ama onu bilemem canım flepten sora mı attırmıştı ama flepi tutmasa bile gecicci dikişle bi kanaysn bölge oluşturuyor zaten flep olup olmaması önmeli değil zaten tutmamamışsa önceden yapılan flepin geçiciye ne faydası olacak ki sen yaptır güzel haberleri duyur bize Allah hepimizin yardımcısı olsun

geçmiş olsun canım kime oldun canım kanamalar normal diyor doktorlar merak etme düğün falan var mı Rabbim yardımcın olsun

Kızlar 3 yıl önce bu operasyonu geçirmiş biri olarak söylüyorum...Gördüğüm kadarıyla ün yapmış doktorlar insanların çaresizliklerinden faydalanıp operasyon fiyatlarını oldukça yükseltmişler.Resmen piyasayı kurmuşlar.Tamam işlerini güzel güvenilir yapıyorlardır ona sözüm yok.Lütfen şehrinizde bulunan kadın doğumculara gidin( Özel Tıp Merkezleri,Özel hastaneler) ,İnanın hepsinin yaptığı işlem aynı.Hemde çok çok düşük fiyatlarla.Zaten insan bu dönemlerde çaresiz, psikolojisi bozuk oluyor,bide para sıkıntısı eklenince hayat zindan...

dogru soyluyorsun arkadasım bende ısleme alınmadan once ebru hanımla konustum fıyat konusunda cok dedım bıraz ındırım yapın dedım yok dedi bende mecbur parayı dusunmeden verdim(yanımda bin lira vardı verdim geri kalanı senet yaptı) 2.500 e yaptı işlemi yaparken hıc bırsey hıssettmedım sadece ıpın gectıgını hıssettım gayet rahatlıkla yurudum taksıye bınmeden tren garına dogru hep yurudum hıc kanamam olmadı bu sabah uyandıgımda bıraz akıntım geldi o kadar..tek korkum tuvaleti yapmak o kadar bana kabız olmamaya calıs ıkı gun dus alma dedi klozet olsa daha ıyı olur dedi

myduck canım sen ıslemı olurken nelere dıkkat ettın neler yaptın neler yapmadın?ebru hanım bana antibiyotik monodoks hap yazdı bırde kabız olmamam ıcın duphalac yazdı

Valla duyduğumu söylüyorum kızlar size bi ebe hemşire bile dikiş atabilirmiş vajinaya işlem bukadar basit yani.Hymenoplasti olanlar bulundukları şehirde mutlaka bir tıp merkezindeki veye özel bi hastanedeki kadın doğumculara muayene olsunlar bana hak verecekler o doktorlarda aynı şeyi söylüyor resmen ticarete dökmüşler işi diye.

Ben operasyondan sonra mümkün olduğunca 3 gün hep yan oturdum.Evdekilerede bagsurum azdı dedim(halbuki bagsur falan yok.)Kanamanın olması normal doktorum bana hemen orkid vermişti işlem bittikten sonra tabii bu kanama çok yoğun değil.2-3 gün yatarak geçirdim ve sürekli pansuman yaptım baticon ile.Kuru tutmaya özen gösterin.Tuvaletimi yapmak için zorlamadım kendimi.Zaten gelceği varsa gelir boşuna ıkınmayınNeyse 2 gün sonra ayna ile bi bakayım dedim şeffafımsı ipler vardır lastik gibi.Sonra o ipler düştü eriyerek.Ve eski haliyle arasındaki farkı bariz farkettim.Doktorum içini okadar daraltım ki bir kalem bile zor girer dedi.Daraltma işlemi bittikten sonra yeni bir zar yaptığını söyledi.Ayrıca bana bir antibiyotik birde agrı kesici yazmıştı.

