kızlar ben geldim kus bakmayın sizi uzun zamandır habersiz bıraktım çünkü int bağlantım yok evmde şimdi buldm yazıyorum kanamam oldu kızlar ama hiç tatmin eici bi kanama değildi bi damla var yada yoktu allahtan eşimm anlayışlı çıktı hiç sorun yapmadı nye az kanamam oldu onuda anlamadımm ya anlaşısszı olsaydı napardım ilşkiye zor girdim ilk denemde kan gelmedii eşimde panikledi çok zor olduu ama çok şükürler olsunki eşim çok anlayışlı çıktııı hiç moralinizi bozmayınn paniklemeyın inş hepiniz mutlu olcaksnızz moralinizi bozmayın sakınnn rahat olun hiç ağrıda olmuyooo dikilrken
kızlar ben geldim kus bakmayın sizi uzun zamandır habersiz bıraktım çünkü int bağlantım yok evmde şimdi buldm yazıyorum kanamam oldu kızlar ama hiç tatmin eici bi kanama değildi bi damla var yada yoktu allahtan eşimm anlayışlı çıktı hiç sorun yapmadı nye az kanamam oldu onuda anlamadımm ya anlaşısszı olsaydı napardım ilşkiye zor girdim ilk denemde kan gelmedii eşimde panikledi çok zor olduu ama çok şükürler olsunki eşim çok anlayışlı çıktııı hiç moralinizi bozmayınn paniklemeyın inş hepiniz mutlu olcaksnızz moralinizi bozmayın sakınnn rahat olun hiç ağrıda olmuyooo dikilrken
canım çok sevindim senin adına zaten normaldede çok gelmiyoki yani insanına göre değişiyo senin düğünün bugün die biliyodum ben nikahtan sonra falanmı oldu senin kafan rahat artık keyfine bak bundan sonra artık kötü günleri geride bırak hiç bişey düşünme inşallah bide bebekiniz olur :) darısı bizim başımıza inşallah
doktor hangi hareketleri yapma demişti
dizinin üstüne çökme demişti yani oturarak tuvalete giriyoruz ya o hareketi bacaklarını gereğinden fazla açma demişti canım bende dediğini unutup bi marketten bişey almak için diz çökmüştüm ama bişey olmadı
canım ne kadara oldun ve kime. Tamam bende şimdi yaptıramıyorum heralde çünkü işten çıktım 3binlira biriktirmiştim ama anca beni iş bulana kadar idare eder borçlarım var her ay ödenmesi gereken. Ve ben sözlü nişanlı hiçbiri değilim. Kalıcı olsammı yinede hemen işe başlarım napıyım
kızlar ben bugun alttan baktığımda böle yamalı gibi seyler gördm ve sankı düşecek gibi duruortutmadı galıba benmki ((aglıorum suan
canlarım herkese çok çok tesekür ediyorum Allah hepinizden razı olsun inş hepinizde o günü sorunsuz atltrsınız hepimiz mutlu oluruz sizlerin sayesinde o buhranlı dönemi atlatabildim sizlerden cesaret alıp işlemi yaptrabildimm ama tek şunu diyorum sakın moralinizi bozmayın sıkmayın canınızı gerçkten kafamzda büyttğümz gibi bi durum değilmş onu anladım herşey paraya ve zamana bakıyo giderken ne zorluklar atlattım ne gözyasları döktüm ama şükürler olsunkii o geceyi zor geçirsemde azda olsa kanamam oldu şuan gerçekten çok mutluyum insanın kafasında bi düşünce olmamması çok güzelmşşş inşş darısı sizlere diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?