canım çok sevindim senin adına zaten normaldede çok gelmiyoki yani insanına göre değişiyo senin düğünün bugün die biliyodum ben nikahtan sonra falanmı oldu senin kafan rahat artık keyfine bak bundan sonra artık kötü günleri geride bırak hiç bişey düşünme inşallah bide bebekiniz olur :) darısı bizim başımıza inşallah

Geçmiş olsun jelibon06.. Senin adına çok sevindim. Bir damla iki damla mühim değil, önemli olan eşinin o kanı görmesiydi. Neye göre, nasıl kanama çok oluyor bunu kestiremiyoruz. Yapıya göre değişiyor demek ki, ama dikkatimi çekti burada kanaması gerçekleşen arkadaşların çogundan aynı cevap geliyor. Tatmin olacak kadardı 2 damlayı geçmiyor diye. Şimdi önünde güzel günler olacak, mutlu bir evliliğinin olması dileğimle..

Mutluluklar... :)

Gecmis olsun cnm gozun aydin mutlu bi hayat seni bekliyo allahim hic bozmasin mutlulugunu yapiya gore degisiyo demekki iliskiyede zor girmissin ya ondan suphelenmemistir esin ebru hanim yuzde 500 bin kanar demisti bi damlada olsa kanamis darisi bizim basiniza

Gözün aydın jeliboncummm çok sevindim kanamanın olmasına ohh be ben de ebru hanıma yaptırdım iyi ki güvenmişiz çok şükür... Şimdi seni güzel bir hayat bekliyor tadını çıkar... Zaten dediğin kadar kanama oluyormuş herkes öyle yazdı ikinci ilişkide de gelecek mi acaba kuzenimde gelmişti

doktor hangi hareketleri yapma demişti

mrb.bana bi arkdaşı hatırlattınız nicki hopicikti yazdıkalrınız çok hatırlattıı.....ama o hem nikalhıydı hem nişanlydı hopicik senmisin yoksa?

Son düzenleme:
jelibon geçmiş olsun, çooook sevindim senin adına :) yanılmıyorsam ebru hanıma geçici yaptırmıştın değil mi?

kızlar ben uzun süredir takip edemiyorum forumu, bir ara moralim bozuluyordu hergün ağlayarak kapatıyordum sayfayı, acaba ben de bir gün tüm olanları unutup mutlu olabilecek miyim diye.. miaji'nın düğünü bu yakınlardaydı yanlış hatırlamıyorsam kızlar, yok mu haber kendisinden?

Bende senin gibiyim cnm cikmaz bi sokaga girmis orda tikili kalmis kedi gibi butun kapilari tirmaliyimusum ama bi kapi bulamiyomusum gibi deli gibi aglayip kapatiyorum neti ayni sorulari bende soruyorum bu sorulaei bigun mutluluk benimde kapimi calcakmi diye beni bu duruma dusuren evli ve mutlu bense tek basima bedel oduyorum allah yardimcimiz olsun burda islem yaptiran herkesin kanamasi oldu ins bizimde olurda kurtuluruz bu dertten

kızlar ben bugun alttan baktığımda böle yamalı gibi seyler gördm ve sankı düşecek gibi duruortutmadı galıba benmki((aglıorum suan

canım bende senın gıbı nısanlı sozlu hıc bırı degılım cok kotu gunler gecırdım sevdıgım ınsan evlendi baskasıyla bes yıllık bır ıllskıydı bıttı...bu ıslemı yapmadan hayatıma kımseyı almayacam dedım,evlılık nısan asla ıstemıyordum cok karamsar ve kotu dusunuyordum artık mutlu olmam dıyordum taki dort ay oncesine kadar,,ama suan oyle sukredıyorum kı rabbime ıyıkı olmamıs dıyorum ılk sevdıgım ınsanla cunku o benı sevmıyordu sadece ben ılışkıyı yurutuyordum hergun kabir azabı cekıyordum biz onun la karı koca gıbıydık ama...benım gozum kapalı herseye tamam evet vs..belki şu yazdıklarımı hepınız yasamıssınızdır sonrasından hep dusundum bosunaymıs hersey ama suan ıyıkı o acıyı cekmısım ve degdı dıyorum neden dıyeceksınız cunku hayatıma yeni biri gırdı bu yaz nişan söz gıbı bırseyler olabılır Hiç kimse kendisi için gizlenen müjde ve mutluluğu bilemezmiş bunu anladım..rabbim yardım edıyor kızlar tek cıkıs yolumuz allaha hergun sukretmek ve yardım dılemek..

kızlar ben bugun alttan baktığımda böle yamalı gibi seyler gördm ve sankı düşecek gibi duruortutmadı galıba benmki((aglıorum suan

canım uzulme biz ne kadar bakarsak bakalım anlayamayız tıbbı bılgımız yok cunku sadece doktorun verdıgı zamanı doldurmamız gerekıyor ve cok dıkkat etmemız gerekıyor...bende yaptırdıgım ılk bır hafta bakmıstım eskısı gıbydı seklı semali ama suan baktıgımda orası tamemen kapalı bır on gun sonra ebru hanıma gıdecem ınsallah ıyı seyler duyarım cunku benım okul bıttı artık bu taraflara gelmem cok zor...ınsallah hepımız kurtuluruz

İşte o bir anlık aptallığınızın bedelini kendinizi böyle yıpratarak geçireceksiniz. Şuan bir bedel ödüyorsunuz. Değdi mi sizce buna ?!

canlarım herkese çok çok tesekür ediyorum Allah hepinizden razı olsun inş hepinizde o günü sorunsuz atltrsınız hepimiz mutlu oluruz sizlerin sayesinde o buhranlı dönemi atlatabildim sizlerden cesaret alıp işlemi yaptrabildimm ama tek şunu diyorum sakın moralinizi bozmayın sıkmayın canınızı gerçkten kafamzda büyttğümz gibi bi durum değilmş onu anladım herşey paraya ve zamana bakıyo giderken ne zorluklar atlattım ne gözyasları döktüm ama şükürler olsunkii o geceyi zor geçirsemde azda olsa kanamam oldu şuan gerçekten çok mutluyum insanın kafasında bi düşünce olmamması çok güzelmşşş inşş darısı sizlere diyorum

ALLAh mutluluğunu bozmasın amin darısı hepimize bu günleri görmeyi nasip etsni.....

Son düzenleme:
kızlar ebru hanım paranın yarısını ödemem için senet imzalattı bn 1 bucuk ay sonra odeyebilrim ancak dedim oda olumlu karsıladı tmm eni sıkmayalım dedi senet imzalanırken ayrı bi odada sekreteri hayır en gec 1 ay sonra ödeme yapmanız grekiyo dedi bn ebru hanmla anlaştım ama dedim bana 1 bucuk ay sonra öde dedi dedim kabul etmeddi anlamadgm içerde 1 buck ay denildi sekreteri formalite greği öyle söylemştr dedii sizdede oldumu öyle bişeyy

Ben çalıştığım mağazaya olan borcumu kapattım işten çıktığım için o yüzden artık yeniden para biriktirmeye başlamam lazım yani 1 yılımı alır yine, zaten hala kararsızım kalıcımı yoksa geçicimi diye (((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…