Bende ebru hanıma yaptiracam mayisin ikinci haftası gibi..dilerim yapan da yaptıran arkadaşlarimda en kisa zamanda Kurtulur tum olanları unutur

Ben apartta yedi kişiyle kaliyorum kızlar çok korkuyorum acaba kimse benden şüphelenirmi diye,ve dairemizde klozet var yedi kişi kullanıyor haftanın uc günü temizlik yapiliyor sizce çok fazla etkiler mi beni.hareketlerimde çok kısıtlama olur mu

tatlım bende yaptırcam mümtaz yüce çok uygun diye onu düşündüm ama bi arkadaşın olumsuz yorumu beni şüpheye düşürdü şimdi başka doktor arayışındayım, ebru hanım bu ameliyatı sana kaça yapıcak tatlım? ben maddi açıdan çok iyi sayılmam o yüzden fiyat biraz daha ön planda ... bu arada ben bayaa araştırdım labioplastiyi, kimse anlamaz kesinlikle tatlım ağrın olusada sancım var belmde üşütmüşüm sancı yapıyo felan dersin bide klozeti öle 7 kişi kullanıyosa tam oturmadan yap derim tatlım yada o şekilde yapamıyosan antibakteriyel ürünlerden al oturmadan önce orayı temizle öyle yap bence tatlım allah korusun mikrop kapmayasın...

arkadaslar...ıkı ay oldu sanırım muayene olalı muayene ucretı 200 tl verdım mayısın ıkıncı haftası gıbı flep olacam ınsallah 2.500 den duser mi ebru hanım...ve ben bıraz korkuyorum baskaları durumu mu anlar diye,yaptıran arkadaslara soruyoum yaptıgınız surec nasıl gectı ılk bır hafta ıkı hafta hareketlerde kısıtlama oldu mu

hiç bir bilgi yok canım ama düşmez herhalde çünkü ikiside ayrı senin düğün yakın mı

hiç bir bilgi yok canım ama düşmez herhalde çünkü ikiside ayrı senin düğün yakın mı

canım benım dugun daha yok ama yaza nişan olabılır...bu işlemi yapmadan hayatıma kımseyı almayacam demiştim ama dedıgım gıbı olmadı allah belkide karsıma bir ışık çıkardı şimdi beraber oldugum erkek arkadasım bana gülmeyi ogrettı gecmıste yaptıgım o ıgrenc hatayı dusunuce kafayı yıyorum ama suan onunla cok mutluyum tek sorunum bu işlem inşallah yaptırıp kurtulacam

canım yenı yenı gırıyorum nete yazmadım k.bakma...ebru hanım 2.500 dıyor..ben flep yontemi olacam

düşünmekten o kadar bunaldım kii...
flep yönetemi vardı hep aklımda .. ama gecici yöntemde yüzde yüz kanama olur diyorlar ...
su an için evlilik falan yok .. cok zorda kalırsam da gecici yaptırırım ya .. artık sinir oldum .. uygun olarak (1-4 gün )önce yaptırılabilir diyorlar ve flebe göre dikkat etmeye bile gerek yokmus duş falan alabilirmişiz.. rahatca hareket edebilirmişiz..

cok da canıma tak edersi gecici yaptırırım .. dikişlerde inceymiş
artık dengem bozuldu

Son düzenleme:

inş. hepimiz kurtulalım canım

inş sonucun iyi olur cnm bu günler den bi kurtulsaydık başka bi şey istemiyorum psikoolojim alt üst oldu bunu düşünmekten hep mutlu rolü yapıyprum herkese çok yoruldum.sevdiğimle mutlu olmak istiyorum

aliv06 merhaba sormuşsun ne yaptırdı diye ama, evlenmeyi düşündüğüm kişiyle ayrıldık. bu konuyla alakalı değil sevmediğini söyledi malesef işleme de gerek kalmadı.

kızlar neredesiniz hiçbirinizden ses çıkmıyo bnm düğüne 1 aydan az bi zaman kaldı halen doğru dürüst karar veremedim psikolojm alt üst oldu 2. bi doktora gidip esnekliğini teyipmi ettirmeliyim yoksa geçiici yaptrıp kurtulmalımıyım kafam çok karışık sağlıklı karar veremiyorum siz olsaydınız ne yaprdınız çok kötüyüm ve kararsızımmm zaman azaldıkçaa bnde bitiyorummm dua edin kızlar bana neolurr bi aksilik çıkmasınn herşey yolunda gtsinn

Jeliboncım benim takip ettiğm kadarıyla gothic 5 ayrı doktora gitti paikolojisi daha çok bozuldu bi sürü de para verdi... Bence başka doktora gitme cnm

jelbncum ebru hanma gidip geçiçi yaptr bnce . zaten bakıresn kkafana taklmaz bişey. o an kan gelmesi onemli. kan gelmeynce yine doktora gtceksn evlendkten snra stresn olcak süpheler olcak.en iyisi yaptr kurtul.

bnde seni merak ediordum.bende yaptrdm kontrolumu bekliorum inş tutar

bnde yaptrma tarafndayım kızlarr ama bi olumsuzlukla karşılaşırım diye korkuyorum 2. bi doktorada bi yönden gtmek istiyorum bi yönden gtmemek gidersem psikolojm belki iyce bozulcak olurya düğün günü ilşki yaşanmaz yada hasta olurum falan diye korkuyorum nişanlımda biraz cins o gün ilşki yaşamz yaşamaz hiç belli olmaz onun halii bide yaptrdğım zaman düğünde haliyle oynuycaksın( o psikoljyle nasıl oynarım onuda bilmiyorum oynadığın hareket ettiğin zaman dikşlerde açılma olur diyede korkuyorum o gece panik yaparım elm ayağıma dolaşır herşeyi berbat ederim bide bilmiyorum napıcamm ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( senin nasıl oldu gothiccim ağrın varmıı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…