kızlar ankarada mümtaz yüce hakkında bilgisi olan varmı mail atmıştım geçici 1000 kalıcı 1500 dedi bende ebru hoca düşünüyodum ama ameliyat aynı sonuçta fiyat farkları fazla

Ne yapmayı düşünüyorsun harekete geç artık bi kaç ay kalmış nerde oturuyorsun bölgen de doktora git

İsteme oldu haftaya sözüm var kızlar bu ameliyat tek çıkış yolum artık seneye yaza olucak düğünüm sizi bilgilendiricem bende durumla ilgili artık umarım bende burdaki arkadaşlar gibi kurtulurum olmazsa ihtimalini düşünmek istemiyorum bu bi sene geçmez kızlar ya

erkeklerin bir çoğu illede kan gelecek diye bir şart omadığını biliyor zaten..dediğin gibi tamamen rol kabiliyeti.
ben kalıcıdan korktum biraz. geçicide doktor ne önerilerde bulunuyor acaba?
Canım ben daha hiç gidemedim doktora çalışmaya başlıyım para biriktirip direk yaptırcam o zaman söylediklerini yazıcam direk ama senin düğüne az kalmış işte canım

İnşaşlh canım hayırlı olsun
Sagol keşke bu olay olmasaydıda mutluluğumuzu doya doya yaşasaydık ama inan bu duygularda farklı yaşadığım için mutluyum sevdiğin insanın yüzüğünü takmak bence sende korkma yaşamak bizimde hakkımız hata insanlar için en çok üzülen biziz yine kimseye bişey olduğu yok sende üzme kendini evlenmek istiyosan kapılarını aşka kapatma mutlu olmak seninde hakkın ☺

Kızlar ya nasıl geçecek bunlar
Canım bence geçmişi kafandan silmeye çalış ben öyle yapmaya çalışıyorum bu formu okudukça kötü olduğumu farkettim çünkü geçmiş ister istemez sürekli aklında oluyo başka uğraşlar bul kendine napmak istediğine karar ver karşına seveceğin seven bir insan gelirse kapatma kendini bi şekilde düze çıkmaya çalışıcaz bizde en güzelini hak ediyoruz bi hata yaptik evet ama herkes neler yaşıyo bu dünyada kimse mükemmel değil doktorumuza gidip operasyonumuzu olucaz kurtulcaz inş yeterki güçlü olalım

Ne güzel yazmışsın öyle tabiki orası öyle ama işte insan beyni hep olumsuzu düşünüyor ya olmazsa ya gitmezse ya duyulursa ya ya ya ya lar işte inan bazen diyorum ki hadi ameliyat oldun ya yine kanama olmazsa bunu bi doktora sormuştum doktor o benim tıbbi alanım ona siz katılamazssınız tedavisi olmasa neden uygulayalım demişti diyorum ya paranoyak oldum iyice

Yazıklar olsun hepinize. Bu işin bir de öbür dünyası var. İleride kocalarınız olacak adamları kandırıyorsunuz. Hatayı hatayla kapamaya çalışıyorsunuz. Evlilik yalan üzerine kurulmaz. Biraz gururunuz varsa çıkar evleneceğiniz adamları karşınına çıkıp dürüst olursunuz. Evlenene kadar onunla bununla her haltı yiyip iş evlenmeye gelince diktirip tertemiz olunmuyor. Bir erkek gerçekten seviyorsa evlenene kadar beraber olmak istemez sizinle.

Sen kimsin de burda ahkam kesiyorsun yaran mı var gocunuyorsun ben şahsen böyle bir durumum olmasaydı hayatta bu siteye bakmazdım her gün gelecek mesajlarda umut aramazdım o avm bu avm geZer alışverişimi yapardım demek ki senin de bir durumun var ki buralarda dolanıyorsun. Insanların ne yaşadığını bilmeden neden yargılıyorsun belki seninde kızın olacak belki gelinin olacak belki kardeşin olacak yarının ne getirdiğini biliyormuyuz sanki biz istermiydik böyle olsun yada ben kendi adıma konuşayım ben iliski yaşamadım sadece bir tereddütüm var ama ben bunu karşı tarafa doğru olarak anlatırsam be malum beni anlayacağı bu benim özelim değil seni kocamı bile ilgilendirmez tamm mı başkalarını aşağılayıp yargılayacağına biraz insan olmayı ve halden anlamayı öğrenin ve lütfen konu dışında farklı bişey yazmayın

Merak etme ben evlenene kadar onun bunun yatağına girecek kadar akılsız değilim. Madem bir halt yiyorsunuz gizlemeyin o zaman. Evleneceğiniz adamla gerdek gecesine kadar ilişkiye girmiyorsunuz bakire olmadığınız anlaşılmasın diye. Sonra da diktiriyorsunuz. Evleneceğiniz adamlar da saf gibi gerdek gecesinin hayalini kuruyor. Halbuki önceden kimlerle neler neler oldu Allah bilir... Daha fazla yazmayacağım. Konuya girmez olaydım keşke. Midem bulandı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…