Operasyondan 1 ay sonra kontrole gittiğimde doktor tutmuş dedi:)tabii insan seviniyor ama yinede hep bi kuşku oluyor içinde.Evlenene kadar her sene gel bakalım dedi çünkü esneyebilme ihtimali olabiliyormuş (o yüzden çoğu doktor geçici yaptırın daha garanti diyor).Neyse ben 1 sene geçti tekrar gittim doktor herşey yolunda artık gelmene gerek yok.Şuan ben bile anlamadım operasyon yapıldığını dedi:):):) Tam muayeneden çıkcam kapıya geldim pat sekreter ücreti ödemediniz dedi:) Ne ücreti be kendi çağırdı beni kontrole dedim para falan vermedim:)(150 tl).Sonra 2. senemde dedim ben başka bi doktora kontrole gideyim dedim.İzmir'de bi tıp merkezine gittim(15 TL muayene ücreti süper).Dedim doktor bey böyleyken böyle bir kontrol eder misin operasyon geçirdim diye .Erkek doktordu ve bence erkek olması daha iyi keşke diken doktorumda erkek olsaymış.Kim yaptıysa baya başarılı olmuş dedi.Ama azcık bir esneme olmuş sanki utanarak söylüyorum ama burada partnerinin penisinin boyutu da çok önemli kanamanın olabilmesi için dedi.Bide şunu ekledi küçük boyutlu penislerde bayan bakire olsa bile kan gelmeme ihtimali varmış iişki esnasında.Herkesin doku tipi farklıdır kiminin yarası erken iyileşir kimin ki geç tutup tutmaması dokunuzla alakalı bir durumdur.Tutar ama esneyebilme ihtimali var küçük de olsa.

Şimdi 3.senem bu yazda başka bi doktora gitçem kontrole.Ama operasyon olmadan önceki vajinanıza bi bakın dikkatle(sakın elinizle falan açtırmayın gözünüzle bakın bacaklarınızı ayırıp ayna ile) birde operasyondan sonra bi bakın farkı görceksiniz.Valla ben kan gelip gelmemesini pek takmıyorum.Önemli olan ilişki esnasında zorlansın partnerim yeter zaten erkek burda anlıyo(vajinanın darlığından)ilişkiye girip girmediğini.Erkeklerde bilinçli emin olun hepsi fellik fellik okuyolardır bunları... Her zardan kan gelcek diye bir zorunluluk olmadığını biliyorlardır.Benim arkadaşım evlendi bakire olmasına rağmen kan gelmedi eşine o gece sormuş aşkım niye kan gelmedi benden diye:)Çocukta gülmüş benim sormam gerekiyodu böle aptal bi soruyu ama sen sordun demiş:)İlla kan gelcek diye bişi yok sen rahat ol benim sana güvenim sevgim sonsuz demiş.

Şimdi bunları boşverelim korkmamız gereken daha ilahi birşey var Allah cc.Lütfen elinizden geldiğince tövbenizi edin(Tabii bu işi alışkanlık haline getirenler hariç).İnşallah Allah affetsin hepimizi en büyük günahlardan birini işledik.Ben gibi eminim çoğunuz hiç ayrılmıcaz gözüyle bakıp birde çok çok çok sevdiğinizden bunu göze aldınız.Noldu şimdi? Zaten sevselerdi düşünselerdi adam olsalardı bu durumda olmazdık.Tabi şimdi onların böyle bir derdi yok bizim derdimize çare var ,onların vicdanları nolcak. Ölene kadar akıllarına gelmeyeceğimizimi sanıyorsunuz.Olmadık bi anda ,en mutlu anında,bi kızı olduğunda bile ben geleyim inşallah aklına vicdan azabından kahrol!Doktorum bana birşey söylemişti o cümlesini hiç unutmucam:Benimde 13 yaşına bir kızım var başına ne gelceğini bilemem,ama sakın bu hataya bir daha düşme, evlilik öncesinde senide o zarınıda haketçek bir erkek yoktur demişti.Şimdi okadar mutluyum ki.unutulmuyor gibi basit cümlelerin arkasına sığınmayın sakın öyle bi unutuluyor ki.İyiki olmamış iyiki evlenmemişim diyorum.Allah hepimize hayırlı eşler nasip etsin ,En önemliside pişmen etmesin.Lütfen burdan söylüyorum kızlar evlenmeden sakın ha sakın ne derse desinler hiç bir erkekle nişanlınız bile olsa bunu yapmayın.Hayatta hiç bişeyin garantisi yok.

Pırıl pırıl ütülü giysili, misler gibi parfüm kokulu,saçları taralı,dişleri fırçalanmış adam yada kadını sevmek kolaydır
Aslında aşk, aynı insanı, sabahın köründe uykudan uyandırdığındaki
en sinirli hali ile de kabul edebilmek, aynı tuvaleti bir dakika arayla kullanabilmek, diz yapmış pijamalarıyla kanepede yastıklara sarılıp
sızmışken bile şefkatle okşayabilmektir

Buna katlanamayanlar zaten aşık değillerdir

Bu durumda evlilik;
hoşlandığın insana karşı olan duygularını öldürüyor denilebilir…
Zira aşıksan, aynı havayı solumak bile zevk verir,
hep beraber olmak istersin, banyodan gelen su sesi bile
onun evde olduğunun işaretidir ve huzur verir

