Herkesin düşüncesi kendine.. İsteyen istediği yorumu yapar

Bu zamana kadar okuyodum burda yazanları başıma böyle bişi gelmedi ama üzülüyodum bunları yaşamak zorunda olanlara.

Ama Allah aşkına inşallah seninde başına versin bunu ne demek ya ??

Nasıl beddua edebiliyosunuz ?

Hayret ettim doğrusu insanlar ne hallere gelmiş..

kızlar bugün banuanın düğünü vardı galiba inşallah olumlu sonuç alır sonucunu umarım yazarsın banua

ebru hanmdı. dua edelım kızlar birbirmize .rahat rahat hazrlklklarn yap sorunun yok yara iyilşmesi mükemmel dedi. darısı bekleyenlere

ebru hanmdı. dua edelım kızlar birbirmize .rahat rahat hazrlklklarn yap sorunun yok yara iyilşmesi mükemmel dedi. darısı bekleyenlere

canım sana ilişkiden bikaç gün önce gel demedi mi.herkesi çagırıp bir operasyon daha yapıyormuş

yok canm bidaha gelmene gerek yok dedi. hatta ben kendim duramam gelirim kontrle dedim.ebru hanmda güldü ve istersen kapımız herzamn açık buyur gel için rahat olsun dedi. yanı ben bıdaha hiç cagrmadı. benm durumum ilk oluor galıba hep 2, kontller oluor. bn 1 kere gttm ve güzel hersy riskn yok dedi. ama ben yine duramam düğüne yakın giderim

bence herkesin tutmuyor canım onun için çağırıyolar.zaten tutmama riski varmış %5 %10.senin iyi demekki.sevindim senin adına. belirli düğün tarihi varmıydı senin

Canım gözün aydınnn sen yaptıralı nekadar olmuştu nekadar süre sonra tuttu dedi darısı bana üç ay olcak bende gitcem temmuzda inş banada tuttu der benim düğün eylülde dua et canım çokkkk sevindim senin adına ebru hanım bana üç ay sonra gel ancak ozaman karar veririm demişti tuttuğuna veya tutmadığına ınş benimde tutmuştur ebru hanım süper bi doktor canım o güler yüzü yetiyorrr dua et banada senin düğün yakın mı

makdelen benm yaptıralı 2 ay oldu. benm düğün eylül gibi olablr daha tarhmz belli değil. istrsen 3 ay snra bdaha gel bakalm dedi. ama tutmuş sorun yok dedi.çok iyi bakmışsn dedi. bnde akıntı vardı halbukı çokta iyi bakamamaştm. mantar olmuşum ilaç yazdı. ama cok yoğun calısıorlar. sende gidince yaz canm inş senide cagrmaz.ben hala kabullenemedm rüyada gibiym suan

Kızlar merhaba,
Öncelikle size durumumdan bahsediyim. Benim düğünüm seneye olacaktı. Nişanlım yurt dışında çalışmayı istiyordu başvuru yapmıştı tek şart evli olmasıydı. İşin koşulları falan çok güzel yani çok rahat edebilinecek bir iş. O yüzden evlilik işlemlerini hızlandırdık. Temmuzun ilk haftası işe başlamak zorunda. Haziranın 23ünde düğünümüz olacak. Ben kalıcı yöntemle ebru hanıma ameliyat olmuştum. Düşündüm ve benim bu işi halletmem gerektiğine kanaat getirdim düğünden önce. Durumlar çünkü çok karışıktı. Ebru hocayı aradım anlattım durumu hemen cuma günü için randevu verdi bana bu arada ebru hoca çok yogun kızlar. Ben 1 saat bekledim bekleme odasında. Neyse beni kontole aldı ve 2,5 ay oldugu için iyileşme tam olmamış ama garantiye alalım dikiş atalım dedi. Yaptıgı ilk işlemden daha fazla ugraştı kızlar 15 dkfalan ve çok hissettim dikimi falan. Bu arada çokda güzel dileklerde bulunuyor yaparken. cuma gecesinden sabaha kadar çok agrım oldu kızlar ilk ameliyatda hissetmemiştim bile. oturamadım içten içten yandı. Ama benim bunu cumartesi halletmem gerekti. Ve oldu kızlar. Acayip acı çektim ilşki sırasında çok kanamam oldu. ve hala damla damla lavobaya çıktıgımda kanama oluyor. İlşkiden sonra kalktıgımda yatak çok batmıştı. Hala sızı var kızlar ama iyiyim. Acaba başkalarında da bu kadar fazla kanaama oldu mu benmki normal mi? Neyse sonuç güzel kızlar. Ve acayip daraltmış ebru hanım çok zorlandık. Aliv_06cım okursan eger işten ayrıldıgım için sana ulaşamadım skype üzerinden falan. Sormak istediğiniz soru olursa cevaplarım kızlar. Size tek diyeceğim ebru hanım gerçekten insanı riske atmıyor. Diktikten sonra zaten bana dediği hiç aklında şüphe olmasın kanaman olacak dedi. Kızlar üzülmeyin artık çaresiz değilsiniz. Hayatımda çok değişmeler oldu bir anda belkide Allah'ın takdiri böyleydi.. Şuan için mutluyum..

