- 12 Kasım 2014
- 66
- 11
- 13
- 46
anladım ben bır ara harclık cıkarmak ıcın kadın doğum dersımıze gıren hocadan bos vakıtlerımde öğrenmiştim bır ara cok uzuca dikiyordum :) ama sonradan henuz mezun olmamıs bırısının bu sekılde uygulama yapması suç olabılır dıye bır seyler duydum sonra bıraktım ama bır ara guzel harclık yapmıstım bu işden :) hocaların diktiği fıyatın dörtte bir fıyatına dikiyordum müthiş müşterim olmustu ama dedıgım gıbı mecburı bıraktım ne olur ne olmaz basım belaya girmesinablam saglık ocagında dıkmıyor kadın doğumcu okul arkadası var onun muayenehanesını kullanıyor ortak kullanıyorlar bu konuda yoksa ablam kendısı saglık ocagında çalışıyor orda aıle hekımı
valla ben bır ara dikiyordum jınekolojı dersıne gıren hocamızdan öğrenmıstım bos vakıtlerımde yanında takıldım öğretmişti bana hatta kendı olmadgı zaman yogun oldugu zaman ben onun hastalarınıda dıkıyordum :) kımse duymasın ama sonradan henuz mezun olmamıs bır tıp öğrencisinin dikim yapmasının kanunen suc oldugunu duydum ve o an bıraktım artık dıkmıyorum basım belaya gırmesın dıye ugrasmadım sımdı son senemı okuyorum inş bu yaz dıploma alacagım :)çok iyi oldu seni bulmamız bize yardımcı olurmusun bilgi versen biraz
Nerde dikıyodun nasıl guveniyolardi ki henüz mezun olmams birine yani sonuç başarılımydianladım ben bır ara harclık cıkarmak ıcın kadın doğum dersımıze gıren hocadan bos vakıtlerımde öğrenmiştim bır ara cok uzuca dikiyordum :) ama sonradan henuz mezun olmamıs bırısının bu sekılde uygulama yapması suç olabılır dıye bır seyler duydum sonra bıraktım ama bır ara guzel harclık yapmıstım bu işden :) hocaların diktiği fıyatın dörtte bir fıyatına dikiyordum müthiş müşterim olmustu ama dedıgım gıbı mecburı bıraktım ne olur ne olmaz basım belaya girmesin
hocamızın muayenehanesınde dıkıyordum hoca öğretti cok bilimsel bır sey degıldır zar dikimi yani bız mesela genel cerrahı dersınde amelyathaneye gırıyoruz koskoca iç organları kesip biçiyorlar bız bunları göruyoruz onların yanında bekaret dikimi cok cok basit bır durum mesela ben bu sene mezun olacagım ve hastanede her tür adam gelecek bıcaklanan yaralanan dikiş atılacak her tür vaka elımden gececek bunlar bızım alısık oldugumuz seylerNerde dikıyodun nasıl guveniyolardi ki henüz mezun olmams birine yani sonuç başarılımydi
sonuc hıc olumsuz olan olmadı ben zaten en fazla 500 lıra alıyordum hatta bazıları 200-300 lıram var olurmu dıyordu olur dıyordum :) ben genelde üniversıtede kızlar arası duyuru yapmsıtım bizim ünide okuyan kızlardı hepsı benı buluyordu rabdevu verıyordum benım nerde okdugumu bılıyordu hepsı degısık fakultelerden gelıyorlardı duyan gelıyrodu bır ara bu sekıdle guzel para kazanmıstımNerde dikıyodun nasıl guveniyolardi ki henüz mezun olmams birine yani sonuç başarılımydi
