öyle bişe olamaz canım iççini rahat tut sen. zaten spermler 10 saniye icinde ölüyo

canım çok çok sevindim hep mutlu ol, bunu hakediyoruz, darısı başımıza...

merhaba ben de kendi hikayemi sizlerle paylaşmak istedim.

yaz boyu yurtdışındaydım ve hiç kendimden beklemediğim şekilde bir şeyler yaşadım tam bir ilişki olmadı ama bir yanlışık sonucu diyelim az miktarda kan geldi ve ben ciddi 3 ay boyunca delirip başka bi insana dönüştüm.insan yaptığı şeyin kendi görüşlerine ve hayatına uygun olmadığını bazen unutabiliyor sanırım.her neyse.doktora gitme imkanım yoktu ve uzun süre emin olamadan bekledim.bu süreçte saatlerce, günlerce bu başlıklarda takılarak ne yapacağıma karar vermeye çalıştım.doktora gidip konuşma düşüncesi bile beni geriyordu bu sebepten ankaraya geldiğimde kontrol için hastalarına yakın davranışıyla da burada ün salmış olan ebru zülfikaroğlunu tercih ettim.kendimi ağlamamak için motive etmiş olmama rağmen odasına girer girmez ağladım.o da olayı anlatmayın burda psikolojik boyutuyla ilgilenmiyoruz zaten siz de daha fazla üzülüyosunuz fiziksel boyutuyla ilgileniyoruz diyerek beni muayene odasına aldı.internette okuduğum kadarıyla bu muayenede hastanın afedersiniz ama ıkındırılması gerekiyor inceleme yaparken.ebru hanım böyle bir talepte bulunmadı ve 3-4 saniye kadar bi sürede bişeylere bakıp maalesef dedi.daha sonra da kağıt üzerinde 4 ve 7 yönünde çentiğim olduğunu 7 yönündekinin yırtık sayılabileceğini, tekrar ilişkiye girmem durumunda kanamam olması ihtimalinin -en iyi ihtimalle- % 30 olduğunu söyledi.ben odasından çıkarken de gülümseyerek 'görüşmek üzere' dedi.bu tavrından inanılmaz derecede rahatsız ve tedirgin oldum.tunus caddesi boyunca ağlaya zırlaya yürüdükten sonra muayenenin kısa sürmesi ve vedalaşmamızda bilinçaltıma gönderdiği 'tekrar gel biz bunu dikelim' tavrından ötürü bi doktora daha gitmeye karar verdim ve o an internetten aratıp ziya gökalpte bulduğum öylesine bi jinekoloğa daldım.esasında bu sefer gittiğim yerin onarım yapan bi yer olmasını istemiyordum ama sekreterden aldığım bilgiye göre buradaki doktor da dikim yapıyordu.gene de bekledim.o şefkate muhtaç kedi yavrusu hissiyatımı burada karşılaştığım doktor tatmin etti ve kontrolden önce inanılmaz ilgi gösterdi.umarım sonuç istediğin gibi olur kendini hiç kasma hiç bişey olmayacak , sen dünya güzelisin sen şöylesin sen böylesin diye beni sakinleştirdi.komik bulabilirsiniz bu durumu ama insana gerçekten çok iyi geliyor:) sonrasında beni ıkındırarak malum bölgenin çevresini inceledi sanırım bi 10-15 saniye kadar.sonra da bakireliğiniz devam ediyor dedi.ben tabi ilk olarak afalladım ve kanamamın olduğunu söyledim.o da ordaki bi sıyrıktan gelmiş galiba ama bidahaki ilişkinizde de kanamanız olacak dedi.ben bu sefer oturdum ağladım orda.o kadar tatlı bi insandı ki saçımı falan okşadı sen çok hanım bi kızsın diye.hihi.sonra ben gene tam ikna olmayarak bin tane soru sordum o da kesinlikle bi yırtığın yok,en ufak bi şüphem olsa seni böyle bi sorumluluğun altına sokmam dedi.bu arada söz konusu kişi doç.dr sevtap handemir.Allah a çok şükür üzerimden bir yük kalktı ama bu durumun insanı ne kadar yorduğunu biliyorum ve gördükçe burdaki herkese dua ediyorum.Ebru hanım yanlış görmüş olabilir emin olamamış olabilir onu kesinlikle böyle bi zan altında da bırakmam istemem ama ,sizlere de emin olmadığınız durumlarda birden fazla doktora görünmenizi tavsiye ediyorum.roman gibi yazmışım ama olsun.herkese sağlıklı ve mutlu bir ömür dilerim.

Allahım şükürler olsun gothic canım çok sevindim darısı başıma bana da ebru hanım tuttu dedi konttole gelmene gerek yok demişti... Şükürler olsunnn

çok geçmiş olsun..bende ebru hanıma muayene olmayı düşünüyorum..bir de farklı birinede gideyim diyordum..sizin yazdıklarınızı okuduktan sonra sevtap hanıma da gideyim diyorum..sevtap hanımın muayene ücreti ne kadar?

merhaba, teşekkür ederim.ebru hanıma 250 tl , sevtap hanıma 200 tl ödedim.

Ben de ebru hanımda ameliyat olan bir insanım ve zoey canım psikolojik olarak bana çok destek olduğunu itiraf ediyorum. Enson yanından çıktığımda boynuna sarılıp ağladığımı biliyorum. canım sonuçda şuanda yüzdeyüz kanaman olacakmıymış zoey? İçine sindi mi herşey?

merhaba aylin ben de siz ebru hanımı çok methettiğiniz için gitmiştim açıkcası :) evet gittiğim hanımın doçent olması ve kendisinin de onarım yapıyor olmasına rağmen beni bir şey olmadığına ikna etmesi ve nispeten uzun bir inceleme yapması beni rahatlattı.çok şükür.

Ben istanbuldayım kime gidicem hala bilmiyorum (((( 3bin lira yeterlimi

Cnm istdaysan sislide korkut arslan var ya ona yada sisli med akin bey var ona git burda ikisinin ismi cok geciyo bende korkut beye muayene gitmistim cok iyi bi doktor ama benim sonra isleme gerek kalmadi

Burcu hanim ve korkut bey evli ikiside düğüne az zMan kala esnemis yeniden dikiş atalım diyorlar.ben burcu hanima oldum ve ilk ilişkide kanama olmadi...ben birbucukay vajinismus yüzünden ilişkiye giremedik zTen snra üçüncü denemede az kan geldi oda tahristen olabilir ben geçici son dikisi artirmadim amA.BENİM NASİL bozuldu zTen ilişkiye girememistik acidan kivranmistim o yıllar önceki hatamda.evlenincede vajinismus devam etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…