mrb.bana bi arkdaşı hatırlattınız nicki hopicikti yazdıkalrınız çok hatırlattıı.....ama o hem nikalhıydı hem nişanlydı hopicik senmisin yoksa?

:) alivcim bende kendi durumumu benzettim okuyunca ama değilim hatta açıp açıp okuyorum onun yazdıklarını kurtuluşunu inşallah hepimiz kurtulutuz bu durumdan

bu cumartesi evleniyorum kızlar. bakalım inşallah kanamamız olur, inanılmaz derecede heyecanlıyım, ebru hanım iyileşme çok iyi demişti bana. ben de çok güveniyorum Ebru hanıma yorumlara bakınca rahatlıyorum, dugunden sonra ki gelismeleri fırsat bulursam sizinle paylasıcam, umarım güzel seyler yazabilirim size, benim icin dua edin lütfen...

kızlar ebru hanıma borcun bi kısmnı ödycem ama eskisi gibi kafama göre çıkıpta öduymyorum haliyle eşim hep yanımda ve bu ayın sonundada senet doluyoo ve bn senetin son tarihine kadar ankarada olmycam hesap numarısna gönderipte ödeme yapan oldumu o şeklde ödesembi sorun çıkmaz umarım bi sıkıntı olurmu borcu hesap nouyla ödeyip senedi daha sonra alsam

Jelibon sorun olacağını sanmıyorum hesaplarını yatırdığında arayıp teyit et müsait zamanındada senedini al yırt makbuzun elinde oldukça kimse bişey iddaa edemez

canım bence öyle yapma sonuçta tc kimlik numaranı veriyosun problem olabilir ilerde karşına çıkabilir ne yap ne et kuaföre gidiyorum de bi şekilde öde banka da kanıtşanabilicek şeylere bulaşma sonra ispatlamaya çalışsanda işin içinden çıkamazsın

canım bu işlemi bende yaptırmak istiyordum fakat burada okuduklarım düşündürdü,bütün doktorlar kalıcı işlem yaptığı hastalarını ilişkiden 3 gün önce çağırıp bir operasyon daha yapıyorlarmış.hem tutmuş sorun yok diyorlar hem 3 gün önce çağırıp operasyon yapıyorlar.ben zaten düğünden 3 4 gün önce vakit bulup doktora gidebilecek olsam geçici yaptırırım niye onca para verip kalıcı yaptırayım.sizi de doktorunuz ilişkiden 3 4 gün önce operasyon için kontrole çağırdı mı?doluya koyuyorum almıyor boşa koyuyorum dolmuyor.psikolojik olarak ayrı bir dert zaten.

cnm bugün ebru hnmla konstm durumumu söyledim senet tarhini değiştrdiler inş degstrmşlerdr tabi bi sonraki aya erteltrdm

Kocana gerçekten acıdım. İnşallah gerçeği öğrenirde seni boşar gider gerçekten bakire iffetli namuslu bir kızla evlenir.

Sevgili melisa bu topicde hymenoplasti olanlar paylaşım yapıyor lütfen başka topiclerde yapıcı yorumlarda bulunun sizi kibarca kovuyoruz buradan size ihtiyacımız yok

herkes nasılda namus bekçisi kesilmiş arkadaş ya sizene kim ne yaparsa yapar otlamaya gelmişsinde sana verecek bir kırık dalımız bile yok git başka konulara .............

Son düzenleme:
ve şunu demek istiyorum burada bi sürü topluluğu var gercekten boyle konusmak ıstemem ama hakedıyorlar !
yok durust olun yok kandırmayın erkek zaten kabul ederse eder etmezse kımseye kendınızı kanıtlamak zorunda degılsınız bır ton laf edıyorlar bende onlara cevaben dıyorum ki .......

bu amelıyatı zevkıne yaptırıcam arkadas daralttırcam dıktırıcem belkı bende bundan zevk alıyorum kımseye yalan soylemıyorum o gece ıkı damla kanı gormek ısteyen adamında gonlu hoş olur benımde varmı laf ustune laf edecek ayrıca hiççç kımseyı benım yada burdakı ınsanların yaptıgı yaptıracağı operasyon ilgilendirmez ... sizi ilgilendiren topiclere geçin at koşturun burdan size arpa çıkmaz bebişler haydin

jelibon senın adına cok sevındım yakında dugunu olacak arkadaslarda ınsallah kazasız belasız atlatırlar bu durumu ...

amin canım sen yaptırdınmı yaptırmayı düşünüyomusun düğünün nezaman bizide bilgilendir

hayır canım yaptırmadım dugun tarıhım fılan da yok eskıden yapamam kesınlıkle dıyordum ama neden yapmıyayımkı madem ıkı uc damla kan ıcın bızım hayatımızı benliğimizi onu bunu hiçe sayıyorlar kesinlikle yaptırıcam bu işlemi daraltıcamda dıktırıcemde =) aynı hanı dıyorlarya kımseye hesap vermek zorunda degılsınız kızlar bu halınızle kabul edılın zart zurt evet kımseye hesap vermek zorunda değilim halimde bu kanıda alırım gozlerıne sokarım tek dusuncelerı buysa ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…