Canm merhaba ben 6 ekimde Turgay beye yaptırdım kasımın ilk haftası kontrolum var tutup tutmadığına dair bakalım ne olucak.. Ama şuana kadar bi sorunum olmadı yatak döşek olmadım işlemden iki gün sonra ise geldim. Aynı gün içinde bile calisabiliyosun ama ağrın çok oluyor ben garanti olsun diye iki gün yattım evde suan hiç bi sorunum yok kasıntı var sadece o da iyileşme belirtisiymisUzun zamandır bilgi paylaşılmıyor. 789 sayfanın tamamını okudum kafamda bazı şeyler şekillendi ve bugün üye oldum. Biliyorumki benim gibi burayı gizlice takip eden birçok arkadaş vardır o yüzden yaptıranların tecrübeleri öyle değerli ki. Hele de yaptırıp başarıya ulaşılanları okudukça nasıl umutlanıyor insan. Benim henüz evlilik gibi bir durumum söz konusu değil. Ama tabiisi sizler gibi kafamdan atamıyorum. Tüm sayfaları okudum ve elde ettiğim net bilgi Harun Özkan ya da Şişli med akın bey bu iki doktordan birini tercih edeceğim. Muhtemelen en geç iki yıl içerisinde yaptıracağım. Burdan tüm tecrübemi paylaşmak istiyorum sizlere de ışık olmak adına. Bugünlerde yaptıranınız varsa lütfen bi cesaret siz de paylaşın
Canm merhaba ben 6 ekimde Turgay beye yaptırdım kasımın ilk haftası kontrolum var tutup tutmadığına dair bakalım ne olucak.. Ama şuana kadar bi sorunum olmadı yatak döşek olmadım işlemden iki gün sonra ise geldim. Aynı gün içinde bile calisabiliyosun ama ağrın çok oluyor ben garanti olsun diye iki gün yattım evde suan hiç bi sorunum yok kasıntı var sadece o da iyileşme belirtisiymis
2017 ekimde olucak düğünüm. O zamana kadar zaten bi iki doktora daha gidip garantiye alicam kontrol ettiricem. Bu duruma düşmemize sebep olanlar bişeyi haketmiyor biz değil bence düşünme hiç öyle.. her şeyin hayırlısı yaptır sende kurtul bir an önce benceİnan çok sevindim canım inşallah tutmuştur ve hiçbir sorunun kalmaz. Bunu anca yaşayan anlar nasıl bir psikoloji çok iyi biliyorum. Bazen hiçbirşeyi hakketmiyormuşum gibi hissediyorum. Peki senin yakınlarda var mı evlilik
Bu konuya çok yazdım 3 yıl önce, kesin yaptırmayı düşünüyordum, kaç kişiyi reddettim bu yüzden. Şimdi anlıyorum ki boş yere yormuşum beynimi, şuan nişan tarihim belli kızlar ve sevgilim biliyor durumu bana hiç bir şey sormadı. Psikolojinizi yıpratmak yerine sizi siz olduğunuz için sevecek kişiyi bekleyin. Yok benim çevremde mümkün değil diyen de yaptırsın ameliyatı. Sadece şunu söyleyebilirim büyüttüğümüz kadar değil bu konu, tabi doğru kişiyi bulunca. İçimde elbet bir burukluk var, acaba ilk onunla yaşasaydım daha çok değerli olur muydum gözünde diye, ama sevgisi ilgisi verdiği güven ve huzur yetiyor bana. Şükürler olsun bugünüme diyorum. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
Canım, ben de öyle düşünüyordum, ara ara aklıma geliyor yüzüme vurur mu diye, ama vurursa da bu onun karakterini gösterir, Allah iyilerle karşılaştırsın ne bileyim... Kendisi de yaşamıştır ve empati yapıyordur muhtemelen, bir de sosyal çevre çok önemli böyle durumlarda, dar kalıplı düşüncelerle büyüyenlerin olgunlukla karşılayacağı bir durum değil bu.Canım hatırladım seni konuyu komple okuyunca. İnan senin gibi düşünüuordum ben de gizli saklı iş yapmak bana göre değil ben dürüst olmayı seçicem diyodum. Ne kendimi ne de başkasını kandırmak istemem. Ama diyelimki söyledim ve beni bırakmadı yarın öbür gün bi kavgada bi tartışma da ya yüzüme vurursa direkt söylemeyi bıraktım ima dahi etse ben dayanamam. Sen ne düşünüyorsun bu konuda insallah hep böyle anlayışlı kalır sevgilin
Canım çok teşekkür ederim, darısı hepinizin başına, böyle şeyler insanın başına ummadığı anda geliyor. Sevgilim 33 yaşında, sanırım biraz olgunlukla da alakası var bu durumun, bir de kişilik tabi..amin canım senin adına cok sevindim . dua et bolca , şeytan onu kandırmasın ...çok ince bi olay bu , nişanlın olacak kişininde şevkatine maşallah ...önceden beri yazılarını takip ediyorum , musmutlu olun inşallah :)
Selam canim bende bu doktorla görüşmek istiyorum tedavi nasıl cokmu agrin oluyor biraz korkuyorumcanım ben şişli medde yaptırdım 2200 lira ödedim
Canim bende ayni durumdaydim sen gibi cok uzuluyodun kesin yaptirmam lazim diyodum bende sevgilime anlattim biraz zor oldu ama aştik artik ve benden ayrilmayi hic agzina bile almadi suan bizimde nisan tarihimiz belli allaha vok sukur. Kizlar insallah sizde anlatabilirsiniz gercekten bi kus kadar hafif oluyo insan. Diktirmek isteyenlerede allah yardimci olsun cok zor bi surec insallah herkes bu sireci bi sekilde atlatir.Bu konuya çok yazdım 3 yıl önce, kesin yaptırmayı düşünüyordum, kaç kişiyi reddettim bu yüzden. Şimdi anlıyorum ki boş yere yormuşum beynimi, şuan nişan tarihim belli kızlar ve sevgilim biliyor durumu bana hiç bir şey sormadı. Psikolojinizi yıpratmak yerine sizi siz olduğunuz için sevecek kişiyi bekleyin. Yok benim çevremde mümkün değil diyen de yaptırsın ameliyatı. Sadece şunu söyleyebilirim büyüttüğümüz kadar değil bu konu, tabi doğru kişiyi bulunca. İçimde elbet bir burukluk var, acaba ilk onunla yaşasaydım daha çok değerli olur muydum gözünde diye, ama sevgisi ilgisi verdiği güven ve huzur yetiyor bana. Şükürler olsun bugünüme diyorum. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
Çok sevindim gerçekten, seni çok iyi anlıyorum. İnşallah çok mutlu olursun.Canim bende ayni durumdaydim sen gibi cok uzuluyodun kesin yaptirmam lazim diyodum bende sevgilime anlattim biraz zor oldu ama aştik artik ve benden ayrilmayi hic agzina bile almadi suan bizimde nisan tarihimiz belli allaha vok sukur. Kizlar insallah sizde anlatabilirsiniz gercekten bi kus kadar hafif oluyo insan. Diktirmek isteyenlerede allah yardimci olsun cok zor bi surec insallah herkes bu sireci bi sekilde atlatir.
Ben de merak ediyorumkızlar geçicide sorun yaşayan duydunuz mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?