aylincim sen işlem yaptrdın bir kere kontrle gidip mi ebru hanm tuttu dedi. ben bir kere gittim kontrle tuttu bdaha gelmene gerek yok dedi. ama ben ynede işimi şansa bırakmam giderm düğüne yakın zamanda. sankı gecicede daha cok garanti gibi gelior kanama fazla oluor.senn kuzennn de kalıcımı tutmuştu.durumlarmz benzior. benm yakın zamnda olacak inş. ebru hanmdan allah razı olsun

Bilmiyor arkadaşım ben de ebru hanıma gittim kesinlikle gelmene gerek yok dedi flep tutmuş dedi. Kuzenimde de öyle oldu ve tekrar dikiş olmadı ve kanaması da oldu ... Adın gibi bilmiyorsun canım yaaa.. Bilip bilmeden yorum yapmasan diyorum...

Gothic canım ben iki kere kontrole gittim ikisinde kesin flep tuttu dedi kuzenim de kalıcı oldu ebru hanıma ve ona da hiç riskin yok kesin kanaman olur garanti ediyorum dedi ve kanaması da birkaç gün oldu ... Endişe etme ebru hanım hiç riske girmiyor eylemgüzelinin dediği gibi ...

Gothic seni nasıl kıskanıyorum yaaa ne güzel düğünün olacak flep tutmuş ... Ohhh şimdi rahatça eşya beğen ...benim daha hiç ortada ihtimal bile yok!!! Darısı başıma.. Banua naptı acaba o da bi sonuç alsaydı iyce rahatlıycam valla...

anladm canm.düğüne yakın gtcekmsn sen yinede. inş canm kurtulrz bian once benm 2 ay oldu yaptralı .su durumdan kurtulmak istiorum artık pskilojmz bozuldu kaç yıldır.yeni yeni düzltmeye calışıorum kendmi

cnm benm sonucumu bekle inş güzel haberlerle dönerm. gelinliğimi diktiriorum suanda . daha günmz belli değil ama eylül yada kasım aralk gibi olucak kısmetse duruma göre bikaç kişiden haber bekliorz kardeşlermz sehr dışnda cnku onlara göre ayarlıoruz.

cnm bende inanamıorum hala nişanlıym ama nasıl nişanı atsam die düşünordum biliormsnherkes eşya alalm derken ben ayak diriordm . şmdi onumu görüorm

darsı hepimize kuzum aylıncm

Düğünüm olursa tabi bir ay önce giderim diye düşünüyorum gothiccim ... Artık ben de bu durumdan kurtulmak istiyorum yaaa eylemgüzelinin yazdıkları içimi ferahlattı hele son cümlesi... Yeni bir hayat onu bekliyor ve çok mutlu darısı hepimize inşallah....

valla saf gibi gecinmiyorum ben arkdsım ebru hanıma giden hastaların büyük bir oranı tekrardan operasyonu oldu ...
bunu göremeyen insan yoktur .. sana ve kuzenine bişey diyen yok .ayrıca kimsenin ikinci bi operasyonu kaldırmaya gücü yoktr ben bunu düşünyrm ...oku yaz tek tek kimler fleb yaptırmış da garanti olsun adı altında doktorlara tekrardan gecici olmuşlar ...

tabi herkesin bünyesi farklı bu konuda doktor bişey yapamz ona bişey demiyorum canım ben ..

Son düzenleme:

bilmiyor sen operasyon gecırdınmı benım kafa allah bullak oldu ebru hanımla ılgılı cogu ınsan ıyı konusuyor genelde bu ıst dekı korkut bey sanırım tekrar operasyon ıcın dugun oncesı cagırıp dıkıs atıormus sanırım :S

