Bana şimdi muayne etmiyoruz 3ay sonra tam netleşit dedi neden öle dedi anlamadım madem 1ayda belli oluyorsa bana neden öle dedi acaba. Benim düğün falan yok cnm bende mayısın 20 si gibi gitcem kesin ama cnm bişi daha sorcam sana benim 1ay oluyorr ben ağda falan yaptırmayım değilmi kişisel temizliğimi nasıl yapıyım cnm ne tavsiye edersin çok suda değdirmek istemiyorum açıkcası
canım çok geçmiş olsun umarım bir sorun çıkmaz herşey gönlünce olur..Allah hepimizin yolunu açıketsin..ben de bu durumdan muzdaribim ebru hanıma gitmeyi düşünüyorum..evlilik filan da yok..para biriktirmem lazım..önce bir kontorole gideyim diyorum..ebru hanımın muayenesi ne kadar?
200 tl cnm muayene ücrti
teşekkür ederim..peki muayenesi nasıl canım acıyo mu?ben hiç muayene olmadım onun içinde korkularım var biraz
kızlar flep olalı 8 gün oldu bende kaşıntı yanma batma hiçbirsey yok.normalmi bu kaşntı falan ne zamn olur yada benmki tutmadımı
selam kızlar nasılsınız beni hatırlayan varmı bilmem aylardır giremiyordum foruma .yeni arkdşlar katılmış aramıza ben oldum flep umarım sizde atlatırsınız
Canım şuan bişey hissetmemen normal diye düşünüyorum. Çünkü ben dede farklı birşey olmadı sadece arada yanma oluyordu. Bugün 25 gün oldu benim ve daha yeni yeni kaşıntı oluyor.. Birde şuan bende şöyle bir durum var acaba diğer arkadaşlarda karşılaştı mı? Bacaklarımı çok ayırdıgımda, ya da çok yürüdüğümde falan orada bir acıyla birlikte gerginlik hissediyorum. Malum yaz da gelmeye başladı. Orasıda çok terliyor. Kuru tutmaya çalış ben öyle yapıyorum.
cnm bn hiçbişy hissetmiorum ne batma ne yanma. snde yne yanma varms bnde oda yoknrmal günlk devam ediorum. 25. günden snramı kasntı oluormuş .canm bnde anlattgn durumda olmuor
düğün şu an yok daha cnm.izmirde oldum mustafa beye...
cnm bozulmuş olsa o anda kan gelir diye biliyorum 24 saat sonra kan gelmez başka şeye bağlı olarak gelmş olabilir tahriş falan olmuş olabilir ondan kaynaklanan bi kan olsa gerek ama nişanlına söyle böyle böyle oldu diyee
Benimde öyle olmadı o yüzden zedelenmiş bi sonraki ilişkinde %50 kanaman olabilir dedi. Olduda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?