- 7 Haziran 2016
- 10
- 1
- 1
- 33
senle bu forumda daha önce de bu şekilde mesajlaşmıştık..aynı sıkıntılarımızdan ötürü..murat aslana geçici yaptırmayı düşünüyordun en son..hangi operasyonu geçirdin ve düğüne ne zaman kala yaptırdın..kime yaptırdın..bu sorularımı cevaplarsanız mutlu olurum..ben de evlilik arefesindeyim..bir evet desem düğünü en yakın zamanda yapıcaz fakat ben çeşitli bahanelerle kaçıyorum..yardımınıza ben ve benim gibilerin çok ihtiyacı var...Ama kanama olmaması zor acıyor ve sadece ilkinde değil sonraki ilişkilerdede kanama oluyor
senle bu forumda daha önce de bu şekilde mesajlaşmıştık..aynı sıkıntılarımızdan ötürü..murat aslana geçici yaptırmayı düşünüyordun en son..hangi operasyonu geçirdin ve düğüne ne zaman kala yaptırdın..kime yaptırdın..bu sorularımı cevaplarsanız mutlu olurum..ben de evlilik arefesindeyim..bir evet desem düğünü en yakın zamanda yapıcaz fakat ben çeşitli bahanelerle kaçıyorum..yardımınıza ben ve benim gibilerin çok ihtiyacı var...
İnan düşünmekten bezdim..esin mesaj kutuna bakar mısınn?
Düğünden bi gün önce geçici yaptırdım murat arslana bi sorun yaşamadım şükür ne olcak korkusu bende çok yaşadım ama bi sorun olmuyor ağrı oluyor tabi ama kanama oluyorsenle bu forumda daha önce de bu şekilde mesajlaşmıştık..aynı sıkıntılarımızdan ötürü..murat aslana geçici yaptırmayı düşünüyordun en son..hangi operasyonu geçirdin ve düğüne ne zaman kala yaptırdın..kime yaptırdın..bu sorularımı cevaplarsanız mutlu olurum..ben de evlilik arefesindeyim..bir evet desem düğünü en yakın zamanda yapıcaz fakat ben çeşitli bahanelerle kaçıyorum..yardımınıza ben ve benim gibilerin çok ihtiyacı var...
Ben geçici kızlık zarı dikimi yaptırmıştım istanbul'da Dr. Turgay Karakaya'ya ve iyi sonuç aldım. Kanama oldu ilişkide belirgin hemde.
canım ben şişli medde yaptırdım 2200 lira ödedimkızlar hymenoplasti ücreti ne kadar? kalıcı olanın
canım ben şişli medde yaptırdım 2200 lira ödedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?