- 19 Temmuz 2015
- 93
- 28
- 8
- 38
ben yasadıklarımı yazıyorum kanamam oldu vesaıre yazanları bende cok okudum ve sonra gıdıp dıktırdım kanaman olur veya olmaz garantısı yok cunku bıze yapılan işlem gercek hymenoplastı değil bu bır gercek haberınız olsun benım kanamam olmadı bnde bınlerce kanamam oldu yazısı okuyarak yaptırdımSibellax yorumları üzerine tüm gün sayfayi baştan sona okudum bi ton kanamasii olan kisi var hadi diyelim ki bir ikisi yalan ama hepsinin yalan olduğunu düşünmüyorum aylarca doktor arayanlar sonunda evlenip sonuç yazanlar var en kötü ihtimalle geçicyle kanamanin olacağını düşünüyorum .. biz zaten zor günler geciriyoruz lütfen emin olmadan yorumlar yapip umudumuzu kirmayin
Aynen canım ben çok uzun süredir takip ediyorum ve belli yani eğer kalıcı yaptırır takip etmezsen kanama olmaz tabi ya biz küçük çocukları ameliyat ediyoruz bir günde evlerine gidiyorlar varmı öyle küçük bi yere dikiş için günlerce yatmak sonuçta kızlık zarı hiçbir zaman eski halini almaz biraz kanaması için uğraşmak takip etmek lazımSibellax yorumları üzerine tüm gün sayfayi baştan sona okudum bi ton kanamasii olan kisi var hadi diyelim ki bir ikisi yalan ama hepsinin yalan olduğunu düşünmüyorum aylarca doktor arayanlar sonunda evlenip sonuç yazanlar var en kötü ihtimalle geçicyle kanamanin olacağını düşünüyorum .. biz zaten zor günler geciriyoruz lütfen emin olmadan yorumlar yapip umudumuzu kirmayin
küçük bır dikiş değilmiş işte demekkı yoksa ne demeye diğerini 3 gun yatırıp benı mal gıbı bır kac saatte evıme yollasınlar demekkı bana yapılan farklıydı hepsını Allaha havale edıyorum verdıgım paramıda haram edıyorum onlara oyuncak ettıler benı bana küçücük bır uygulama dikiş atmıs diğer 3gun kaldım dıyenlere demekkı esas işlem yapılmıs ne dıyeyım Allah sorsunAynen canım ben çok uzun süredir takip ediyorum ve belli yani eğer kalıcı yaptırır takip etmezsen kanama olmaz tabi ya biz küçük çocukları ameliyat ediyoruz bir günde evlerine gidiyorlar varmı öyle küçük bi yere dikiş için günlerce yatmak sonuçta kızlık zarı hiçbir zaman eski halini almaz biraz kanaması için uğraşmak takip etmek lazım
eger bana soruyorsan geçici dendi ben düğünden önce bırlıkte olacaktım nıyetım buydu halledeyım kafam dan kalksın sorun dıyordumSen kalici islem yaptirdin demi
ya bu işin gercek amelyatında geçici kalıcı dıye bır sey yokmus zaten öyle dıyorlarAynen canım ben çok uzun süredir takip ediyorum ve belli yani eğer kalıcı yaptırır takip etmezsen kanama olmaz tabi ya biz küçük çocukları ameliyat ediyoruz bir günde evlerine gidiyorlar varmı öyle küçük bi yere dikiş için günlerce yatmak sonuçta kızlık zarı hiçbir zaman eski halini almaz biraz kanaması için uğraşmak takip etmek lazım
bende ne yapacagımı bılmıyorum aklınıza bır sey gelıyorsa banada tavsıye edın diktirdim olmadı gercegını yapanı sokak sokak arayacak halımız yok hıc bırı demıyor zaten korkuyorlarYa geçici yok kalıcı yok yaptırmayan inanmayan milleti korkutmayın eğer gerçek bi çözüm yolu bulursanız paylaşın hepimiz yaptıralım dedigin gibi mal gibi dönmeyelim.Türkiye de yapan varsa anlatın iki dikiş değil neymiş asıl dikilen yer hollandada yaptıran arkadaş detaylı anlatsın anlayalım. Demekki değil diyosun ne olduğunu kendin bilmiyosun. Kızlık zarı eski haline dönmez zaten o doku bi daha kaynamaz geçici denilen şey atılan dikişler patlayınca bir iki damla kan gelir
benım diktirdiğim dr a bır cok bayan yaptırmıstı guya vede kanama olmustu bingöldekını bılmem inş doğru söyluyordur kımseye ınancım kalmadı artıkAynen ya kalici yaptırdım olmadi simdi tek umudum gecici onda bir cok kişinin kanamasi olmuş bu kadar kişi yalan mi söylüyo .. sen nerde kime yaptirdin geciciyi belki doktorun tecrubesizdir .. daha doğrusu sen ne yaptirdiginida bilmiyosun geçici dendi diyosun
tamam sagolBen ankarada arastırıyorum bikaç doktora sorucam bu işlemi yapmayan. senin dediklerinide sorar en azından fikir alırız sanada haber veririm
en son ben yaptırmadan önce kıyamet gıbı düğün bekleyen ve düğünü olan vardı hepsıde kanadı cok şükür ama bende kanama olmadı :) şimdide bakıyorum o düğün bekleyenler kanaması olan evlıler yok olmus bırden nıyeyseArkadaşlar işlem yaptirip düğün bekleyen kimse yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?