Kızlar nihayet cuma günü gdiiyorum işlemi olmaya rabbime şükürler olsunn
Kızlar nihayet cuma günü gdiiyorum işlemi olmaya rabbime şükürler olsunn
kızlar nihayet cuma günü gdiiyorum işlemi olmaya rabbime şükürler olsunn
bnde yaptrma tarafndayım kızlarr ama bi olumsuzlukla karşılaşırım diye korkuyorum 2. bi doktorada bi yönden gtmek istiyorum bi yönden gtmemek gidersem psikolojm belki iyce bozulcak olurya düğün günü ilşki yaşanmaz yada hasta olurum falan diye korkuyorum nişanlımda biraz cins o gün ilşki yaşamz yaşamaz hiç belli olmaz onun halii bide yaptrdğım zaman düğünde haliyle oynuycaksın( o psikoljyle nasıl oynarım onuda bilmiyorum oynadığın hareket ettiğin zaman dikşlerde açılma olur diyede korkuyorum o gece panik yaparım elm ayağıma dolaşır herşeyi berbat ederim bide bilmiyorum napıcamm ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( senin nasıl oldu gothiccim ağrın varmıı
Korkma gothiccim ben de aynı şeyleri hisseymiştim galiba bu psikolojik sonra ebru hanım baktı tamafır dedi sen ne zaman kontrole gitcen? Düğün ne zaman?
canm düğünme cok az kaldı. 3 5 ay snra olucak.tarh kesnlştrcez. zamanm azaldı.
aylıncım senn tuttmu.ya inş benmde tutar.ne bi agru ne başka bişey hçbşey yok cok korkuotum.
alivcim nerdesn.
,jelibnun düğünüde yaklaşıor
kontrle ay sonunda gidice canm snucumu yazarm inş olumlu olur
belkide cnm ebru hanıma sordum teknik olarak herkes farklıdr dediiCanım her doktor aynı dikişi kullanmıyodur hepsi farklı farklı o yüzdendir bence
belkide cnm ebru hanıma sordum teknik olarak herkes farklıdr dedii
canım burda biri de düğüne dokuz gün kala yaptırmıştı birde araya regl dönemi girdi o halde bile kanaması olmuştu sen içini ferah tut o da ebru hanıma yaptırmıştı burcu hanımda 25 önce dikiş yapabiliyormuş diye duydum sen yaptır işini Allaha bırak inş. sorunsuz halledersin dualarım seninle
canm bende hiçbirşey yok işlem olmamaş gibymçbende tutmadı endişesyle yaşıorum((
canm düğünme cok az kaldı. 3 5 ay snra olucak.tarh kesnlştrcez. zamanm azaldı.
aylıncım senn tuttmu.ya inş benmde tutar.ne bi agru ne başka bişey hçbşey yok cok korkuotum.
alivcim nerdesn.
,jelibnun düğünüde yaklaşıor
kontrle ay sonunda gidice canm snucumu yazarm inş olumlu olur
Ya çok acil bişey sormam lazım bayanlar bende oldum flep yöntemiyle. nerdeyse 5 gün küçük küçük kanamam oldu. koyu renkli değildi açık renkteydi. sağlıkçı olduğum için baktığımda anlıorum sağlam görünüo hymen.ama korkuorum 5 gün kanama olması normalmi ???doktoruma sorucam 16 günüm doldu yaptıralı şuanda sıkıntım yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?