Canim hatay'da mozaik hastanesinde yapanlar varmis ama hatay adanaya iki saat uzaklikta...Kızlar ben ebru hanımdan vazgeçtim ayarsin çünkü istediğim saatte bana randevu vermiyor geliş saati 10 buçuk o saatte randevu akşamda beni yalayıp zor durumda bırakacak adana bana en yakın yer bildiğiniz tecrübeli güveniliR bi dr varsa yazın lütfen.Bide aradım tel de asistanı kendi beni sinir etti rezervasyonları yokmuş bende dedim zamanında gelmezse o saatte bende herşeyi bos verip dönerim bana gelme o zama dedi şok oldum nasıl olsa umrunda değilim para sikintisida yok ünlenmiş diye kendini bişey zannediyo midem bulandı.ne olur bilyosaniz bana yazın ozel den stresli günlere geri dondum yine ölçen üzüntüden intiharı bile düşünebilirim çok istiyordum bu dr olsun pislik yapiyo offffffffff
Gülgülmezden haber geldi kızlar herşey yolunda gitmiş yani işlem başarılıı :))))Ne lavanta yazdı ne gulgulmez naptilar acaba
tebrik ederim çok sevindim senin adına lavanta, ikinci güzel haberi de aldık...:) allah mutlu mesut etsin bundan sonra arkadaşım çookkk geçmiş olsun tavsiyen var mı bize? mümkün olursa birşeyler paylaşır mısın yapılması gerekenler vs adına...kızlar yazamadım hiç fırsat olmadızor oldu ama oldu. Çok şükür atlattım. Psikolojisi çok kötü insan korkudan ölüyor ama bişey anlamadım.sadece kanama fazla oldu. Niye böyle oldu diyecek diye çok korktum. Karşıdaki anlarmı diye korkmayın anlamıyor
bende geçici yaptırmak niyetindeyim hareketli tempolu ortam nasıl idare ettin peki bir iki günü?benim geçiciydi biraz ağrılı oluyor sonrası.hareketler kısıtlanıyor ister istemez. Operasyondan sonra kanamam oldu normalmiş.ilişkide de biraz fazla oldu. Tavsiyem karanlıkta yapın. Çok stresli bir durum ama bişey hissetmiyor merak etmeyin. Dualarınız için teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?