hadiyaa 9 gün kala iymş bnde öyle hatrlıyorum sanki acaba flep yaptırdktan sonramı atılmşki dikş sağol cnm Allah Razı olsun şu düğünü bi atlataym sorunsuz başka bişey istemiyorum eksik etmeyn dualarınızı inş hepmiz kurtulucazzz
Ya çok acil bişey sormam lazım bayanlar bende oldum flep yöntemiyle. nerdeyse 5 gün küçük küçük kanamam oldu. koyu renkli değildi açık renkteydi. sağlıkçı olduğum için baktığımda anlıorum sağlam görünüo hymen.ama korkuorum 5 gün kanama olması normalmi ???doktoruma sorucam 16 günüm doldu yaptıralı şuanda sıkıntım yok..
Kızlar 3 yıl önce bu operasyonu geçirmiş biri olarak söylüyorum...Gördüğüm kadarıyla ün yapmış doktorlar insanların çaresizliklerinden faydalanıp operasyon fiyatlarını oldukça yükseltmişler.Resmen piyasayı kurmuşlar.Tamam işlerini güzel güvenilir yapıyorlardır ona sözüm yok.Lütfen şehrinizde bulunan kadın doğumculara gidin( Özel Tıp Merkezleri,Özel hastaneler) ,İnanın hepsinin yaptığı işlem aynı.Hemde çok çok düşük fiyatlarla.Zaten insan bu dönemlerde çaresiz, psikolojisi bozuk oluyor,bide para sıkıntısı eklenince hayat zindan...
Kızlar ben işlemi olalı bes gün oldu bugun akintim sümük gibi koyu renk kahveye yakın bir renk geldi.ve biraz yanmam var ve işlemi olalı sürekli uykum geliyo anlamadim normalmi sizce
Cnm istanbuldaysan Akin beye git Ankaradaysan Ebru hanima git ikisininde burda ismi cok geciyo onemli olan gidebilcegin yeri ayarla kendineEbru hanım kimmm? Ben kime gidiyim yaakın bey düşünüyodum napıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?