Gothiccim bak sonunda güzel haberler sldık senden... Canım ebru hanım bana da düğünöncedi gelmeme gwrek yok kesin kanaman okur demişti... Yani sen ilk değilsin canım ...senin düğünün ne güzel benden önce olacak senin güzel haberini alınca iyice rahatlıycam ...
Gothic seni nasıl kıskanıyorum yaaa ne güzel düğünün olacak flep tutmuş ... Ohhh şimdi rahatça eşya beğen ...benim daha hiç ortada ihtimal bile yok!!! Darısı başıma.. Banua naptı acaba o da bi sonuç alsaydı iyce rahatlıycam valla...
valla saf gibi gecinmiyorum ben arkdsım ebru hanıma giden hastaların büyük bir oranı tekrardan operasyonu oldu ...Bilmiyor arkadaşım ben de ebru hanıma gittim kesinlikle gelmene gerek yok dedi flep tutmuş dedi. Kuzenimde de öyle oldu ve tekrar dikiş olmadı ve kanaması da oldu ... Adın gibi bilmiyorsun canım yaaa.. Bilip bilmeden yorum yapmasan diyorum...
valla saf gibi gecinmiyorum ben arkdsım ebru hanıma giden hastaların büyük bir oranı tekrardan operasyonu oldu ...
bunu göremeyen insan yoktur .. sana ve kuzenine bişey diyen yok .ayrıca kimsenin ikinci bi operasyonu kaldırmaya gücü yoktr ben bunu düşünyrm ...oku yaz tek tek kimler fleb yaptırmış da garanti olsun adı altında doktorlara tekrardan gecici olmuşlar ...
tabi herkesin bünyesi farklı bu konuda doktor bişey yapamz ona bişey demiyorum canım ben ..
bilmiyor sen operasyon gecırdınmı benım kafa allah bullak oldu ebru hanımla ılgılı cogu ınsan ıyı konusuyor genelde bu ıst dekı korkut bey sanırım tekrar operasyon ıcın dugun oncesı cagırıp dıkıs atıormus sanırım :S
canım ben burda okudum ebru hanıma kalıcı yaptıranlarda dügünden önce tekrardan kontrole çagırıldıklarını ve ufak bir operasyon daha geçirdiklerini yazmışlar.esneme olasılığı varmış,eğer düğününe çok varsa acele etme bence.ben biraz bekliycem ve hatta düğünden bikaç gün önce doktora gitme imkanın varsa kalıcıya gerek yok nasılsa tutmama ihtimali yüksek ve tekrardan çagırıyolar.durumumuz çok karışık Allah yardımcımız olsun
Düğünüm oldu ve kanamam da oldu arkadaşlar.!!!size durumum hakkında bilgi veriyim öncelikle çok heyecanlanıyorsunuz ama korkunun ecele faydası yok. Ebru hanım zaten vajina daraltman çok çok iyi olmuş demişti gerçekten de bayağı bir zor girebildi ve KAnamam oldu arkadaşlar!!! Ebru hanım hiçbir riskin yok çok iyi bakmışsın kesin kanaman olacak garanti veriyorum demişti dediği gibi de oldu. Allahım şükürler olsun şuan dünyanın en mutlu insanıyım gerçekten söyleyebileceğim şu Ebru hanım işi çok iyi yapıyor. Kanamam çarşafda çok barizdi ve çok rahatladım kızlar. Umarım sizin de herşey dilediğiniz gibi olur. Buradan doğru doktoru bulup beni sıkıntıdan kurtaran herkese çok teşekkür ederim. Hiçbirimiz bu durumu haketmiyoruz. Şimdi benim de güzel bir yuvam oldu. Şükürler olsun!!!!
bilmiyor sen operasyon gecırdınmı benım kafa allah bullak oldu ebru hanımla ılgılı cogu ınsan ıyı konusuyor genelde bu ıst dekı korkut bey sanırım tekrar operasyon ıcın dugun oncesı cagırıp dıkıs atıormus sanırım :S
arkadasım ben operasyon gecirmedim .. doktorlar hakkında bilgi almak istiyorsan operasonu olan bir cok arkadasımız burada yorum yaptı...yorumlarda cogu kalıcı yaptıranların dügün tarihinden önce yakın bi tarihte tekrardan operasyonu gecirdiklerini okursun ...
bende kalıcı olup bu olayı tamamen kapatmak istiyorum ama doktorlra güvenemiyorum. yoksa gönül isterki ol bi kereden kurtul .. doktor evet tuttu sorun yok der . ama o gün o birlikte olmayacak sonucta .. adamın cok da umrunda olmaz acıkcası.. sonucta bu ameliyat da öyle hoş bişey degil .. kimse öyle vay efendim ameliyatımı sen yaptın tuttu dedin ama kanama olmadı diye hesap soramaz kolay kolay .. ki bunları yasayan arkadaslarda olmus onların yazılarını da okursun ...
sakin kafa ile konuyu bastan sona oku derim ben..
Cnm bnde ilk korkut beyi tercih etmistim muayenede gittim oda kendine cok guveniyo ama kntrollere cok onem veriyo kanamasi gerceklesen cok ama bende ankaraya gidip gelmem zor olur diye sisli med akin beye yoneldimBen uzun suredır uye olmadan takıp edıyorum sıteyı cok detaylı olmasada ama cogu kısıden korkut beyle alakalı son uc gun kala bırdaha cagırıyor para amaclı vs yorumları cok okumustum o zamanlar o yuzden ebru hanıma yoneldım ama bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?