doktorunun ismi değilde seninde çevrende sorun olmayacak yapabilecek biri varsa haber verirsen sevinirim ebe hemşire yada senin gibi yapan tanıdıkların olursa
canım onu burdan demek kanunen suctur o yuzden dıyemem ama sen netten arastır belkı bulursun ayrıca hastanede sor sorustur bır arkadasa lazım de coğu yapıyor bu işi zaten :)

canım onu burdan demek kanunen suctur o yuzden dıyemem ama sen netten arastır belkı bulursun ayrıca hastanede sor sorustur bır arkadasa lazım de coğu yapıyor bu işi zaten :)
sana onu burdakı tıp öğrencısı tavsıye etsın kendısı cok bılıyor ya benım sadece ablam yapıyor bu işi ama oda aıle hekımı yani burdan nerdedır nedır dıyemem özelden bır cok mesaj aldım bu konuda aynı senın gıbı benden isim vermemı ablamın çalıştıgı yerı söylememi istemısler yada ebe hemsıre varsa söyle yazmıslar ama burdan yazmak ıstemıyoryum neden sıze yazan buzmavısı adlı öğrencı arkadasa sormuyorsunkı bana neden soruluyor ben dr degılım tıp öğrencısı olanda ben degılım benım sadece ablam aıle hekımı ve oda zaten adını oraya buraya reklam yapmıyor suc olur dıye

doktorunun ismi değilde seninde çevrende sorun olmayacak yapabilecek biri varsa haber verirsen sevinirim ebe hemşire yada senin gibi yapan tanıdıkların olursa
sana onu burdakı tıp öğrencısı tavsıye etsın kendısı cok bılıyor ya benım sadece ablam yapıyor bu işi ama oda aıle hekımı yani burdan nerdedır nedır dıyemem özelden bır cok mesaj aldım bu konuda aynı senın gıbı benden isim vermemı ablamın çalıştıgı yerı söylememi istemısler yada ebe hemsıre varsa söyle yazmıslar ama burdan yazmak ıstemıyoryum neden sıze yazan buzmavısı adlı öğrencı arkadasa sormuyorsunkı bana neden soruluyor ben dr degılım tıp öğrencısı olanda ben degılım benım sadece ablam aıle hekımı ve oda zaten adını oraya buraya reklam yapmıyor suc olur dıye

Aynen akıntıyla birlikte dışarı çıkabilir

Arkadaşım üstümden prim yapma sana bişey diyen yok git başkasına bulaş boya falan saçma şeylerle ugrasma

Yuh kızlar ya neler konuşulmuş böyle günaydın bu arada :) ben anladım artık ne yapmm gerektiğini düğünden 3 ay önce gideceğim eğer gerekirse ameliyat olacağım sonrada bakım ve kontrol gerisi Allah a kalmış ne yapalım elimizden geleni Yapıcaz mecburen ve anladığım kadarıyla bütün kadın doğumcular yapıyor bunu ün yapmış olanlar 2 yada 3 katı istiyor 2000 B'nden fazla vermm

Aynen canım bende bunu demek istedim Biraz araştırıp kaliteli ama ticarete dökmemiş bi doktor bulmak lazım kolay bibameliyat ama son kontrol önemli

canım cevremde bulursam burdan yazmam yönetcılerden her seyı okuyor ama netten arastır kadın doğumcuların yanında takılan hemsre dostlarına sor kesınlkle kum gıbı kaynıyor hastanelerde emın ol tıp sıtelerınde gez bıraz bakın soryustur

o boya denılen maddenın kımyasal reaksıyon suresı var vaktı dolunca içerde kan halıne gelıyor dısarı cıkmıyor yanı ben onu arastırdım benım arstırmalarıma göre dısardan bır sey bellı degıl olay içerde içeri bır sey gırmedıkce içerdekı boya dısarı cıkıs yapamıyor yanı penıs gırmesı lazım :) ama sız yınede kullananlara bır sorun neymıs ne degılmıs bunlar benım arastırmalarım sonucu öğrendıklerım

belırlı bır suresı var benım bıldıgım kadar yanı herhalde 24 saat sureklı vajınal akıntı halınde eşin senı kurcalayacak hali yok :) zaten o boyar maddeının mantıgı vajınal sıvı yanı vajınal sıvın yeterınce yoksa zaten o içerde kıvam alamaz denıyor benım bıldıgım bu kadar dısarı akan kokan yok dıyorlar ama yınede kullanmadıgım ıcın bılmeyecegım sadece kullanıcılarına sordum o kadar

İceri girmedikce akmiyor ama icerden vajinal akintim akarsa otomatik olarak oda akar.
aslında onu fantazı ürünü olarak satıyorlarmıs ben evlıyım ve fazlasıyla merak ettım aslında bur musaıt vakıtte bır adet alıp eşimle denemem lazım :) neymıs nasıl bır şeymiş cidden ilgimi çekmeye basladı

Canım ben daha hiç gidemedim doktora çalışmaya başlıyım para biriktirip direk yaptırcam o zaman söylediklerini yazıcam direk ama senin düğüne az kalmış işte canım
açıkçası korktum ben. neden dersen bir kere hassas bir bölge enfeksiyona çok açık.ilerde daha ciddi sorunlar çıkarabilir.evet çok az kaldı. benim başka düşüncelerim var açıkçası. en kötü ihtimalle geçici yaptırırım.düşünsene 2 ayda iyileşen bir operasyon o kadar basit bişey olmasa gerek. belki ileride çocuk sahibi olmamıza bile engel olabilir. o sebepten vazgeçtim kalıcıdan 2 damla kan için o kadar risk almaya değmez.

Kızlar cok kararsızım yeni üye oldum bi kaç gündür okuyorum yazılanları ebru hanima karar verdim ama bana çok ilgisiz geldi ve 3250 dedi kalıcı yönteme napcam bilmiyorum
bende aradım görüştüm.ilgisiz. ve son kontrole çağırmadığı hasta sayısı çok az. düğüne 2- 3 gün kala saatlerce ortadan kaybolmakta pek mümkün değil.il dışından gitmiş olsan bile çağırıyor. büyük risk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…