buzmavisi06x, post: 42135180, member: 637357"]dikim yaptırın kkorkmayın kızlar en saglam yol[/QUOTE gecici yontemde kanamama riski varmidir

Kızlar ben geldim ancak müsait oldum ve ancak yazabiliyorum bugün doktora gittim kendi bulunduğum yerin yarım saat uzaklıkta özel bir kliniğe aslında hamile olan arkadaşımla gittik onun kontreli vardı yalnız gitmek istemediğinden B'ni de götürmek istedi durumumu bildiği için çekinmedim ama yinede hastaneye girer girmez tüylerim diken diken oldu gözlerim doldu içimden beni burası ürkütüyor o işlemi nasıl yaptırcam diye düşünüyordum arkadaşımın kontreli oldu cinsiyetini öğrendik ve elimi tuttu şimdi yapamazsan bi daha yapamazsın otur şu koltuğa hiç bişey çıkmayacak göreceksin dedi ve doktora durumu anlattı o koltuğa nasıl oturdum nasıl kalktım hiç bilmiyorum ağlamaktan gözlerimin şiştiği anda doktor hiç birşeyin yok demesiyle fırladım boşuna korkmussun hiç birsey yok dedi bakiresin dedi. Kızlar hala kendimde değilim hala şoklardayım hala eve gitmedim saatlerce deniz kenarında oturup ağladım bu kadar eziyet yıllardır kendimi mahfetmişim benim tek teşekkürüm dostuma onun sayesinde ben yeniden doğdum şuan çok karışık çok yorgun hissediyorum kendimi yıllardır omzunda ki bu yük beni eritmişti neye yanayım bilmiyorum dilerim siZlerde mutluluğa kavuşursunuz hepinizi çok iyi anlıyorum dilerim herşey Gönlünüzce olur korkmayın kızlar boyun eğmeyin hiç birşeye ölümden başka herseye çare var. Aklım hep sizlerde olacak yinede durumunuzu haberdar edin Allah yar ve yardımcınız olsun .. Dişimin ağrısı bir yandan bugün ki psikolojim bir yandan mahfoldum durumdayım bugün teyEmde kalıcam sizleri seviyorum dualarım sizlerle ..

Canım kurtulmuşsun çok sevindim darısı bizede üzme kendini yeni hayat başlasın.bu kadar düşünüp sıkıyoruz kendimizi boş yere. Peki bilgi aldinmi düğüne yakın gidicektin sen gerek yokmuymuş

O lafı duyduktan sonra hiç birsey soramadım zaten utancımdan yerin dibine girdim muayene ücreti verdim ve hemen çıktık sanki şuan beynimin bir tarafı felç olmuş durumda ne hissedeceğimi ne yapacağımı inanın bilmiyorum gözlerimi diktim tavana gamlı baykuş gibi düşünüyorum

Sevin canım benim boşuna o kadar süre üzmüşsün kendini dahada üzmeye devam etme hiçbir şeye vicdan azabı duymana gerek kalmadı inşallah hep mutlu olursun

Şimdi tek düşüncem eski sevgilimin düğünümü mahfetmesi bide bu korku sardı içimi acaba bişey der mi diye bn kendimden emnm desem bile ona inanır mı bırakır mı peşimi bu hayvan acaba ((

gözün aydın,sen kurtuldun bu stresten.

Gözün aydın canım bizede dua et kurtulalım bu dertten çok zor bir durum evlendiğimizde hersey ortaya çıkarsa ailemide kaybederim naparım bilmiyorum

Ah kızlar ya ne yapalım öyle yada böyle tedavi olmaktan başka çareniz yok geçmişi unutup geleceğe bakmak Kazım geçmişte kalırsak mutlu olamayız ki yinede her halimiz için Rabb'imize şükredelim beterin beteri var umudunuzu yitirmeyin ameliyat olup sonucu beklemekten başka çıkışınız yok hepinize çok üzülüyorum inanın şuan mutlu olmam gerekirken bu topluma bu düzene siZlere daha çok üzülüyorum bir gram uyumadım üzülmeyin dua edin herşey düzelecek Allah'ın iZniyle imkansız diye birsey yok çözümü var burada hiçbirinizin ilişki boyutunu bilmediğim için yorum yapamıyorum inanın hep kendimden yola çıktım ve size durumu anlattım hep bir şüphe yıllarımı aldı benim şimdi ise oturmuş aptallığıma ağlıyorum size yemin ederim kaç kere ayrılma aşamasından döndüm kaç kere soğuk davranıp kendimden uzakalştırmk istedim Düşünmekten kilo verdiğim günleri saymıyorum bile gözlerim kurumuştu ağlamaktan şimdi ise eskisi önüme çıkar mi korkusu sardı içimi biri bitiyor biri başlıyor dik durup güçlü olmaktan başka çaremiz yok kızlar

Gözün aydın canım ya çok sevindim senin Adına inşallah bizimde şu zor Günlerimiz geçer gider bende düşünmekten saç kıran olmuştum gerçekten uykular kaçıyo insanın düşününce inşallah bizde atlatiriz

Kizlar ben küçük bir şehirde yaşıyorum ve yaşadığım şehirde bi doktora kalıcı yaptırdım bana yüzde yüz kanaman olacak dedi fakat ben olmayacagini hissediyordum bu nedenle sozlume herseyi anlattım fakat dikim yaptirdigimi soylemedim ve iki ay sonra doktora tekrar kontrole gittim bana mutlaka kanaman olacak dedi .. ve sozlumle birlikte olduk ben acaba kanama olacak mi diye bekledim fakat olmadi ben yasamis biri olarak sizlere anlatmak istedim kalıcı diye bişey olduğuna inanmiyorum hala attigi dikis orada duruyo fakat bi ise yaramadi .. sozlumle ayrilma ihtimalimiz olduğu için hala burayi takip ediyorum kaliciyi denedim olmadi ve tek carenin gecici olduguna inanıyorum oda ise yarar mi emin değilim (

Niye doktorlar kalıcı kesin çözüm diyorlarki. Senin doktorunmu bu konuda deneyimli değildi acaba ama zor bişeyde değilmiş of ya napıcaz biz

Kalicinin ucreti ddaha fazla olduğu için diye düşünüyorum. . Ben salak gibi 2700 lira ödedim hic bi hakta iddia edemedim .. tekrar gittim yanina kanama olmadi dedim bide yalanci muamelesi gördüm üstelik

Sunuda anlatayim ben bir cok doktorla gorustum mesala istanbulda korkut aslanla bana garanti veriyoruz kalıcıda kanamaniz olacak dedi son kontrole gelmeniz gerekiyor dedi ben dugunden bir hafta sonra beraberlik yasayacagim gelemem dedigimde o zaman senin isin sıkıntıli bulunduğun sehirde bi doktora son dikisi attirirsin dedi .. yani hem kaliciya garanti diyor hemde son dikisi atmazsan olmaz diyor aslinda kalici diye bisey yok kanamanin o son dikişle saglandigini anlatms oluyor. Kalici paraso alip geciciyle kanama sagliyorlar ebru hocaninda oyle olduğunu düşünüyorum aylin30 diye bi kiz ebru hocada kaliciida kanamam oldu diyor ama onada inanmıyorum reklam gibi geliyo

Youtube da haydar dümen kizlik zari yazip çıkan ikinci 5 dklik olan videoyu izlemenizi tavsiye ederim kalicinin olmadığını daha net anlayacaksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…