aklım almıyor flebde hiç bişey hissetmeyip gecicide hissedilmesinii .. senin adınaa cook cook sevindim artık hiç düşünme bunları yoluna devam et.. :)
sanırsam iyileşme olmadıgı içinde bu kadar acımış olabilir canın ..
flebe güvenim azalıyor benim günden güne ..
dügünden 3 gün önce ortalıktan kaybolma işini becerebilecek insanlar gecici olmalı . nasıl olsa garanti bir daha bir daha sıkıntıya girmeye ne gerek var diye düşünüyorum .. cünkü ebru hanımım hastalrının büyük bir cogunlugu son kontrole gittignde emin olmak için bir daha ameliyt olup gecici oluyor. o zaman ne anladım ben bu işten 3 gün önce gelebilecek olsam zaten kalıcı olurum ...
benim fikrim bu sekilde...
tabi orası cok geniş olan insanlar öncesinde kalıcı olup orayıda daraltıp .,sonra bi daha gecici olursa sonuc daha tatmin edici olur...

herkesin imtihanı farklıdır .. bu hayatta herkes hata yapar .. bu bi kereye de mahsus olabilr bi kac defaya da...
Allah ın affedebilecegi şekilde kendini düzelten kişiler .. günahlarını örtmekle yükümlüdürler..
beddua eden arkadası desteklemiyorum ama insanların üstüne de kimsenin bu kadar gelmeye hakkı yok ..
Hesap verecegimiz tek bir mercii var . gerisi boş.

ben sizin yerinizde olsam , basıma böyle bişey gelmese hiç de böyle bi forum konusu takip etmem efendim ...
herkes kendi işine ve kendisini ilgilendiren konulara baksn .. ya da bakıyorsanızda buradaki konuyu dagıtmayın artık ...
herkesin bi sabrı vardır .. biz korumayı beceremedigimiz seyler için sizin tabirinizle namuslu insanlara laf atmıyorsak .. sizin gözünüzde namussuz , iffetsiz sekilde görülüyorsak (bu cevabım size degil bunu yazan arkadasa) bu bizi ilgilendirir..

olacakla ölecek işe care bulunmaz efendim .. biz bunu saklamak ile yükümlüyüz.. burada dini anlamda yorum yapmak yasak diye biliyorum .. bu sözlerim hep o iffetsiz kelimesi içindir...
iffet , tertemiz insanların koruyabilecgi birşey . Biz temizleneli cok oluyor .. kimse kimsenin içini de ,kalbini de ,özellikle de iffetini böyle seylere sıgdıramaz ..
vesselam.

Ben kendi düşüncemi söyledim. Herkesin düşüncesi farklıdır.

Kimseyide kötülemedim. Ama senn dediğin gibi tövbe eden biri gelipte burda beddua etmez. Kendisi yaşamış inş. sende yaşa demez diyemez. Siz ne karışıyosunuz der geçer gider..
Burdaki yorumlar çok agresif.

Bide anlayamadığım başına gelmediyse burda ne işin var ? Ne alaka yani. Bu nasıl bi düşüncedir. Başıma gelmedi diye fikrimde mi olmıcak yani. Burası forum ee bir derdim var bölümüne girdiğim içinde bir derdim mi var yani ? o zaman çeyizim yoksa da çeyiz bölümüne girmiyim ne gerek var dimi ? istediğim yere girip istediğim tarzda yorum yaparım bu beni ilgilendirir. Konuyu mu dağıtmışım bide ? Yok ya :)

Şu zamana kadar yazdıklarımda kimseyi suçlamadım kırıcı yorumda yapmadım bana gelipte işin olmadığı yere yazma diyemezsiniz.

Canım nereye isterse oraya yazarım..

cümlelerimi dikkatli okursanız ben sizin yerinizde olsam böyle böyle yaparım demişim ... asla size şuralara girin şunları yazın demem .. diyemem haddim degildir...
benimde kırıcı bi cümlem olmadı .. ve beddua eden arkadasıda savunmadıgımı da söyledim ...
benim hangi kelimeye cevap verdigim gayet de acık ...
sadece bu konu hakkında yakınlarda yazılan cevap sizinki diye alıntı yaptım ...
sıkıntı yok yani:) tekrardan söylüyorum işin olmadıgın yerde yazma diye bi cümlem yok sadece burada bu konu hakkında bilgisi ve yardımı olabilecek arkadaslar bilgilerini paylaşsalar daha verimli olur diyorum ..
sonucta başlık belli amaç belli.....,

Canım gözün aydın bende yaptıralı üç ay oluyor kontrole gitcem inşallah tutmuştur canım benim akıntım var işte inşallah ondan sorun olmamıştır.sen ilişkiden kaç gün önce diktirdin tekraradan daraltması iyi canım benimde inşallah darlığı iyidir yani iyice daraltmıştır canım

Gothiccim bak sonunda güzel haberler sldık senden... Canım ebru hanım bana da düğünöncedi gelmeme gwrek yok kesin kanaman okur demişti... Yani sen ilk değilsin canım ...senin düğünün ne güzel benden önce olacak senin güzel haberini alınca iyice rahatlıycam ...

EylemgüZeli ne mutlu sana çok ama çok sevindim canım yeni hayatında herşey çok ama çok güzel olsun ebru hanıma ben de çok güveniyorum ben de inşallah bırgün bu güZel haberi vericem!!!

,

eylem güzel, canm tebrık ederm. gözünaydın.banada flep tuttu dedi. bdaha gelmene gerek yok dedi. düğün öncesi kesn giderim ama ben yne duramam. hala cok endişelym. benmki gerçekten tutmuşmudur acaba. senn adına inan cok sevndm bianda hersey değişmiş hayatnda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…