senetm var orda. kontrle gidince vericem onuda. indrm yok cnm 2500 banada. yalnz ödeme yapılnca seneti vercekler dimi bişey dedmi sekrtr sana.
makdelen ya bende suan ne bi acı yanma ağrı batma kanama hiçbişy yok bu iyimi kötümü
senn sonucunu dört gözle bekliorum.bnde ankaraya yaknm gitmem sorun değil bir ay dolsn gidicem hemen.sen norml hareketlerine devam ediormusn.
ya bence o esneme normal değil.nie esniokı .
sende işlem snrası kanama olmşmuydu.
jelibncum sen blrsn kuzum dugunun nezamndı hazrann kaçndaydı . bnmde yaklaşıor yaza olcak bizimde.bu olaya göre sekllendrcem daha gün almadk
cnm inş tutar bana ne antıbytk ne batıkon hiçbişy vermedi. benm 200 tl senetm var orda. kontrle gidince vericem onuda. indrm yok cnm 2500 banada. yalnz ödeme yapılnca seneti vercekler dimi bişey dedmi sekrtr sana.
makdelen ya bende suan ne bi acı yanma ağrı batma kanama hiçbişy yok bu iyimi kötümü
senn sonucunu dört gözle bekliorum.bnde ankaraya yaknm gitmem sorun değil bir ay dolsn gidicem hemen.sen norml hareketlerine devam ediormusn.
ya bence o esneme normal değil.nie esniokı .
sende işlem snrası kanama olmşmuydu.
jelibncum sen blrsn kuzum dugunun nezamndı hazrann kaçndaydı . bnmde yaklaşıor yaza olcak bizimde.bu olaya göre sekllendrcem daha gün almadk
ggothiccİM öncelikle çok geçmiş olsun canım. ben de bu flem yöntemiyle işlem yaptırdım ebru hanıma. ve bugünle birlikte 16 gün oldu. Sekreterinden bahsetmişsin. Ben de aynı şeyleri düşünmüştüm. Maksadım kötülemek değil ama bakışlarından, davranışlarından pek hazetmemiştim. Biraz sert bir tavrı var. İçeride falan hazırlarken kendini rahat hissettirmiyor ama boşver bizim için önemli olan ebru hanımın tavırları. Sen de memnun kalmışsındır, insana güven veren bir yapısı var. İşleme gelince ben iş yerine gelmiştim ve sanki hiç bir şey olmamış gibi hissetmiştim. Kanama bende de olmadı ilk günler. Ama 2, günde wc de biraz zorlayınca 1 2 damla geldi oda normal dedi ebru hanım. Burda en dikkat etmen gereken şey kesinlikle kabız olmamak. Ben oldum ve kendimi zorlamadım. Annemde kabızlık için bir ilaç vardı onu içtim o ilaç çok iyi rahatça yapabiliyorsun. İlacın ismini alıyım annemden buraya yazıyım öyle sorunun varsa kullanırsın bu ilacı. Kayısı suyu iç ve en önemlisi bol bol su iç canım. Bacaklarını ayırmamaya dikkat et. Eğilirken düz şekilde eğil. Yan yat yatarken. Lavobadan sonra iyice kurula. İç çamaşırını sık sık değiştir. Ben birde 8 gün falan banyo yapmadım yani söyle söyleyim. Önce banyoda saçlarımı yıkadım sonra bacaklarımı sırtımı sabunladım. Oraya su değdirmemeye çalıştım. Ama şimdi normal yapıyorum. Ben bunları yapıyorum canım. Şimdi yeni oldugu için senin böyle hissetmen normal emin ol gün geçtikçe işlem yaptıgını unutacaksın. Bazen bacaklarımı ayırır vaziyetde yatıyorum hemen toparlıyorum :) Seninde gün geçtikçe öyle oalcak. İlk gün benimde içten içten sızım olmuştu yanma olmuştu hafif ama şimdi hiç bişey hissetmiyorum. Mayıs'ın başında kontrole gideceğim. Bilgilendiririm tutup tutmama konusunda. Birde tutmazsa zzten düğünden önce çağırıyor ebru hanım işlem yapıyor ve ücret almıyor. Aklıma gelenler bunlar canım. Başka soruların olursa sor, cevaplarım.