Ütülediğin gömleğin ona ne kadar çok yakışacağını düşünürsün…

Pişirdiğin yemeği ne çok seveceğini hayal edersin

On tane ayakkabısı varken, onbirinciye sahip olmakla mutlu olacak diye,istediğin gömleği satın almaktan vazgeçersin

Zamanla olmaktan çok birşeyler vermekten mutluluk duyduğunu keşfedersin

Eğer kadın evlilikte ikinize yemek pişirecek,
dolabı düzenleyip ütüyü yapacak bir anne olarak görülüyorsa,
o kadının saçlarının hiç yağlanmadığını ve adamın geceleri terlemediği düşünülüyorsa, asla kavga edilmeyecek ve lavabo tamir edilirken dahi gülüşüp öpüşülecek zannediliyorsa zaten beklenti bir evlilik değil,
bir Amerikan filminde karakterlerden biri olmaktır,,

Bu hayallerle yola çıkıldığında,

damat ilk gece gelinin saçlarından onlarca firkete sökmeye çalıştığında, gelin ise damat firketelerini çıkaramayıp kuaföre söylendiğinde zaten evlilik sandıkları şey çatırdamaya başlayacaktır

evlilik, sadece aşk değildir

evlilik; ev arkadaşlığı, sırdaşlık, ortak hesaba sahip mudilik,
ayrı kökenlerin birlişmesi, başı hatırlanmayan bir akrabalık ilişkisidir..

Aşk bu ilişkide tutkuyu sağlar ama tek başına ayakta tutamaz…

Aşıksanız ateşli sevişmeler yaşarsınız,
ama kış akşamları evde konyak içip geyik yapamayabilirsiniz

Hala canınız sıkıldığında onu değil de annenizi arıyorsanız,
yalan olmuştur o evlilik

Aşk evlilikte gider gelir

Halıya kola döktüğünde aşk biter Ama o, halıyı temizleyebilirse
gene aşık olunur

O aradaki sinir evresini aşabilenler, ellinci yıla kadeh kaldıranlardır

Tahammül edemeyenler ise ikinci evlilikten sonra artık evliliğin yalan olduğuna inanacaklardır

Zafer, direnenlerin olur .

Kızlar ben işlemi olalı bes gün oldu bugun akintim sümük gibi koyu renk kahveye yakın bir renk geldi.ve biraz yanmam var ve işlemi olalı sürekli uykum geliyo anlamadim normalmi sizce

Kızlar ben işlemi olalı bes gün oldu bugun akintim sümük gibi koyu renk kahveye yakın bir renk geldi.ve biraz yanmam var ve işlemi olalı sürekli uykum geliyo anlamadim normalmi sizce

Canım bence akıntın normal. Ben normalde akıntısı az olan bir insanım. Sadece adet dönemim yaklaştıgında fazla olur. Bu işlemden sonra benimde kahve rengi akıntım olmaya başlamıştı ve sıklaşmıştı. Dediğin gibi yanma oluyordu. 1 ay sonra kaşıntın olacak. Ben bunların hepsini yaşadım. Benim hemen hemen 2 ay olacak yaptıralı ve şuan hiç bişey hissetmiyorum yaptırmamış gibiyim. İnsan unutuyor bu ameliyatı oldugunu. Sende de muhtemelen aynı şeyler olacak.

Öncelikle merhaba canım..

Dediğin gibi mesaj sayım dolmadıgından özelden mesaj yazamıyorum canım. Ben kontrole 1 ay sonra gitmeyi planlıyordum. Ebru Hanım 3 ay sonrasında gel daha garanti olur tutup tutmadıgı dedi. O yüzden 3 ayın dolmasını bekliyorum canım. Temmuz'un başlarında gidicem. Şuan hiç bişey hissetmiyorum. Ne bir acı ne bir yanma nede bir kaşıntı. Bazen unutuyorum bile böyle birşey oldugumu. Sen nasılsın canım, nasıl gidiyor senin durumun?

Akıntı olması normal zaten muayeneye gittiğinde söylersin doktoruna belki bir enfeksiyon vardır ondanda oluyor olabilir antibiyotikle hallolur bu iş.

Temizliğine dikkat et(baticonla sık sık) evdeysen sürekli etek yada bol şeyler giy kot falan giyme bir süre.

Canim doktorum bana hiç bişey kullanma dedi kabiz olmamam icin şurup ve antibiyotik ilaç Verdi.o kadar

kızlar düğünüme çok az kaldıı geçici yaprcam kesin kanamam olur demii yaa çok korkuyorum kanama omazsa diyee(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…