merhaba arkadaşlar ebru hanımın muayene ucretı nedır.
250 tl galiba bikaç sayfa önce bi arkadaş yaznıştı..
Özgen doktora karar Verdinmi ??
Çok teşekkür ederim canım.Darısı herkesin başıma.Umarım hepimiz atlatırız bu zamanları ve bu stresleri.Allah mutluluk versin ve hiç bozulmasın.
harun özkana gitcem cnm .
Bol şanslar cnm rabbim yardımcın olsun müsait oldugunda bana mesaj atabilirsin..sevgiler..
Pitikara selam, takip ettiğime göre bu aylarda evlenmiş olma lazım. İnşallah olumludur. Sonucu bizimle paylaşırsan memnun oluruz, teşekkürler.
cnm geçen gün resmen destan yazdım sana ama msj kutun dolu olduğu için gönderemedim gelmedi.yazdıklarımda boşa gitti
Ayrıca tıp doktorlarının sırf para için böyle etik olmayan bişey yapmalarınıda hiç hoş bulmuyorum,
Ayrıca tıp doktorlarının sırf para için böyle etik olmayan bişey yapmalarınıda hiç hoş bulmuyorum,
ben anlattım .. kabul etti.. sonra kaldıramadı .. konu bi kac damla kan degil .. daha önce el sürülmüş olmak..
sonra bir daha döndü.. sonra gene pes ettik .. ki bunları yasadgım insanın elini bile tutmadım ben ( bazı seylerden bu kadar net dönüş yapmak gerek)
böyle zor bir durumda hep aklına gelecek olan birşey..
evet cok sevdii. eminim buna bende cok sevdm kendimden bile cok o yüzden ona kıyamadım belki de tertemiz birine kendimi layık görmedim belki..
ve belki de kandırabilcegm tek kişiydi o kadar diyeyim size...
benimde kanamam olmamıştı ..evet güvenen insan bunu beklemez illa kanamasını ..
ztn mesele kanamasını isteyen biziz...
böyle eksiklikli bir evlilik ilerde büyük ihtiml sorun cıkarır ... bunu anlamak güç olmasa gerek..
o yüzden olması gereken bu bana göre.. tersini düşünenlere de saygm var ..
sadece insanlar kolay seyler yasamıyor.. insanlara bi söz söylerken azıcık düşünmek gerek ..
bu forumda nedense bu karsı fikirli olan insanlar gürleyip gidiyor ... biz hic bir şekilde illa sizde diktirin demiyoruz ..
ama onlar illa diktirmeyn ...
herkesin kendi bacak arası .. kendi evliligii .. kendi cinsel hayatıı .. zevkii .. bu kadar basit ve net konu ..
ayrıca .. bu zina denen seyin basında da kadınlar geliyor .. müsade etmemesi gerekn insanlar bizdik .. erkekleri süçlamıyrum ben ..
bu eksiklikten dolayı da ilerde eşim olacak insanı ben böyleym beni böyle kabul et .. ama sen kendi kendini üz .. bana söylemesende her gece yataga gelirken üzüll. bu sana zulum olsun diye ..
bir kez dedim ..
bir daha itiraf etmem ..
bir daha aşagılanma hakkını baskasına vermem ( bu hakkı verdgm insanın agzından da tek kelime kötü söz duymadım , ama o hakkı kimseye vermem)
cnm geçen gün resmen destan yazdım sana ama msj kutun dolu olduğu için gönderemedim gelmedi.yazdıklarımda boşa gitti
harun özkana gitcem cnm .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?