ben de flep yaptıran arkadaşların yorumlarının tamamını okumuşumdur ve hepsi tekrardan ilişkiden 3 gün önce doktor çagırdı ufak bir operasyon daha yaptı diye yazdığını okudum.güvenim kalmadı kalıcıya.kalıcı yaptırıp birdaha operasyon geçirmeyen arkadaşlar olursa lütfen yazsınlar.şu son bikaç msj şaşırttı doğrusu.doktor bidaha gelmenize gerek yok demiş sevindim sizin adınıza,sonucu merakla bekliyor olacağız.
benim şu anda hayatımda kimse yok ama psikolojimi biraz olsun düzelte bilmek için geçen hafta doktora gidecektim her türlü hazırlanmıştım randevumu bile almıştım son anda bi aksilik çıktı üzüldüm gidemediğime ama dedim belki hayırlısıdır gidememem ve siteye üye oldum. burda okuduklarım beni şaşırttı.doktorlar herkesi ilişkiden3 gün önce çagırıp geçici yapıyolar.iyiki gidememişim dedim ve istanbula gitmeme de gerek yok sanırım.bana yakın hangi doktorsa ona gitmek en mantıklısı olacak bu durumda.çünkü tutmama ihtimali ve doktorun tekrar çagırması yüksek.zaten insanlar kalıcıyı son ana sıkışmamak için yaptırıyolar.iki arada kaldım beklemek en iyisi sanırım benim için.

Kızlar güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim.. Malum bu pazar düğünüm olacagı için yogunum. Ama fırsat buldugumda size cevap verebilmek adına giriyorum nete. Ebru hanımın bana dediği şu oldu iyileşme süresi dikişlerin tutması, daraltma yapılan alanın iyileşmesi falan derken 3 ayı bulur. Benim 2,5 ay oldugu için bir ksıım iyileşmiş bir kısım riskli dedi. Birde bana senin zarın esnek seni riske atmak istemiyorum dedi. 15 dk falan ugraştı ilk işlemim böyle zor olmamıştı. Agrım çok oldu orda bir ağırlık vardı kızlar, ebru hanımıda çekindim arayamamıştım. Ebru hanımın yanından çıkarken beni öptü güven verdi. Gerçekten elinden gelenin fazlasını yapıyor. Sakın reklam olarak algılamayın paranız varsa herkes bu işlemi yapıyor kızlar ama ebru hanımın vermiş oldugu psikolojik destek çok öenmli. Bizler zaten bitik halde gidiyoruz psikolojimizden anlıyoruz. Demem o ki bu işlemi düşünenler gerekten hiç düşünmeden tercih etsinler. Benim kanamam çok oldu. Biraz ayıp olacak ama sizlere yardımcı olmakda istiyorum. İlişkide nişanlım sokamadı daraltmadan kaynaklı galiba. Şuan sadece vijdanen biraz rahatsızım. Evet sonuç güzel sevinmem gerek ama çevremdekiler bir sıkıntın mı var diyorlar. Sonra düşünüyorum kendiimi rahatlatmak için o hiç çekinmeden neler yaptıgını anlatıyor. Onun ki istekte bizim isteklerimiz yok mu? O yüzden kızlar canınızı sıkmayın artık. Bende öyle yapacağım. Hepinizin mutlu olmasını inanın çok istiyorum. Çünkü biz kadınlar asırlardan beri hep ezilmekteyiz. Annelerimize soralım geçmişte hep ezilmişler, onlardan önceki kuşağa bakın ezilmişler. O yüzden bizler kendimizi ezdirmeyelim. Bu dünya bizimse, istediğimiz şekilde yaşamak, kararlarmızı vermek erkekler kadar bizimde hakkımız. Kendinizi üzmeyin artık.. Foruma giremeyebilirim. Ama gelirim size yardımcı olmak için. Kendinize iyi bakın..

canım ben burda okudum ebru hanıma kalıcı yaptıranlarda dügünden önce tekrardan kontrole çagırıldıklarını ve ufak bir operasyon daha geçirdiklerini yazmışlar.esneme olasılığı varmış,eğer düğününe çok varsa acele etme bence.ben biraz bekliycem ve hatta düğünden bikaç gün önce doktora gitme imkanın varsa kalıcıya gerek yok nasılsa tutmama ihtimali yüksek ve tekrardan çagırıyolar.durumumuz çok karışık Allah yardımcımız olsun

eylem güzeli canım bakir bir erkekle evlenmediğimiz sürece vicdan falan yapmaya gerek yok ki bu zamanda da öyle bir erkek yoktur 1 tane varsa o da bana denk gelmez.benim üzüldüğüm sadece şerefsiz biriyle olması değer vermeyen biriyle olması hayallerimdeki gibi olmaması saygısızca olması.

