Çok teşekkür ederim canım.Darısı herkesin başıma.Umarım hepimiz atlatırız bu zamanları ve bu stresleri.Allah mutluluk versin ve hiç bozulmasın.

Pitikara selam, takip ettiğime göre bu aylarda evlenmiş olma lazım. İnşallah olumludur. Sonucu bizimle paylaşırsan memnun oluruz, teşekkürler.

Pitikara selam, takip ettiğime göre bu aylarda evlenmiş olma lazım. İnşallah olumludur. Sonucu bizimle paylaşırsan memnun oluruz, teşekkürler.

Pitikara nın da sonucu olumlu, mailleşiyoruz biz onunla,o da atlattı çok şükür,Akın beye son kontrole gittiğinde tekrar dikiş atmış garanti olsun demiş..

geçen sene kasım ayında gaziantepde bulunan doç.dr. aydın özkan leyleke ameliyat olmuştu temmuzda düğünü oldu fakat sonucu bizlerle paylaşmadı cevap yazarsan çok sevinirim bize umut olacaksın lütfen.......

Yaşamayan bilemez demek kişinin kendisini teselli etmesi , hiç dürüst değil bence , tecavüze mi uğradınıZ o durum haricinde bence hiç bir bahanesi yok , tüylerim diken diken oluyor , birbirlerine soruyorlar yakında evlilik varmı falan ,iyiyken iyi erkekler bırakınca toplu halde bela okunuyor ,biZde yeri geldi flört ettik ama asla ileri gitmedik , Allah böyle durumda olanları abimiZin oğlumuzun karşısına çıkarmasın , yapılana ayıp demiyorum ama yaptıktan sonra başkasını kandırmak günah , fazlasını yazmayım artık

Ayrıca tıp doktorlarının sırf para için böyle etik olmayan bişey yapmalarınıda hiç hoş bulmuyorum,

Arz talep meselesi malesef...keşke hiç böyle şeyler olmasa ama hayat bu bilemiyorki insan başına herşey gelebiliyor siz büyük konuşuyorsuniz ama oğlum kardeşimin başına gelmesin diye ya kızınız olursa bunu hiç dusundunuzmu düşmez kalkmaz bir allahtir .bende evlilik öncesi ilişkiye çok karşıyim kimse degmiyor çünkü seven insan beklesin ama oluyor gençlik cahilliklee.ben küçük yaşta ilişkiye girmeyi beceremedim korkudan ama eski sevgilim denerken zorladi ve kan gelmedi ve birdahada tekrarlanamdi ben bozulmadigini dusundum cunki sarin okadar önde olduğunu ilişkiye tam girilmesede bozuldgunu bilmiuyordum aradan yıllar geçti evlenecgm zaman doktora gittim doktoe iki yırtık odlugunu dikiş gerektgni söyledi o anki korkuyla kabul ettim iğrenç biseyde olsa korkudan ...ama hiç kolay değil allah başa vermesin büyük konuşmayın

Ayrıca tıp doktorlarının sırf para için böyle etik olmayan bişey yapmalarınıda hiç hoş bulmuyorum,

Arz talep meselesi malesef...keşke hiç böyle şeyler olmasa ama hayat bu bilemiyorki insan başına herşey gelebiliyor siz büyük konuşuyorsuniz ama oğlum kardeşimin başına gelmesin diye ya kızınız olursa bunu hiç dusundunuzmu düşmez kalkmaz bir allahtir .bende evlilik öncesi ilişkiye çok karşıyim kimse degmiyor çünkü seven insan beklesin ama oluyor gençlik cahilliklee.ben küçük yaşta ilişkiye girmeyi beceremedim korkudan ama eski sevgilim denerken zorladi ve kan gelmedi ve birdahada tekrarlanamdi ben bozulmadigini dusundum cunki sarin okadar önde olduğunu ilişkiye tam girilmesede bozuldgunu bilmiuyordum aradan yıllar geçti evlenecgm zaman doktora gittim doktoe iki yırtık odlugunu dikiş gerektgni söyledi o anki korkuyla kabul ettim iğrenç biseyde olsa korkudan ...ama hiç kolay değil allah başa vermesin büyük konuşmayın

Benimde aklimda surekli bu sorular var evet yaptiricam ama evlilik gibi bi olay yok onumde ama insan yinede panik ve stres oluyor gecici mi kalici mi buana karar vermek cok zor heleki baska bi sehire gidip yaptiricaksan kafam cok karisik cok bunaliyorum nefes alamadigim anlar oluyor cok ama cok mutsuzum

arkadaşım kelimelere dökemediğim duygulara tercüman olmuşsun yüreğine sağlık diyorum birebir aynı durumlardan bende geçtim çok zor birşey çok çok iyi anlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…