o zaman drekt geçici yaptır neden kalıcı riskine giriyorsun ki.

demek ki çoğu bu ameliyatı yapamıyor aslında nedeni bu? büyük paralara küçük dikişler atarak para kazanıyorlar. ya tutarsa hesabı.

of canım benim yaa üzüldüm valla

Yaşadığım şehirde yaptırdım küçük bir yer tanıdık bi doktor değil .. kendinden cok emin konustu hic bi sorun yasamazsin vs .. ameliyata girdim bes dk sürdü yada sürmedi o an anlamıstim zaten kanamam olmayacagini cunku flepte doku kaldirdiklarini okumustum ama bana oyle bi islem yapilmadi direk dikis atti çıktı gitti .. yanindaki calisan bayana sordum doku kaldirildigini ve oyle dikis atıldığını biliyorum siz yapmadınız dedim .. sen nrrden biliyosun canim bizde öyle yaptik sen gormedin dedi .. yani bana kalıcı yaptıklarıni söylediler ben o niyetle ameliyat oldum ama belkide gecici dikis attilar ... simdi tek umudum geçici

5 dklik kalici olmaz bencede kandirmis resmen adam akilli kalici yapan dojtorlar var yarim saat 45 dk suruyo diyen doktorlar zaten okdar surer heralde en fazla. 4 saat surmesi lazim falan diyenler 4 saat nedir zaten kucuk bi alan beyin ameliyatimi bu okadar surmez bence

hayırlısı olsun canım. kontrollere gitmek gereklimiymiş

Doktor bana istersen 45 gün sonra gel dedi. Başka bir doktora da baktırabilirsin dedi. Ama inanın aklım olsa yaptırmazdım karşımdakine söylerdim veya adet günüme denk getirirdim, kanamayacak diye korkuyorum çok dua ediyorum. İnşallah hepimiz kurtuluruz.

İnşallah çok dua ediyorum. Geçici de ip düşer mi yatağa diye korktum kızlar benimki pirpirikli çünkü aman ne kadar kanıyomuş yok acıyomuymuş filan filan aklım olsa bu işe girişmezdim söylerdim.

öyleyse söylememen daha iyi olmamışmı sonra sorun çıkmasın aranızda. aslında güvenilir bi doktor kalıcı sonrası emin olamadıysa son günlerde çağırıp geçicide yapıyor. adet gününe getirmek şansa bırakmak zor olur bence

İnanın çok mutlu ve huzurluyum bazen birbirimize bakarken farkında olmadan ağlıyoruz aramızdaki sevgi ve saygıyı ben bile çözemedim 2 yıl oldu. Söylememem iyi tmm da inşallah o günü kanama ile bitiririz kızlar. Kontrole gidicem olmazsa geçici son çarem. 3 gün önce...

ne güzel canım hiç boşuna kırma bencede onunda kalbini sende hiç korkma. bende senin gibi düşünüyorum acelem yok ama son günlerde geçici yaptırırsın dikişler zaten küçük şeyler fark bile edilmez

İnşallah hep böyle olur. İnşallah geçiciye kalmam ama olmazsa son çarem mecburum. Bu huzuru istiyorum çünkü. İnşallah öyle bile olsa kanar ve o farketmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…