gecen hafta evlendım düğünüm oldu ben burdan daha öncede yazmıstım sanırım yapay dıye bır sey almıstım ve sonucu yazacagım demıstım sonuc basarılı oldu kızlar bana cevap yazacaklar lutfen özele mesj atsın cunku bıldırmler bana nedense gelmıyor yorum yazdıgım yerı ıbr daha acamıyorum

Biz bilmiyo muyuz bunları bunu biri duysa dünyanın en iğrenç insanı olarak görüyo tıpkı sizin şuan ki tepkiniz gibi bu durumla gurur duymuyoruz zaten üstelik önüne gelenle ne demek ya bi kişiyle yaşadım ben bunu ama dediğin gibi seven insan evlenene kadar dokunmaz sevmiyormuş aldattı beni hayatımın en güzel yılları gözyaşıyla geçti kimseyle konuşamadım bu durumu o yine kızlarla konuşuyo en iyi yaptığı şeyi yapıyo yani ben şimdi karşıma çıkan insanın bana verdiği değeri gördükçe hergün kahroluyorum zaten merak etme mutlu olamıyoruz içiniz rahat olsun

Senin gibi direk her önüne gelenle neler yapmış diye düşündükleri için söyleyemiyoruz bizim namusumuz niye bu kadar önemli sizin için benim kocama yalan söylememden size ne bi düşünün isterseniz bunu herkes bi hayata gözlerini açıyo iyisiyle kötüsüyle yaşıyoruz ben bu hatayı yaptım evet aklımı kullanamadım cezasınıda cekiyorum zaten ama bu hayat benim bi hata yaptım vebalıymışım gibi davranışa maruz kalmak istemiyorum bu nedenle dilimin ucuna gelse bile ona söylemicem bunu kaldıramam çünkü

Boşver canım ya morel bozmaya değmez
Böyle yargılıyorlar sonrada niye söylemiyosunuz diyolar çünkü toplumun %90 ı böyle düşünüyo biz her önümüze gelenle yaşamışız direk bunu düşünüyolar söylesek düşene bi tekme vurmakta üstlerine yok bi kere hata yaptık yanlış insana değer verdik hayatımız mahvoldu kocalarımıza yalan söylemek yanlış evet ama onların düşünce şekli bizi buna itiyor kaldıramıyorlar malesef bu düzen böyle oldukça biz buna mecburuz kadının kalbine bakmayı öğrenmeliler

Canım valla boşver konuşmaya değmez. Üzülme seni benden beni senden başkası anlamaz sen nasılsın bu arada doktora gittin mi düğün bellimi

Benimde aklımda hep bu var ya kanamazsa diye ama nasip canım o geceye kadar kendimi toplamam lazım çünkü güçlü durmakta önemli sonuna kadar
Canım valla boşver konuşmaya değmez. Üzülme seni benden beni senden başkası anlamaz sen nasılsın bu arada doktora gittin mi düğün bellimi
Gelecek yaz düğün benim canım doktora gitcek cesaretim yok parada yok düğüne yakın gideyim diyorum hem parada biriktiririm son 6 ay kala yaptırayım 2 aya iyileşir diye düşünüyorum ama isim vermek istemiyorum doktorada aklım orada kalıcak bide kimse paylaşım yapmıyo artık ameliyat olan yok galiba

Evlenmemeye karar verdim ... Yelda senn düğün ne zmn
Evlenmemeye karar verdim ... Yelda senn düğün ne zmn
canım sakin ol ya bende senın gıbydım özelden yazacaktım sana ama mesaja kaplıymışsın burda yazayım dedım bu yaznı görünce üzüldüm kendı kötü günlerim aklıma geldı bende aylar önce bu sıteye umutsuzluguma umut aramaya girmiştim ben evlenemem dıyordum ,dikim yaptırp kanaması olmayanlar fazla para verenler dikim sonrası yıtrılanlar enfeksıyon kapanlar vesaire okudukca kafayı yedim bır ara intihar gectı aklımdan sonra burdan bır bayan yapay zar almıs bır yerden onu duydum arastırdım turkıyedekı netten satılanlar sahteymiş işe yaramıyormus bende o bayanın aldıgı yerden aldım almanyadan getırıyorlar ben aslında acık söylemek gerekırse dikime param yoktu hemde bulundugum yer küçüktü hemen duyulurdu ve sehır dısına cıkma ımkanım hem madden hem manen yoktu büyük bır çıkmazdaydım ayrıca her şartı sağlasam diktirsem dahi garantisi yoktu bırde yapılacak mudaheleden korkuyordum ben ömründe iğneden bıle korkan bırıyım en sonunda bır cesaret yapay zar denen seyden satın aldım, bır bayan daha aynısından benımle bırlıkte satın aldı oda bu sıtede onunda benımde sevgılılerımız vardı o sevgılısyle nişan vesaire öncesı bu yapayla bırlıkte oldu işe yaradı benım sevgılım düğün olmadan olmaz dıye tutturdu ve nıhayet gecen hafta düğünüm oldu sorunsuz atlattım yenıden doğmuş gbiyim lutfen umutsuz olma her bunaltının bır cıkıs noktası vardır belkı sende bu yöntemi düşünürsün dıye yazayım dedım