valla ben pek kanamadı hıkayelerıne ınanmıyorum coğu dr asıstanı ve dıger bır dr un adını kötulemek kendı çalıştıgı dr un reklamını yapmak ıcın kullanıor arada nadir cıkabılır gercekten kanamayan ama oda zor ıhtımal yanı zarın 2 yakasını bır araya getırmekden aciz el becerisi düşük nereyı tam olarak dikecegını kavryamamışsa o zaman yanlıs dikim olur yada dr muntazam dıker kişi farkında olmadan koruyamaz dikimde değil dikişlerin seyrşnde sorun olur acılır enf olur kişi farkına varmaz ve tutmaz halıylede kanamz ama dr hatası cok az nedendır bence düşünsene kopan kulagı yerıne dıkıyorsun aynen oluyor kulak zor dıkılen bır seydır ordakı bılmem kaç cm lık zarı sıkı sıkı adam gıbı diktinmi kanama olmaması ımkansız kanamasın dıye ugrassan bıle kanar sen hemsıreyım yazmıssın ne burda dr arıyorsun hıcmı görmedın dikiş atmayı yanı hasta bakıcılar bıle dikiş atabılıyor senın dünden yapabılıyor olman lazım :)evet bıçaklanma yaralanma dikiyoruzda bu kızlık zarı neden bazı doktorlarda kanamadı şikayeti geliyoki sonuçta hepsi dikiş atmış oluyor
sence bu kadar itirafdan sonra ben o hocanın adını verebılırmıyım burdan ? :) adam bana öğrencı halımle muayenehanesını açtı dikim yaptırdı adamın yakasına yapısırlar :)Senin hocanın adı ne nerde bide klinik
Özelden bilgi versen çünkü suan gerçekten ıhtiyacm var güvenilir bi doktorasence bu kadar itirafdan sonra ben o hocanın adını verebılırmıyım burdan ? :) adam bana öğrencı halımle muayenehanesını açtı dikim yaptırdı adamın yakasına yapısırlar :)
valla kalıcı gecıcı kısmına takılma at adam gıbı saglam guzel bır sutur bak bakalım kanıyormu kanamıyormu :) ha bu arada ben gıbı bınlerce tıp öğrencısı vardır dikim yapan hıc bır sey bılmıyorsan gıt onları bul hocaların yaptıgı seyın aynını yapar tek farkı hoca gıbı cok para almaz hoca kaprısı farkı ödetmez sana :) garıban 200 lıraya bıle razı olur emın ol ama dedıgım gıbı kendın bıle yapabılırsın sen aslında ya hıc bır sey bılmıyorsan vajınanın anatomık yapsını bılıyor olman lazım az cok anlıyorsundur al bır gıda boyası kırmızı boya sürt içine beklet içerde vajınal sıvı ıle karısınca al sana kan elini sok içeri bak bakalım parmagına nasıl kan rengı sıvı bulasıyor :) çare cok kızlar hocalara proflara kaprıs parası vermeyın derım ben ama yok illa gıdecem dıyorsanız sız bılırsınız tıp portallarında gezının tıp öğrencılerı vardır dikim yapan varmı kontol edın sorun en azından ucuza gelırbende atıyorum evet ama burda yazılanları okusan. anladım o zaman boşuna bu kadar para vermeye gerek yok.peki kalıcı geçici ne hangisini önerirsin
yahu canım benım benımbır tandıgım ebe vardı kadın dikiş makınesı gıbı bekaret dııkıyordu :) sen neden yapamayacksın gıt bır arkadasına dıktır yapar yanı zor degıl kendın yapamazsan baska arkadasına yaptırbende atıyorum evet ama burda yazılanları okusan. anladım o zaman boşuna bu kadar para vermeye gerek yok.peki kalıcı geçici ne hangisini önerirsin
özeldende veremem artık deşifre ettim adamı burdan asla verememcunku özelden mesajları bu sıtenın kurucuları okuyabılıyor sen guvenılır olabılırsın ama kımlerın okuyacagı belırsız :)Özelden bilgi versen çünkü suan gerçekten ıhtiyacm var güvenilir bi doktora
arastır bence ben hastanede ne hocalar gördum bır hemşire kadar bıle damar bulamıyordu :) emın ol senın elin onlardan daha gelişkendır cunku her işi sız yapıyorsunuzflep falan abartılı bişeyler anlatılınca mantık ortadan kalktı ticarete dökülmüş iş. çok haklısın çevrem olmazda araştırıyım çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?