merhaba ben geçici yaptırdım üstünden 2 gün geçti ilişkimde hiç bir sorun çıkmadı.
mrb.bana bi arkdaşı hatırlattınız nicki hopicikti yazdıkalrınız çok hatırlattıı.....ama o hem nikalhıydı hem nişanlydı hopicik senmisin yoksa?
cnm sen kme yaptrdn ve kanaman çok oldumu
canım ankarada süleyman eserdağa yaptırdım ve cok memnun kaldım.kanamamda cok oldu
kızlar ebru hanıma borcun bi kısmnı ödycem ama eskisi gibi kafama göre çıkıpta öduymyorum haliyle eşim hep yanımda ve bu ayın sonundada senet doluyoo ve bn senetin son tarihine kadar ankarada olmycam hesap numarısna gönderipte ödeme yapan oldumu o şeklde ödesembi sorun çıkmaz umarım bi sıkıntı olurmu borcu hesap nouyla ödeyip senedi daha sonra alsam
Şimdi 3.senem bu yazda başka bi doktora gitçem kontrole.Ama operasyon olmadan önceki vajinanıza bi bakın dikkatle(sakın elinizle falan açtırmayın gözünüzle bakın bacaklarınızı ayırıp ayna ile) birde operasyondan sonra bi bakın farkı görceksiniz.Valla ben kan gelip gelmemesini pek takmıyorum.Önemli olan ilişki esnasında zorlansın partnerim yeter zaten erkek burda anlıyo(vajinanın darlığından)ilişkiye girip girmediğini.Erkeklerde bilinçli emin olun hepsi fellik fellik okuyolardır bunları... Her zardan kan gelcek diye bir zorunluluk olmadığını biliyorlardır.Benim arkadaşım evlendi bakire olmasına rağmen kan gelmedi eşine o gece sormuş aşkım niye kan gelmedi benden diye:)Çocukta gülmüş benim sormam gerekiyodu böle aptal bi soruyu ama sen sordun demiş:)İlla kan gelcek diye bişi yok sen rahat ol benim sana güvenim sevgim sonsuz demiş.
canım bence öyle yapma sonuçta tc kimlik numaranı veriyosun problem olabilir ilerde karşına çıkabilir ne yap ne et kuaföre gidiyorum de bi şekilde öde banka da kanıtşanabilicek şeylere bulaşma sonra ispatlamaya çalışsanda işin içinden çıkamazsın
bu cumartesi evleniyorum kızlar. bakalım inşallah kanamamız olur, inanılmaz derecede heyecanlıyım, ebru hanım iyileşme çok iyi demişti bana. ben de çok güveniyorum Ebru hanıma yorumlara bakınca rahatlıyorum, dugunden sonra ki gelismeleri fırsat bulursam sizinle paylasıcam, umarım güzel seyler yazabilirim size, benim icin dua edin lütfen...
jelibon senın adına cok sevındım yakında dugunu olacak arkadaslarda ınsallah kazasız belasız atlatırlar bu durumu ...
amin canım sen yaptırdınmı yaptırmayı düşünüyomusun düğünün nezaman bizide bilgilendir
Kocana gerçekten acıdım. İnşallah gerçeği öğrenirde seni boşar gider gerçekten bakire iffetli namuslu bir kızla evlenir.
İşte o bir anlık aptallığınızın bedelini kendinizi böyle yıpratarak geçireceksiniz. Şuan bir bedel ödüyorsunuz. Değdi mi sizce buna ?!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?