kanaması olan çok kişi yazmış ama ebru hanım son gün tekrar çağırıp geçici yapıyo ondan. sanırım onlarda daraltma işlemi olunca yırtık kanamasıda olabilir buzmavisi korkmayın kesin kanama olur dedi mantıklı düşününcede olmalıda en iyisi ikisinide olmak galiba

Kızlar arkadaşlarım derdimi paylaştıklarım benim veda zamanım geldi kafamda yıllar sonrayı kurup bir sürü hesap yapıyordum ama hani bir söz varya hesaptaki değil nasipteki gelir önüne derler şuan sanki onu yaşıyorum.mutlumuyum evet ama inanın mutluluğumu bile şuan şoklarda olduğum için yaşayamıyorum beynimde bir sürü keşke var keşke hiç tanışmadaydım keşke hiç onu hayatıma almasaydım keşke uzak bir şehirde otursaydım keşke keşke keşke.. ama yapılacak bir durum yok elden gelen bir durum yok cahillik çocukluk şimdiki aklım olsaydı onun yanından bile geçmezdim ama ne yapayım olanı olmamışa çeviremiyorum.. Sizleri çok iyi anlıyorum sizler benim tanıdığım en temiz insanlarsınıZ kendinizi hiçe sayarak ailenizi eşinizi düşünüyorsunuz kendiniz bir ömür vicdanla yaşamayı kabul edip onların huzuru kaçmasın diye bıçak altına yatıyorsunuz böyle düşünün olumlu düşünün güzel düşünün hiç birsey imkansız değil ölümden başka herseyin çaresi var Rabb'imize çok şükredelim beterin beteri var. Kızlar sizi çok seviyorum aklım dualarım hep sizlerle Allah yar ve yardımcınız olsun ara ara takip ederim durumlarınızı burada paylaşın lütfen Allah'a emanet olun.

Hepsi para avcisi bu kadar önemli hayatı bi konuda bile nasil yalan soyleyebiliyolar sasiyorum

Kesin sonuç versinde artik bi yolunu bulup giderim yeterki emin olayim o kanin geleceginden
Bence son 3ay kala kalıcı yaptırıp bide son 3gün gidip tekrar dikiş attırmak en iyisi çünkü kalıcıda daraltma yapıyolar en azından o olur bide geçicideki dikişlerle anca ameliyat yeni olduğu için kanama olur ben öyle yapıcam eğer kan gelmezsede Allah sonumuzu hayır etsin

Haklisin söylediğin sekilde kanamasi oldu herkesin bende oyle yaparım sen hango doktora gitmeyi dusunuyosun

O kadar cok yoruldum ki ( her insan hata yapar neden bizim hatamizin telafisi yok neden bu toplum boyle dusunuyor hersey o iki damla kana mi bağlı evlilik demek sevgi saygi vefa sadakat fedakarlik degilmidir

Haklisin söylediğin sekilde kanamasi oldu herkesin bende oyle yaparım sen hango doktora gitmeyi dusunuyosun
Murat arslan a gidicem ben 1 sene var düğünüme evlilik tarihim net değil daha dediğim gibi yapıcam onu çok sevmesem o masaya asla yatmazdım malesef erkeklerin kafası bu geçmişte herkesin hataları oluyo ama biz gözlerine batıyoruz biz saf olmasak her haltı yer herkesle onu yaptırmazdık çoğu kişi öyle yapıp evlendi cevremde benim bi tane sevgilim oldu ama benden kötüsü yok duyarlarsa çok kötü bir durum Allah hiç bir kızın başına vermesin en korktuğum şey düğün gecesi benden nefret etmesi ve eve gönderilmek Allah korusun o acıyı ne ailem ne ben kaldırabilirim bi kişiye olmuştu çevremde o leke hiç çıkmıyo

Ben doğuda oturuyorum ailem boyle bişeyi asla kabul etmez beni öldürür hayatim iki damla kana bağlı cok komik demi

Ben doğuda oturuyorum ailem boyle bişeyi asla kabul etmez beni öldürür hayatim iki damla kana bağlı cok komik demi
Bizde doğuluyuz zaten aynı şey benimkiler belki öldürmez ama bi daha asla yüzüme bakmazlar evimide bırakıp gitmek zorunda kalırım ki onların o üzüntüsü benim en büyük üzüntüm olur

Aşağı yukarı aynı şeyi yaşıyoruz hepimizin hayatı bu iki damla kana bağlı ölüme gitmek gibi bişe bizimki ama ömür boyu yanlız kalmak istemiyoruz sevilmek aile kurmak istiyoruz bu çok görülüyo bize bu hayal uğruna herseyi riske atmak zorundayız bazen o düğün olmadan ölmenin hayalini bile kuruyorum malesef Türkiyede kadın olmak zor

Murat arslan bursadaydi sanirim sonuc alan var mi ondan ben ebru hocaya gitmeyo düşünüyorum

Murat arslan bursadaydi sanirim sonuc alan var mi ondan ben ebru hocaya gitmeyo düşünüyorum
Var geçici yaptıranda kalıcı yaptıranda sonuç olumlu o tek umudum zaten ama reklam olmasından korkuyorum işte ebru ya yaptıranlar sonuç alanlarda baya var okudum formu geçicide başarılı baya heralde kalıcı diye bişey yok dediğin gibi bencede reklam kokuyo öyle sonuç alanlar

Ah kizlar hepimiz ayni durumdayiz kafamiz okadar karisikki kesin bi cozum olsa gidip yaptirsak ama boyle kiminin kanamasi olmuyo kimisi geciciye ceviriyo napcaz biz ya. Evlenmeden 3 gun oncr evden cikip nasi uzak bi yola gecici yaptrmaya gidilir yasadigin sehirde yaptirsan zten heryer tanidik kayniyo. Dugin oncrsi kadin dogumcuda bi goren olsa anlar zaten oyuzden kalici yaptirip sonucunu akisina birakcaz mecbur kan gelmezsede en azindan belki zorlanma olunca daraltmadan dolayi esimiz anlayis gosterir cunku herkesten kan gelmedigini onlarda biliyo yani gelse daha iyi olur o ayri tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…