öyle bır risk olmaması lazımbuzmavisi06x, post: 42135180, member: 637357"]dikim yaptırın kkorkmayın kızlar en saglam yol[/QUOTE gecici yontemde kanamama riski varmidir
Canım kurtulmuşsun çok sevindim darısı bizede üzme kendini yeni hayat başlasın.bu kadar düşünüp sıkıyoruz kendimizi boş yere. Peki bilgi aldinmi düğüne yakın gidicektin sen gerek yokmuymuşKızlar ben geldim ancak müsait oldum ve ancak yazabiliyorum bugün doktora gittim kendi bulunduğum yerin yarım saat uzaklıkta özel bir kliniğe aslında hamile olan arkadaşımla gittik onun kontreli vardı yalnız gitmek istemediğinden B'ni de götürmek istedi durumumu bildiği için çekinmedim ama yinede hastaneye girer girmez tüylerim diken diken oldu gözlerim doldu içimden beni burası ürkütüyor o işlemi nasıl yaptırcam diye düşünüyordum arkadaşımın kontreli oldu cinsiyetini öğrendik ve elimi tuttu şimdi yapamazsan bi daha yapamazsın otur şu koltuğa hiç bişey çıkmayacak göreceksin dedi ve doktora durumu anlattı o koltuğa nasıl oturdum nasıl kalktım hiç bilmiyorum ağlamaktan gözlerimin şiştiği anda doktor hiç birşeyin yok demesiyle fırladım boşuna korkmussun hiç birsey yok dedi bakiresin dedi. Kızlar hala kendimde değilim hala şoklardayım hala eve gitmedim saatlerce deniz kenarında oturup ağladım bu kadar eziyet yıllardır kendimi mahfetmişim benim tek teşekkürüm dostuma onun sayesinde ben yeniden doğdum şuan çok karışık çok yorgun hissediyorum kendimi yıllardır omzunda ki bu yük beni eritmişti neye yanayım bilmiyorum dilerim siZlerde mutluluğa kavuşursunuz hepinizi çok iyi anlıyorum dilerim herşey Gönlünüzce olur korkmayın kızlar boyun eğmeyin hiç birşeye ölümden başka herseye çare var. Aklım hep sizlerde olacak yinede durumunuzu haberdar edin Allah yar ve yardımcınız olsun .. Dişimin ağrısı bir yandan bugün ki psikolojim bir yandan mahfoldum durumdayım bugün teyEmde kalıcam sizleri seviyorum dualarım sizlerle ..
gözün aydın,sen kurtuldun bu stresten.Kızlar ben geldim ancak müsait oldum ve ancak yazabiliyorum bugün doktora gittim kendi bulunduğum yerin yarım saat uzaklıkta özel bir kliniğe aslında hamile olan arkadaşımla gittik onun kontreli vardı yalnız gitmek istemediğinden B'ni de götürmek istedi durumumu bildiği için çekinmedim ama yinede hastaneye girer girmez tüylerim diken diken oldu gözlerim doldu içimden beni burası ürkütüyor o işlemi nasıl yaptırcam diye düşünüyordum arkadaşımın kontreli oldu cinsiyetini öğrendik ve elimi tuttu şimdi yapamazsan bi daha yapamazsın otur şu koltuğa hiç bişey çıkmayacak göreceksin dedi ve doktora durumu anlattı o koltuğa nasıl oturdum nasıl kalktım hiç bilmiyorum ağlamaktan gözlerimin şiştiği anda doktor hiç birşeyin yok demesiyle fırladım boşuna korkmussun hiç birsey yok dedi bakiresin dedi. Kızlar hala kendimde değilim hala şoklardayım hala eve gitmedim saatlerce deniz kenarında oturup ağladım bu kadar eziyet yıllardır kendimi mahfetmişim benim tek teşekkürüm dostuma onun sayesinde ben yeniden doğdum şuan çok karışık çok yorgun hissediyorum kendimi yıllardır omzunda ki bu yük beni eritmişti neye yanayım bilmiyorum dilerim siZlerde mutluluğa kavuşursunuz hepinizi çok iyi anlıyorum dilerim herşey Gönlünüzce olur korkmayın kızlar boyun eğmeyin hiç birşeye ölümden başka herseye çare var. Aklım hep sizlerde olacak yinede durumunuzu haberdar edin Allah yar ve yardımcınız olsun .. Dişimin ağrısı bir yandan bugün ki psikolojim bir yandan mahfoldum durumdayım bugün teyEmde kalıcam sizleri seviyorum dualarım sizlerle ..
Gözün aydın canım bizede dua et kurtulalım bu dertten çok zor bir durum evlendiğimizde hersey ortaya çıkarsa ailemide kaybederim naparım bilmiyorumKızlar ben geldim ancak müsait oldum ve ancak yazabiliyorum bugün doktora gittim kendi bulunduğum yerin yarım saat uzaklıkta özel bir kliniğe aslında hamile olan arkadaşımla gittik onun kontreli vardı yalnız gitmek istemediğinden B'ni de götürmek istedi durumumu bildiği için çekinmedim ama yinede hastaneye girer girmez tüylerim diken diken oldu gözlerim doldu içimden beni burası ürkütüyor o işlemi nasıl yaptırcam diye düşünüyordum arkadaşımın kontreli oldu cinsiyetini öğrendik ve elimi tuttu şimdi yapamazsan bi daha yapamazsın otur şu koltuğa hiç bişey çıkmayacak göreceksin dedi ve doktora durumu anlattı o koltuğa nasıl oturdum nasıl kalktım hiç bilmiyorum ağlamaktan gözlerimin şiştiği anda doktor hiç birşeyin yok demesiyle fırladım boşuna korkmussun hiç birsey yok dedi bakiresin dedi. Kızlar hala kendimde değilim hala şoklardayım hala eve gitmedim saatlerce deniz kenarında oturup ağladım bu kadar eziyet yıllardır kendimi mahfetmişim benim tek teşekkürüm dostuma onun sayesinde ben yeniden doğdum şuan çok karışık çok yorgun hissediyorum kendimi yıllardır omzunda ki bu yük beni eritmişti neye yanayım bilmiyorum dilerim siZlerde mutluluğa kavuşursunuz hepinizi çok iyi anlıyorum dilerim herşey Gönlünüzce olur korkmayın kızlar boyun eğmeyin hiç birşeye ölümden başka herseye çare var. Aklım hep sizlerde olacak yinede durumunuzu haberdar edin Allah yar ve yardımcınız olsun .. Dişimin ağrısı bir yandan bugün ki psikolojim bir yandan mahfoldum durumdayım bugün teyEmde kalıcam sizleri seviyorum dualarım sizlerle ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?