Cnm benimde bir ay oluyor kontrole gitcektim ebru hanım tutup tutmadı şimdi bişidiyemem 3-6ay sonra belli olur dedi bende nekadar ümitliydim cnm gidip muayne olcaktımm sonucu öğrenebilirim sanıyordumm artık bende mayıs sonu giibi giderim başkada gidemem heralde offf tekrar stres bastıı yaaa ne zor işmiş buu
Canım yani işlemi yaptırdıktan 1 ay sonra kontrole gittiğimizde tutup tutmadıgını öğrenemiyor muyuz? Ben 1 ay sonra kontrole çağırıp sonucu söylediğini okumuştum sanki buradan. Böyleyse bekleyecek miyiz yani 3 ay?
evet cnm ama bnde halen kurtulamadım bu dertten işlem yaptırcm bazende diyorum yaptrmasammı kafam karmakarışık oldu halen neypıcağımı bilmiyorum çaresizce kaldım ortada dua edin kızlarrJelibon ne güzel yaaa 7 haziranmış düğünün keşke bizim de olsaydı da bitseydi bu sıkıntı...
Cnm burda bikac arkadas sisli medde akin beye gitti ve cok memnun kaldilar bende ona gitmeyi dusunuyorum ama dugun tarihimin belli olmasini bekliyorum asistanida kendide cok iyiymis bnde telefonda gorustum kendiyle butun sorulari sikilmadan cevapliyo cok guven verdi banaKızlar merhaba ben istanbulda yaşıyorum kimse yokmu istanbulda yaptıran diğer konulardada kimse bişey demiyor ben sözlü nişanlı falanda değilim uzun süreli olcak yani yokmuuuuuuuu(((
cnm burda bikac arkadas sisli medde akin beye gitti ve cok memnun kaldilar bende ona gitmeyi dusunuyorum ama dugun tarihimin belli olmasini bekliyorum asistanida kendide cok iyiymis bnde telefonda gorustum kendiyle butun sorulari sikilmadan cevapliyo cok guven verdi bana
Canim ben akin beyle konustum esneme falan diye bisey yok diyo dusmedigin oraya sert bicisimle darbe almadigin ve darbe sonucu kan gelmedigi surece hicbisey olmaz diyo dugunden bikacgun once gelmenede gerek yok diyo tuttu dersen dugunune bikac gun kala kntl gelirsin herihtimale karsi bakariz diyo bana bilmiyorum cok iyi inancli bi doktor gibi geldi kotu sonuc alanda yok akin beyden istersen sende bi ara konus yanina gittigindede cizerek anlatiyomus hepsini gosteriyomus bende gidicektim cenazem vardi gidemedim yoksa bende erken yaptircaktimçiçeğimben sözlü nişanlı falanda değilim sevdiğim bile yok şuanda :) şimdi paramı toplamışken olsammı
parfon cnm ikikere ayni seyi yazmisim tuttu dersem dugune bikac ay kala gelirsin tedbir amacli bakariz dugunden 3 gun once falan gelmene gerek yok dediCanim ben akin beyle konustum esneme falan diye bisey yok diyo dusmedigin oraya sert bicisimle darbe almadigin ve darbe sonucu kan gelmedigi surece hicbisey olmaz diyo dugunden bikacgun once gelmenede gerek yok diyo tuttu dersen dugunune bikac gun kala kntl gelirsin herihtimale karsi bakariz diyo bana bilmiyorum cok iyi inancli bi doktor gibi geldi kotu sonuc alanda yok akin beyden istersen sende bi ara konus yanina gittigindede cizerek anlatiyomus hepsini gosteriyomus bende gidicektim cenazem vardi gidemedim yoksa bende erken yaptircaktim
canim ben akin beyle konustum esneme falan diye bisey yok diyo dusmedigin oraya sert bicisimle darbe almadigin ve darbe sonucu kan gelmedigi surece hicbisey olmaz diyo dugunden bikacgun once gelmenede gerek yok diyo tuttu dersen dugunune bikac gun kala kntl gelirsin herihtimale karsi bakariz diyo bana bilmiyorum cok iyi inancli bi doktor gibi geldi kotu sonuc alanda yok akin beyden istersen sende bi ara konus yanina gittigindede cizerek anlatiyomus hepsini gosteriyomus bende gidicektim cenazem vardi gidemedim yoksa bende erken yaptircaktim
canım ebru hanım sana ne dedi ben takip edemedim de formu üzücü bi durum mu var sana çok dua etmiştim
benim düğünüm falan yok ama ben 1 ay sonra ebru hanıma kontrol oldum ve tuttu dedi 6 ay sonrada 2. kontrole gel dedi onada gittim hiç bi riskin yok mükemmel dedi.seninki niye böyle oldu anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?