- 9 Temmuz 2011
- 1.425
- 753
- 208
kime yaptırmıştınız çok merak ettimKalicinin ucreti ddaha fazla olduğu için diye düşünüyorum. . Ben salak gibi 2700 lira ödedim hic bi hakta iddia edemedim .. tekrar gittim yanina kanama olmadi dedim bide yalanci muamelesi gördüm üstelik
o zaman drekt geçici yaptır neden kalıcı riskine giriyorsun ki.Bence son 3ay kala kalıcı yaptırıp bide son 3gün gidip tekrar dikiş attırmak en iyisi çünkü kalıcıda daraltma yapıyolar en azından o olur bide geçicideki dikişlerle anca ameliyat yeni olduğu için kanama olur ben öyle yapıcam eğer kan gelmezsede Allah sonumuzu hayır etsin
demek ki çoğu bu ameliyatı yapamıyor aslında nedeni bu? büyük paralara küçük dikişler atarak para kazanıyorlar. ya tutarsa hesabı.Biz napalım şimdi beraber gidelim ne yalan olcak bulur bi doktor beraber gidersin o farklı bi olay. Türkiye de varmı böyle sizin dediğiniz gibi biri o kadar büyük ameliyatlar yapılırken bunu niye uyduruk yapsinlarki insanlar kurtulmak için 7000de verir yurtdışına mi gidicez yani bu işlem için
of canım benim yaa üzüldüm vallaKizlar ben küçük bir şehirde yaşıyorum ve yaşadığım şehirde bi doktora kalıcı yaptırdım bana yüzde yüz kanaman olacak dedi fakat ben olmayacagini hissediyordum bu nedenle sozlume herseyi anlattım fakat dikim yaptirdigimi soylemedim ve iki ay sonra doktora tekrar kontrole gittim bana mutlaka kanaman olacak dedi .. ve sozlumle birlikte olduk ben acaba kanama olacak mi diye bekledim fakat olmadi ben yasamis biri olarak sizlere anlatmak istedim kalıcı diye bişey olduğuna inanmiyorum hala attigi dikis orada duruyo fakat bi ise yaramadi .. sozlumle ayrilma ihtimalimiz olduğu için hala burayi takip ediyorum kaliciyi denedim olmadi ve tek carenin gecici olduguna inanıyorum oda ise yarar mi emin değilim(
Arkadaşlar işlem yaptirip düğün bekleyen kimse yok mu
hayırlısı olsun canım. kontrollere gitmek gereklimiymişBenim düğün ekim sonunda ben yaptırdım. Harun Özkan'a
hayırlısı olsun canım. kontrollere gitmek gereklimiymiş
öyleyse söylememen daha iyi olmamışmı sonra sorun çıkmasın aranızda. aslında güvenilir bi doktor kalıcı sonrası emin olamadıysa son günlerde çağırıp geçicide yapıyor. adet gününe getirmek şansa bırakmak zor olur bence
ne güzel canım hiç boşuna kırma bencede onunda kalbini sende hiç korkma. bende senin gibi düşünüyorum acelem yok ama son günlerde geçici yaptırırsın dikişler zaten küçük şeyler fark bile edilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?