sana geçmiş olsun mutluluklar...

seni inan çok iyi anlıyorum çaresiz umut fakırın ekmegıdır mısalı dolanıp araştırıp duruyoruz ... benım dugun fılan yok canım kalıcı ıcın dusunmustum ama bunca yorumdan sonra bende dugune yakın 4-5 ay kala gıder konuısurum doktorla kalıcı ıcın 3 aydada ıyılesıyormus zaten ... işimi son haftaya sansa bırakamam =( napalım ılla gelcen bı hafta once dersede gıdecez ... hak yıyorlarda para ıcın yapıyorlarsa o da onların prblemı benım sorunum cozulsunde =(

Düğünüm oldu ve kanamam da oldu arkadaşlar.!!!size durumum hakkında bilgi veriyim öncelikle çok heyecanlanıyorsunuz ama korkunun ecele faydası yok. Ebru hanım zaten vajina daraltman çok çok iyi olmuş demişti gerçekten de bayağı bir zor girebildi ve KAnamam oldu arkadaşlar!!! Ebru hanım hiçbir riskin yok çok iyi bakmışsın kesin kanaman olacak garanti veriyorum demişti dediği gibi de oldu. Allahım şükürler olsun şuan dünyanın en mutlu insanıyım gerçekten söyleyebileceğim şu Ebru hanım işi çok iyi yapıyor. Kanamam çarşafda çok barizdi ve çok rahatladım kızlar. Umarım sizin de herşey dilediğiniz gibi olur. Buradan doğru doktoru bulup beni sıkıntıdan kurtaran herkese çok teşekkür ederim. Hiçbirimiz bu durumu haketmiyoruz. Şimdi benim de güzel bir yuvam oldu. Şükürler olsun!!!!

ahh canımm ınan cok mutlu oldumm ıcındekı butun korku endişee eminimm suanda bıtmıstır ... dugunumuuzu bıle gonul rahatlıgıyla yasıyamıyoruz varmı boyle bırsey ya endişeyle korkuyla uff ama gozun aydın olsunnnnnnnnnnn

arkadasım ben operasyon gecirmedim .. doktorlar hakkında bilgi almak istiyorsan operasonu olan bir cok arkadasımız burada yorum yaptı...yorumlarda cogu(hepsi demiyorum) kalıcı yaptıranların dügün tarihinden önce yakın bi tarihte tekrardan operasyonu gecirdiklerini okursun ...
bende kalıcı olup bu olayı tamamen kapatmak istiyorum ama doktorlra güvenemiyorum. yoksa gönül isterki ol bi kereden kurtul .. doktor evet tuttu sorun yok der . ama o gün o birlikte olmayacak sonucta .. adamın cok da umrunda olmaz acıkcası.. sonucta bu ameliyat da öyle hoş bişey degil .. kimse öyle vay efendim ameliyatımı sen yaptın tuttu dedin ama kanama olmadı diye hesap soramaz kolay kolay .. ki bunları yasayan arkadaslarda olmus onların yazılarını da okursun ...
sakin kafa ile konuyu bastan sona oku derim ben..

bir de herkesin yapısı aynı degilmiş..diyelimki bi doktor birine flep yaptı .. cok basarılı tuttu .. ama baska birinde tutmadı .. bu da gercekleşebiliyormus . burada doktorun hic bir sucu yok ve bir yöntemde var ben murat beyin sitesinde gördüm .. o da kalıcı yöntem ama fleb gibi degil .. etrafına dikiş atıyorlar yani düşünün mesela O harfinde bi delik olsun onu o harfi gibi küçültüyorlar..

Son düzenleme:

Ben uzun suredır uye olmadan takıp edıyorum sıteyı cok detaylı olmasada ama cogu kısıden korkut beyle alakalı son uc gun kala bırdaha cagırıyor para amaclı vs yorumları cok okumustum o zamanlar o yuzden ebru hanıma yoneldım ama bakalım hayırlısı

Cnm bnde ilk korkut beyi tercih etmistim muayenede gittim oda kendine cok guveniyo ama kntrollere cok onem veriyo kanamasi gerceklesen cok ama bende ankaraya gidip gelmem zor olur diye sisli med akin beye yoneldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…