inşallah canım. kişiye bağlı derken iyi bakım yapıp takip etmek açısındanmı
bencede haklısın son güne kadar takip etmek gerekliHem bakım konusunda hemde doktor dışında 2 doktora daha görünmek gerek bence.
bencede haklısın son güne kadar takip etmek gerekli
canım gittiğin doktora göre değişir bence. geçici kesin çözüm kalıcıya göre ama ikisinide yaptırıp emin olmak lazım. geçicide dokular birbirine dikilip yakınlaştırıyo ya onlar patlayınca dikiş yerlerinde kanama oluyomuş ama geçicinin belirli günü var geçirmemek gerekliKizlar fikir almak istiyorum sibellax arkadaşımız geciciyle kanamam olmadi dedi cok korkuyorum gecicide de kanamama riski varmidir sizce
dua edelim birbirimize mutlu oluruz inşallah güzel haberini bekliyorumEvet ben takip edeceğim size yazacağım evlendikten sonra da yazarım daha da gireemem kızlar inşallah kanama gerçekleşir.
dua edelim birbirimize mutlu oluruz inşallah güzel haberini bekliyorum
ya ben canlı örneğim dıyorum ıster inanın ister inanmayın olmadı diktirdim ettim gıttım yada hadı gel brılıkte gıdelım bende ıdktırecemler hepsı yalan bende basta inanıyordum ama basıma gelınce ıtıbar etmez oldum bırde cok yakın bır dr tanıdığa bu durumu actım neden böyle oldu dedım hymenoplastının gercegını herkes yapmaz dedı size uyduruk dikiş atıp hymenoplastı dıye yolluyorlar dedı bu operasyon cıddı cerrahı mudahele gerektıren bır olay dedı öyle bır gunde senı yatırıp cart curt 3 dikiş atıp yollayıp elınden 2000-3000 almayla yapılan bır sey degıl onlar sıradan dikiş atıyor şansa bırakıyor dedı tutarsa tutuyor yoksa kanamıyor senın gıbı bınlerce var dedı bana bu amelyatın malıyetı bır defa 7000 tl den asagı olamaz yanı dr sana hymenoplastı dıye 7000 den asagı bır fıyat verdıyse bilki uyduruk 3 dikiş atıp yollayacak gerceğini yapmayacak sana ve bunu dr lar demez dedi acıkca söylemez cunku masraflıdır yaptırmazlar vede kendılerıde ugrasma zcok ugrastırır en kısa yol 2000-3000 tl lık dikiş atma operasyonunau hymenoplastı dıye yapmaktır ve sürümden kazanır kımsenınde başı ağrımaz dr da fazla ugrasmaz hastada yanı acılde 2-3 dikiş atmak gıbı bır seydır dedı
merhaba sibellax nette bu konuya bakarken yazını görunce üye oldum ben normalde hollandadayım ve Turkıyeye geldgımız bır yaz ayında bende dikim yaptırmıstım vede benımde tutmamıstı sonra hollandada arastırdım ben kendım diş hekimiyim hollandada doğdum büyüdüm orda okudum bır klinikde diş hekımıyım ve cok detaylı arastırdım ve senınde dedıgın gıbı öyle bır anda yapılan ve ucuz bır sey olmadıgını öğrendım ve bu operasyonun gercegını hollandalı bır jınekolojı uzmanına yaptrdım epey pahalıya patladı ve tamıtamına her seyıyle bırlıkte 4 saat kadar sürdü ve 3 gün hastanede yatttım çeşitli serumlar ve ılaclar verıldı sonrasında iyi oldum ve ilk 3 ay sureklı kontrollere gıttım o 3 ay kesınlıkle ilişki yasaktı sonrasında doktorum bana artık hazır demıstı ve bır sevgılım vardı onunla evlendık şükür sorun cıkmadı sibellax senın ne demek ıstedıgını ben cok ıyı anlıyorum canım
2 üyelik birbiriyle bağlantılıdır ve reklam amaçlıdır...
Çok sagol canım umarım düğünümden sonrada buraya güzel şeyler yazarım bizim gibilere umut olurum Ben daha yaptırmadım murat arslan a yaptırcam daha erken diye düşünüyorum düğüne 3 4 ay kala yaptırayım diyorum uzun süre önce yaptırınca riskli oluyomuş aradım konuştum 1850 lira dedi kalıcıya %100 kanama sağlıyoruz dedi tutmayan bi yer olursa düğünden öncede gelirsiniz kanama sağlarız dedi inş dedikleri gibi olurMutsuzbayan canim Allah hayırlı ugurlu etsin inşaallah hep cok mutlu olursun kime yaptirmistin
islemi
Sen geçici mi düşünüyorsun canımMutsuzbayan canim Allah hayırlı ugurlu etsin inşaallah hep cok mutlu olursun kime yaptirmistin islemi
onun yalan söylediği belliydi zaten açık açıkta söyleyemedim. kalıcıyı daraltma işlemi için yaptırmak önemli kesin kanama olsun diye değil bencedeBu sibellaxı okuduktan sonra benim tanıdığım akraabm olan bi bayan var. Benim yaşadıklarımi bilmiyor ona tesadüfen bu sayfayi bulduğumu ve böyle bişey olup olmadığını sordum. Kendisi doğum hemşiresi ama çalıştığı tıp merkezinde bu gibi şeyler oluyor. Bana kalıcının gerçekten çok nadir olumlu sonuç verdiğini kanamanın geçici ile sağladığını söyledi. Bende geçici de kanama olmayan varmış dedim oda kişinin dokusuna bağlı ama genelde oluyor dedi. Başarı oranı yüzde seksen beşin üstü dedi. Benim karşıma seveceğım kimse çıkmadı o yüzden hiç dusunmedim bu dikim olayını.olsaydi belki bende yapardim sizi anlıyorum o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?