- 9 Temmuz 2011
- 1.425
- 753
- 208
aylin30 seni uzun zaman takip ettim geçmiş olsun :)) canım ama flep tutmazsa tekrer gitme şansım yok il dışından gideceğim. hatta 2 ay sonra kontrole bile gitme şansım yok. kafam allak bullak.Canım ben Ebru hocaya oldum kalıcı yapmıştı kanamam da oldu çok iyi bir doktor
para mühüm değil zaten ama ille de son kontrol olayı var. 3 aya kadar düğün olacak.ben 2 ay sonraki kontrole bile gidemeyebilirim. şansa yani ya tutarsa ..Şahap diyorlardı bi kaç kişi formu oku canım net bir fikrin oluşur dediğim gibi ebru hanım ön planda çoğu kişi ona yaptırmış sonuç almak için düğünden önce mutlaka kontrole gitmek lazım hangi doktor olursa olsun kanser konusunu hiç bilmiyorum ama bence sorun olmaz küçük bir operasyon sonuçta paraya bakmayın
siz kime yaptırmıştınız?Gözünü seveyim ağlama sakın sakın tmm mı. Git ve hissiz oluyosun zaten soğuk oluyosun ama ben ameliyat sırasında gözlerimi kapattım ve ağladım. Tabi doktor ve hemşireler güleyim diye bişeyler anlattılar hep iyiydi.
siz kime yaptırmıştınız?
Şehrinde bi doktora git düğünden önce riske atma bence ben o kan gelmezse naparım bilmiyorum zaten psikolojik olarak çöktüm yalan söyleyebilir miyim bilmiyorum orda rol kesmekte önemlipara mühüm değil zaten ama ille de son kontrol olayı var. 3 aya kadar düğün olacak.ben 2 ay sonraki kontrole bile gidemeyebilirim. şansa yani ya tutarsa ..
Hayırdır canım üzme kendini hiç bir şey için değmezBu akşam mutsuzum
aynen oyle valla :/Sagol canim desteğin için düşünmemeye çalışıcam ben yalan söylemekten nefret eden biriyim bu kadar büyük bir yalan çok zor geliyor o nedenle ama yapcak bişey yok bu yol tek çözüm umarım hepimiz mutlu oluruz zaten saf olmasak her haltı yer oraya dokundurmazdık öyleleri çok ama biz kötüyüz nedense
erkeklerin bir çoğu illede kan gelecek diye bir şart omadığını biliyor zaten..dediğin gibi tamamen rol kabiliyeti.Şehrinde bi doktora git düğünden önce riske atma bence ben o kan gelmezse naparım bilmiyorum zaten psikolojik olarak çöktüm yalan söyleyebilir miyim bilmiyorum orda rol kesmekte önemli
Korkuyorum kaybetmekten herseyin ortaya çıkmasından[/Q
sen kimseye birşey söylemezsen ortaya çıkmaz düğünün ne zaman ??? ama seçtiğin insan da çok önemli. beninm bir fikrim var ama burada paylaşamam
sakin ve kendinden emin ol.Nasıl kurtulucaz bu çıkmazın içinden
Zor bir durum bu gerçekten. Keşke kadınlar sonrasını düşünerek bekaretlerini değmeyen pisliklere vermeseler.
Bir tanıdığımdan duymuştum. Arkadaşı bakire değildi ve böyle ameliyat da olamazdı. Zaten 15 sene önce falan, ameliyat yaygın bile değildi. İlk geceyi adet olduğu ilk güne getirip (ya denk geldi ya da adet olana kadar yapamıyorum ayağı yaptı bilmiyorum) ve kan sıkıntısını böyle çözmüştü. Kanı gören adam şüphe bile etmemiş. Çoğu kadın böyle kurtarıyor geceyi.
Ne diyim Allah affetsin yoksa gerisi boş. Toplum kadınları bu ameliyata ve bekarete itiyor. [/Q
burada biçok kadın ilk gecesinde kan gelmeme olayı durumunda eşlerinin soru bile sormadığını yazmış.
hatta bakire olan bir arkadaşın doktoru doğumdan önce kocasına söyşemiş eşinin hala bakire olduğunu zar esnekmiş yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?