Ama kanama olmaması zor acıyor ve sadece ilkinde değil sonraki ilişkilerdede kanama oluyor
senle bu forumda daha önce de bu şekilde mesajlaşmıştık..aynı sıkıntılarımızdan ötürü..murat aslana geçici yaptırmayı düşünüyordun en son..hangi operasyonu geçirdin ve düğüne ne zaman kala yaptırdın..kime yaptırdın..bu sorularımı cevaplarsanız mutlu olurum..ben de evlilik arefesindeyim..bir evet desem düğünü en yakın zamanda yapıcaz fakat ben çeşitli bahanelerle kaçıyorum..yardımınıza ben ve benim gibilerin çok ihtiyacı var...

Yakın zamanda Turgay beye ameliyat olan varmı ben Ekim için randevu alicam bakalım inşallah bir sorun çıkmaz...

esin mesaj kutuna bakar mısınn?

Düğünden bi gün önce geçici yaptırdım murat arslana bi sorun yaşamadım şükür ne olcak korkusu bende çok yaşadım ama bi sorun olmuyor ağrı oluyor tabi ama kanama oluyor

Kizlar dr gokcen Erdoğanla ilgili bilgisi olan yokmu naslbi doktor yaptiran flan yokmu onun yannda

MRB arkadaş lar nasılsınız ben baya oldu girmeyeli bu durumumu unutmak istedim ama geçmişimin acısından kurtulamıyorum beni isteyenler oluyor hayır diyorum iki haftadır biriyle konuşuyorum ona durumumu anlatıp ileride karşıma çıkmamasi için doğruyu söylemek istiyorum ama olmuyor ya söylersem bana o damgayi vurursa ben bir kez daha ölürüm ne yapmalıyım bilmiyorum.

sevgili arkadaşlar arkadaşımın yeğeni için kızlık dikimi yapan gaziantepte bildiğiniz yer varmı

Uzun zamandır bilgi paylaşılmıyor. 789 sayfanın tamamını okudum kafamda bazı şeyler şekillendi ve bugün üye oldum. Biliyorumki benim gibi burayı gizlice takip eden birçok arkadaş vardır o yüzden yaptıranların tecrübeleri öyle değerli ki. Hele de yaptırıp başarıya ulaşılanları okudukça nasıl umutlanıyor insan. Benim henüz evlilik gibi bir durumum söz konusu değil. Ama tabiisi sizler gibi kafamdan atamıyorum. Tüm sayfaları okudum ve elde ettiğim net bilgi Harun Özkan ya da Şişli med akın bey bu iki doktordan birini tercih edeceğim. Muhtemelen en geç iki yıl içerisinde yaptıracağım. Burdan tüm tecrübemi paylaşmak istiyorum sizlere de ışık olmak adına. Bugünlerde yaptıranınız varsa lütfen bi cesaret siz de paylaşın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…