canım çok geçmiş olsun umarım bir sorun çıkmaz herşey gönlünce olur..Allah hepimizin yolunu açıketsin..ben de bu durumdan muzdaribim ebru hanıma gitmeyi düşünüyorum..evlilik filan da yok..para biriktirmem lazım..önce bir kontorole gideyim diyorum..ebru hanımın muayenesi ne kadar?

200 tl cnm muayene ücrti

kızlar flep olalı 8 gün oldu bende kaşıntı yanma batma hiçbirsey yok.normalmi bu kaşntı falan ne zamn olur yada benmki tutmadımı

selam kızlar nasılsınız beni hatırlayan varmı bilmem aylardır giremiyordum foruma .yeni arkdşlar katılmış aramıza ben oldum flep umarım sizde atlatırsınız

kızlar flep olalı 8 gün oldu bende kaşıntı yanma batma hiçbirsey yok.normalmi bu kaşntı falan ne zamn olur yada benmki tutmadımı

Canım şuan bişey hissetmemen normal diye düşünüyorum. Çünkü ben dede farklı birşey olmadı sadece arada yanma oluyordu. Bugün 25 gün oldu benim ve daha yeni yeni kaşıntı oluyor.. Birde şuan bende şöyle bir durum var acaba diğer arkadaşlarda karşılaştı mı? Bacaklarımı çok ayırdıgımda, ya da çok yürüdüğümde falan orada bir acıyla birlikte gerginlik hissediyorum. Malum yaz da gelmeye başladı. Orasıda çok terliyor. Kuru tutmaya çalış ben öyle yapıyorum.

selam kızlar nasılsınız beni hatırlayan varmı bilmem aylardır giremiyordum foruma .yeni arkdşlar katılmış aramıza ben oldum flep umarım sizde atlatırsınız

geçmiş olsun canım şimdi iyi misin durumun nasıl hangi doktora oldun ?düğün falan var mı ismini hatırladım

DÜĞÜN ŞU AN yok daha cnm.izmirde oldum mustafa beye...

cnm bn hiçbişy hissetmiorum ne batma ne yanma. snde yne yanma varms bnde oda yok nrmal günlk devam ediorum. 25. günden snramı kasntı oluormuş .canm bnde anlattgn durumda olmuor

cnm bn hiçbişy hissetmiorum ne batma ne yanma. snde yne yanma varms bnde oda yok nrmal günlk devam ediorum. 25. günden snramı kasntı oluormuş .canm bnde anlattgn durumda olmuor

Canımm, özelden mesaj atamıyorum. Mesaj sayım dolmamış daha. Kusura bakma, buradan cevaplayım. Ebru Hanım bana kontrole 1 ay dolduktan sonra istediğin zaman gel demişti. Ama forumda ona yaptıran arkadaşlara farklı şeyler söylemiş. 3 ay sonra falan diye. Ama ben mayıs'ın ortasında falan gidicem, bilgilendiririm seni. Belirtilere gelince ilk günler yanma vardı ama sonrasında ben de hiç bişey hissetmedim canım. Kanda sadece bir kere geldi onda da lavobaya çıktıgımda zorlanmıştım o. İlla ki günlük yaşantmızda bacaklarımızı açıyoruz, uyurkende canım. Ebru hanıma ben danışmıştım bu durumu çok kasma rahat ol ama dediğim gibi bisiklete vs binme dedi telefonda. Kaşıntımda öyle ahım şahım bi kaşıntı değil, insanın elinde yara olur geçerde ufak ufak kaşınır yaa o şekilde. Bence bu kadar stres yapma, kontrolümün sonucunu bildiririm canım.

Kızlar ben bugün Ebru hanımdan randevu aldım... Benim düğün haziranda benim iç dudaklarımla da çok sorunum var yaaa. Forumda okudum da Ebru hanımın hastaları varmış ondan da ameliyat olmuşlar rahatladık diyorlar. Ben gözümü kararttım labioplasti ameliyatıymış gidiyim onu da konuşuyum hem de durumumu kontrol ettiriyim diyorum. Evlenmeden önce yaptırıyım da aklımdan çıksın ... Ne dersiniz. Labioplasti evlenmeden 1 ay önce yapılabiliyormuş...

Benim pazar akşamı oldu çok az kan geldi ve geldiğimde çamaşırımda da vardı sabah doktora gittik en fazla 8 saat önce olmuş zedelenme var tam yırtık değil dedi ama perşembeye kadar kan geldi ((( bidahada doktora gitmedim 1 yıl oldu ocakta

işte benimki çok ilginç 24 saat sonra başladı nedenki acaba.bide afedersin tam birleşme olmadı anlayamadım bile.baskı sonucu kendi hemen çektim.belki çok az ucu girmiştir.bu 24 saat sonra kanama çok canımı sıkıyo.neden acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…