Ozgemmm hepimiz seni merak ediyoruz canim nasılsın??

ozgem_ kullanıcısından alıntı Mesajı Göster

bu konuyu ben açmıştım ve buradan devam etmek istiyorum.merak edenler sadece buradan baksın diye.
ben HARUN ÖZKAN'A yaptırdım bugün 11.günüm. hiç ağrı sızı kan falan hiçbişey olmadı şükür son 3 güündür çok açık pembe renkte bir iki damla kan vardı hepsi bu.sadece 2 gün popomun üstüne oturamamıştım. 1.ayda kontrole gitcem umarım herşey yolundadır. harun özkanı düşünen varsa eğer bence benim 1.ayımı beklesin. bakalım dr. ne dicek? ona göre aklınızda bir fikir olur sizinde.

ben anestezi aldım odadan çıkışıda ameliyathaneyide yukarı çıkışıda hiçbirşeyi hatırlamıyorum. uyandığımda odada yatakta yatıyordum. size tavsiyem anestezi almayın zor uyandım ve 1 gün kendime gelemedim. odada cesaret iğnesi yaptırın yetiyo o zaten. vurulur vurulmaz gözlerin gidiyo kafan güzel oluyo sarhoş gibi. uyuduğum için ameliyat psikolojisine hiç girmedim. 2 gün banyo yapma demişti. ben 1 hafta banyoya girmedim. sadece eğilip saçlarımı yıkadım. antibiyotik verdi. bitene kadar kullandım. bacağını açma germe elleme falan dedi. şuan bi problem yok gayet iyiyim. korkulacak birşey yok.. herşey gönlünüzce olsun...

NOT: sevgili kezbanlar buraya gelip ahlak dersi vermeyin. Sizi hiiiçç ilgilendirmez. öpüyorum hepinizi. ..
,

özgemin mesajı hanımlar

sekizkek selam, sen de istanbuldaydın sanırım, ne yaptın? Doktora karar verdin mi? Ben Harun Bey mi Akın Bey mi diye düşünüyorum şu ara.

sekizkek selam, sen de istanbuldaydın sanırım, ne yaptın? Doktora karar verdin mi? Ben Harun Bey mi Akın Bey mi diye düşünüyorum şu ara.

Merhaba Harun bey ile görüştüm tam randevu aldım derken maddiyat sorun oldu sanırım Akın beye gideceğim Şubatın ilk haftası kesin gideceğim gözümü kararttım kurtulayım bu dertten...

Merhaba arkadaşlar, maalesef ben de bir şeyler yaşadım ve bunu yapmak zorundayım... İzmir için önerebileceğiniz bir doktor var mı? İl dışına çıkamam çünkü.

Bu bir hata ve çok büyük bir hata. Burada bizi okuyan diğer arkadaşlar lütfen dikkat edin, bunun psikolojisi çok çok ağır. İsteyerek, keyifle yapılan bir şey değil ve çoğumuz yalnız göğüslemek zorundayız. Sakın ama sakın bir anlık gafletle bu riski almayın.

Ben yıllar önce, çok genç yaşta, hatta düşünemeyeceğim bir yaşta yaptım bu hatayı. Kendinizi düşünün, gücünüzü elinizde tutun ve böyle bir durumla karşılaşırsanız hayır diyebilin. Ben hata yaptım, diyemedim, şimdi psikolojim çok bozuk.

Son düzenleme:
Akın bey 1700tl diyor, şu ana kadar bir sorunla karşılaşmadık ve son kontrole gelmeniz sizin yararınıza olur dedi. Son kontrol zamanında siz şehir dışında olursanız ne yapacağız dediğimde ise beni bulamamanız düşük bir ihtimal nadiren şehir dışında oluyorum ama diğer doktor arkadaşlarımız ilgilenir dedi.

wellnesss, İzmir'de M. Alihanoğlu var diye biliyorum, forumda olumlu yorumlar yapılmıştı.

Evet anlık bir hata ve telafisi tek taraflı göğüslenen en acisida bu .ALLAH yardımcın olsun

Harun Bey çok kesin konuşuyo benim kafama daha çok yatıyo ama fiyatıda yüksek sanki bıraz

Mrb arkadaşlar beni hatırlayan vardır belki forumda ben bu operasyonu olalı bir yıl oldu izmirde oldum.tuttu ama benm moralim bozuk nedeni ise hala atlatamadım kızlar sizden başka derdimi paylaşcağım kimsem yok ancak yaşayan anlar beni hala toparlanamadım hala travma halindeyim.beni bu hale getiren eski erkek arkadaşım ise evlendi çocuğu bile oldu hemde beni bu halde bırakıp bense hala toparlamadım ben bunlarla uğraşırken o hakkımda orda burda bnm için ikinci el.. k...e gibi sözler söylüor kızlar bnm suçum ne sevmek mi allah kimseyi düşürmesin bnm durumuma kafayı yiyecek gibiyim ben bu halde iken o neden mutlu ya neden yuva kurdu allah bunu ona nie nasip etti isyan etmiyorum ama hazmedemiyorum.çok çıkmazdayım çok....

Neler sayardım şimdi de üyeliğim engellenir falan... Risk almayalım şimdi. Sanki tek başınaydın tövbe tövbe yaa. Keşke o günlere dönüp bir "Hadi oradan be!" çekebilsek bu insancıklara... Ama olan oldu, çözüm arayacağız artık.

ben önerebilirim sana izmirde oldum

Hangi doktora olmuştun?

Canimmm Nolur üzülme allaha havale et mümkünse uzak dur ortak arkadaş kalmasın bana mesaj atabilirsiniz dertlesebiliriz.Allah ona bunun bedeliniodetecektir merak etme smdi mutlu gözüken yuvasi var sanarsin ama nolcagi belli olmaz hiç..gün olur devran döner benm eski pislikte evlendi yabancı biriyle sonra tekmeyi yedi ama o çok gamsız olduğundan ona koymadı elbet birgün anlarlar ama ilahi adalet er geç tecelli eder.

Destegin icin cok sagol canim... Mesaji tamamlamam gerek galiba, dolsun mesajla ulasirim sana...

Ilahi adalet... Ben de buna inaniyorum... Benim eski de evlenmis, iyi durumdadir.

Destegin icin cok sagol canim... Mesaji tamamlamam gerek galiba, dolsun mesajla ulasirim sana...

Ilahi adalet... Ben de buna inaniyorum... Benim eski de evlenmis, iyi durumdadir.

Bilemezsin yarın öbürgün yiyeceği kazığı belki bu dünyada değil ama ahirette verir cevabını ama obur dünyaya kalmaz sanmıyorum ben bunu bizzat gordum benim canımı yakan insan bir kaç aylık bebeğini bırakıp memlekete bana döndü yurtdışından ama asla istemedim tabii..sabret,şüphesiz Allah sabredenlerle beraberdir...ve acini öyle iyi anliyorumki kendince bana bunlari yaparken ben bukdr mutsuzken o neden mutlu diye sorguluyorsun ama bilemeyiz mutlulugu Rabbim ona son dozuna kadar verir belki ve sonra oyle bir anda alirki daha çok acı çekmesi için mutluluğu kaybettiginde..oyuzden hiç bekleme hiç düşünme artık onu yeni yolunda sadece umut olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…