Size bir soru soracağım? Evlendiniz diyelim. Kocanız daha önce başka biriyle evlendiğini veya evli kadınlarla beraber olduğunu sakladı sizden. Bir şekilde öğrendiniz bunu. Ne hissedersiniz? Kandırılmış ve aciz değil mi? Bak madem tek kişiyle ilişki yaşadın. Sevgilin ne kadar yobaz olsa bile uygun bir dille anlat. Detayına kadar anlat. Ne öğrenmek istiyorsa söyle. Benim bir arkadaşım vardı başak. 24 yaşında ve bakire değildi. Eşi biraz dar görüşlüydü. Evlenmeden önce nişanlılık döneminde anlattı herşeyi kocasına. Araları biraz bozuldu ama sonra barıştılar ve şu an evliler.

Eşin belki de çok araştırmacı biridir. Farz et ki bu operasyonu yaptırdığını öğrendi. Ne olacak? Valla canım bu iş cinayete kadar gidebilir. Bu erkekler biraz karmaşık gibi ama bence doğruları söyleyin. Seni gerçekten seviyorsa ne kadar yobaz olursa olsun zar olayına kafayı takmaz. Yeter ki dürüst olun. Eşini bakireyim diye kandıracaksın ama yıllarca kendini çok daha kötü hissedeceksin. Çocuklarına bakarken utanacaksın ben yalancıyım diye. Eşinle sevişirken hep aklına gelecek ve kendini kötü hissedeceksin. Normalde geçmişindeki adamı unutmak isterken hep aklında olacak. Söyle kurtul için rahatlasın. Ne olcaksa olsun. Bir ömür boyu bu yükle yaşanmaz. Seni gerçekten deli gibi seviyorsa kabullenir ve ileride bunu koz olarak kullanıp yüzüne vurmaz. .

nerden aldınız acabaa. nasıl güvendiniz. basit mi kullanımı

nerden aldınız acabaa. nasıl güvendiniz. basit mi kullanımı
canım burdan bırısı bır maıl adresı verdı ve yıne burdan 3 kişi aldık guvenılır ben şahsen düğün gecemde kullandım gecen hafta evlendım ben parası olmayan veya dikimden korkanlara dikim ımkanı olmayanlara kesınlıkle tavsıye ederım bence dikimden daha iyi hem parası az hem canın yanmıyor kullanımı basit

canım kişinin duruma göre gramajda ürün verıyorlar sana bır takım sorular soruluyor yaş boy kılo kaç kez ilişki yasadın keç sene yaşadın herhangı bır oprerasyon gecırdınmı vesaıre bu bilgiler sonrasında sana uygun olan ürün verılıyor 2 ayrı toz var bırısı cok acık dıgerı koyu renklı tarıf ettıklerı şekılde sulandırıp vajınaya sıkıyorsun içerde vajına bu svııyı emıyor içerde kişiye göre değişen bekleme süresi var yanı sen içeri sıvılastırdıgın tozu sıkıyorsun dısarı akıyıor ama akma esnasında vajına duvarların o maddeyı emıyor o toz madde bu sekılde ayarlanmıs bır sey sonra belirli süre sonra o madde içerde vajen sıvınla karısıyor kırmıız kan renginde bır sıvı meydana gelmmıs oluyor ilişki esnasında dısarı kan renginde aynen kan gıbı bır sıvı cıkısı oluyor olay bu ben becerebildipim kadar anlatmaya çalıştım inş becerebildim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…