Murat arslan a gidicem canım biraz düğüne yakın giderim ama önceden yaptırıp sonuç almak zor okuduğum kadarıyla son aylara kadar beklesem mi sizce?
Bencede düğüne yakın git bende öyle yapıcam iyileşme süresi tamamlanacak son kez kontrol yapılacak kadar süre yeter doktorda eminsen bilgi al bence

Ben bunu hayatta yapamam giderim adam akıllı bit doktora daha iyi
benım param yoktu canım bırde sehır dısına cıkma ımkanımda yoktu ayrıca dikim işlemıde ürkütücü geldi ama senın ımkanın varsa ve cesaretli isen diktir tabıkı

Kızlar cok kararsızım yeni üye oldum bi kaç gündür okuyorum yazılanları ebru hanima karar verdim ama bana çok ilgisiz geldi ve 3250 dedi kalıcı yönteme napcam bilmiyorum

Bencede erkeklerde inanmaz zaten sonuçta daralma zorlanma olmalı sadece kan görmeyle biten bişey değilki
valla rengi kandan farksızdı en azından eşim inandı :) kasma germe hareketlerı tavsıye ettiler ilişki anında onları uyguladım sonuc olarak benım eşim inandı ve şu an evliyim darısı basınıza kızlar :)

Kızlar cok kararsızım yeni üye oldum bi kaç gündür okuyorum yazılanları ebru hanima karar verdim ama bana çok ilgisiz geldi ve 3250 dedi kalıcı yönteme napcam bilmiyorum
Ebru hanımı bende düşündüm ama bence aynı ameliyat sonuçta çok araştırdım gerek yok o kadar para vermeye acelen yoksa başka doktorlarlada konuş canım

Hayır acelem yok suan bi ilişkim var ama daha onun askerliği var evlilik için ben yaptırıp kurtulmak istiyorum sadece tabi para biriktirmem gerek biran önce sen kime yaptırmayı düşünüyosun ben ankaradaym onun için il dışınada çıkma şansım yok

Bence sen reklam için burdasin
Bencede ben söyleyemedim. Bende ankaradayım ve nerdeyse tüm doktorlar hakkında araştırma yaptım aynı ameliyat yöntemini anlatıp farklı fiyatlar istediler adı duyulanlar abartmış mümtaz bey bana mantıklı geldi burdada ilk sayfalarda ona gidip kanaması olanlar gördüm 1500 kalıcı 1000 geçici dedi bayada ilgilendi

Karar vermedim ama mümtaz yüceye muayene olucam daha önce olumlu sonuç alanlar varmış
Gecen sene meltem aksuyla birebir görüşmüstum baya güven vermişti 1500 lira ama yardmci olurum ne zaman hazır hissdersen gel demişti ebru hanımı duyunca kafam karıştı bilmiyorum

Hadi ya ne zaman yaptircaksin sen

Ebru hanımdan hiç olumsuz sonuç alan yok ama bilmem benim içime sinmedi. Benimde acelem yok seneye kadar tam belli değil aslında düğüne yakın yaptırmak daha iyi olur

Ebru hanımdan hiç olumsuz sonuç alan yok ama bilmem benim içime sinmedi. Benimde acelem yok seneye kadar tam belli değil aslında düğüne yakın yaptırmak daha iyi olur
Bencede düğüne yakın iyi olur ama erkek arkdsm çok şüpheci benim ona haber vermeden biyere gidemiyorum O askerdeyken yaptırmayı düşünüyorum aslında birlikte gitsek birbirmize destek olurduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…