Kızlar nihayet cuma günü gdiiyorum işlemi olmaya rabbime şükürler olsunn

kızlar bes yılımı bırıne heba ettım cok kotu gunler gecırdım bu ıslemı olmadan bırını hayatıma almayacam dedım aldım suan onunla cok mutluyum yaza nısanımız var dugunumzde anca bır yıl sonraa falan olur..bu cuma gunu de bu ıslemı olmaya gıdıyorum ebru hanıma..ınsallah sorunsuz gecer..akıntım var ama ebru hanım bana ıslemıme engel olacak kadar bır akıntın yok dedı...ve ebru hanıma yaptıran arkadaslarıma soruyorum sız acken mı yoksa tok iken mi bu işlemi oldunuz giderken ne gıydınız esofman mı gıydınız yanınıza ekstra bırseyler goturdunuz mu ve tek gıtmeyı dusunuyorum kızlar sızce ıslemden hemen sonra kalkabılecekmıyım nasıl olacak sız nasıl yaptınız

canm bende hiçbirşey yok işlem olmamaş gibymçbende tutmadı endişesyle yaşıorum((

Korkma gothiccim ben de aynı şeyleri hisseymiştim galiba bu psikolojik sonra ebru hanım baktı tamafır dedi sen ne zaman kontrole gitcen? Düğün ne zaman?

Korkma gothiccim ben de aynı şeyleri hisseymiştim galiba bu psikolojik sonra ebru hanım baktı tamafır dedi sen ne zaman kontrole gitcen? Düğün ne zaman?

canm düğünme cok az kaldı. 3 5 ay snra olucak.tarh kesnlştrcez. zamanm azaldı.

aylıncım senn tuttmu.ya inş benmde tutar.ne bi agru ne başka bişey hçbşey yok cok korkuotum.

alivcim nerdesn.
,jelibnun düğünüde yaklaşıor

kontrle ay sonunda gidice canm snucumu yazarm inş olumlu olur

evet cnm bnm düğüne 2 -3 hafta bişey kaldı ve bn halenn çaresizlik içinde kıvranıyorum (((( dua edin kızlar bana birde burda sanki biri 10 gün kala geçicimi yaptrmıştı ebru hanıma yanlşmı hatrlıyorum hatrlayan varmıı

kızlar bn geçici yaptrcam ebru hanıma ama düğüne az kaldı haliyle çok arastryorum bu işi yapan doktorlara soru soruyorum falan geçenlerde harun özkana sordum geçici işlemi bazı doktorlar 1 hafta kala yapıyo bazılar 2- 3 gün kala diye demşkii geçici dikşler 3. günde kndini bırakırr bunu duyunca şok oldum ebru haım 1 hafta kalada yapabilio geçiciyi anlıycagınız ikiside bu işte basarılı doktorlar ama bnm kafam karıştı diğeri 3. günde erir diyo diğeri 1 haftaya kadar süresi var diyoo şimdi napayım kızlarr yaa bnmde en büyük korkum düğüne 3 gün kala gidemem diye korkuyorum 4 gün kala belki gideblirim ama o hocada 3. günde erir ipler diyoo hangisine inanmalıyım anlamadım yaa şurda çok az bi zaman kaldı bn halen korku panik içeisndeyimm bisürü olumsuzluk gtiriyorum aklımaa

belkide cnm ebru hanıma sordum teknik olarak herkes farklıdr dedii

canım burda biri de düğüne dokuz gün kala yaptırmıştı birde araya regl dönemi girdi o halde bile kanaması olmuştu sen içini ferah tut o da ebru hanıma yaptırmıştı burcu hanımda 25 önce dikiş yapabiliyormuş diye duydum sen yaptır işini Allaha bırak inş. sorunsuz halledersin dualarım seninle

hadiyaa 9 gün kala iymş bnde öyle hatrlıyorum sanki acaba flep yaptırdktan sonramı atılmşki dikş sağol cnm Allah Razı olsun şu düğünü bi atlataym sorunsuz başka bişey istemiyorum eksik etmeyn dualarınızı inş hepmiz kurtulucazzz

canm bende hiçbirşey yok işlem olmamaş gibymçbende tutmadı endişesyle yaşıorum((

canım bende işlemi bugun oldum cok rahat geçti agrı sızı hıc olmadı o bolgeyı tamamıyle uyusturdu cok rahat gecti..tek korkum sadece tuvalet o kdar

Ya çok acil bişey sormam lazım bayanlar bende oldum flep yöntemiyle. nerdeyse 5 gün küçük küçük kanamam oldu. koyu renkli değildi açık renkteydi. sağlıkçı olduğum için baktığımda anlıorum sağlam görünüo hymen.ama korkuorum 5 gün kanama olması normalmi ???doktoruma sorucam 16 günüm doldu yaptıralı şuanda sıkıntım yok..

gothichim ben msjına cvp atamadım msj kutun dolu atılmıyor.

geçmiş olsunarkdaşım ilk 1 hafta normal diyorlar doktorlar ufak kanamalara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…