Kizlar fikir almak istiyorum sibellax arkadaşımız geciciyle kanamam olmadi dedi cok korkuyorum gecicide de kanamama riski varmidir sizce

Kizlar fikir almak istiyorum sibellax arkadaşımız geciciyle kanamam olmadi dedi cok korkuyorum gecicide de kanamama riski varmidir sizce
canım gittiğin doktora göre değişir bence. geçici kesin çözüm kalıcıya göre ama ikisinide yaptırıp emin olmak lazım. geçicide dokular birbirine dikilip yakınlaştırıyo ya onlar patlayınca dikiş yerlerinde kanama oluyomuş ama geçicinin belirli günü var geçirmemek gerekli

Canim kalici yaptirdigim zaman lavaboda peceteyle sildiğimde bi iki damla kan geliodu yara yeniyken ordan yola cikarak diyorumki hic bi zorlama yokken peceteye kan geliosa beraberlik yasadigimda da zorlamayla gelecektir diyorum

2 üyelik birbiriyle bağlantılıdır ve reklam amaçlıdır...

Kızlar nişanım oldu dün çok mutluyum onu çok seviyorum bu olayı bile unutuyorum bazen ara sıra aklıma geliyo duyulursa diye eve gönderilirsem hayatımın en güzel günleri belkide bundan ibaret olucak tadını çıkarmaya çalışıyorum ama annemin babamın yüzüne bakamam hayatım tamamen kabus olur hayatım tamamen o geceye bağlı ya çok mutlu olurum yada mahfolurum Allah hepimizin yardimcisi olsun benim seneye olucak düğünüm hepimizin şansı bol olsun

Mutsuzbayan canim Allah hayırlı ugurlu etsin inşaallah hep cok mutlu olursun kime yaptirmistin islemi

2 üyelik birbiriyle bağlantılıdır ve reklam amaçlıdır...
Mutsuzbayan canim Allah hayırlı ugurlu etsin inşaallah hep cok mutlu olursun kime yaptirmistin
islemi
Çok sagol canım umarım düğünümden sonrada buraya güzel şeyler yazarım bizim gibilere umut olurum Ben daha yaptırmadım murat arslan a yaptırcam daha erken diye düşünüyorum düğüne 3 4 ay kala yaptırayım diyorum uzun süre önce yaptırınca riskli oluyomuş aradım konuştum 1850 lira dedi kalıcıya %100 kanama sağlıyoruz dedi tutmayan bi yer olursa düğünden öncede gelirsiniz kanama sağlarız dedi inş dedikleri gibi olur

Canım bende iki ay kala kalici son üç gunde tekrar dikiş attırmayi düşünüyorum garanti olsun diye

Bu sibellaxı okuduktan sonra benim tanıdığım akraabm olan bi bayan var. Benim yaşadıklarımi bilmiyor ona tesadüfen bu sayfayi bulduğumu ve böyle bişey olup olmadığını sordum. Kendisi doğum hemşiresi ama çalıştığı tıp merkezinde bu gibi şeyler oluyor. Bana kalıcının gerçekten çok nadir olumlu sonuç verdiğini kanamanın geçici ile sağladığını söyledi. Bende geçici de kanama olmayan varmış dedim oda kişinin dokusuna bağlı ama genelde oluyor dedi. Başarı oranı yüzde seksen beşin üstü dedi. Benim karşıma seveceğım kimse çıkmadı o yüzden hiç dusunmedim bu dikim olayını.olsaydi belki bende yapardim sizi anlıyorum o yüzden

Bu sayfa sayesinde ben içimdekileri anlatabildim. Hiç tanımadığım insanlardan güzel dualar aldım. Bunu bi borç bilerek yaziyorum Allah herkesin yolunu açık etsin kızlar.

onun yalan söylediği belliydi zaten açık açıkta söyleyemedim. kalıcıyı daraltma işlemi için yaptırmak önemli kesin kanama olsun diye değil bencede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…