Ben sanırım bu yaz gideceğim mayıs haziran olabilir artık yaptırıp kurtulmak istiyorum.Aslında sonradan kontrol ve geçici birkaç dikişe sıcak bakmaya başladım riske atılmamış olur.Gerçekten seçim yapmak zor ne olacagını bilmiyorsun okuduklarınla bi yere varmaya çalışıyorsun.Bu süreçte yine takip edeceğim son gelen yorumlara göre kararımı vereceğim.Ya kendimi biraz zorlayıp Ebru hanıma gidicem ya da fiyatı daha az diye Gökçen hanıma ama ikiside aynı şeyi yapıyo düğünden önce bi dikim daha yaptıklarından aralarında pek bi fark yok gibi.Gökçen hanımdan memnun olanlar varsa yazsın arkadaşlar Ebru zülfikaroğlunun zor durumumuzu kullanmasını istemiyorum.

gökçen hanmdan olumlu sonuç vardı gecici yaptrmıştı ama.. hakkımızda hayırlısı olsun keşke bende gidebilsem dğünden önce ama malesef..

gökçen hanmdan olumlu sonuç vardı gecici yaptrmıştı ama.. hakkımızda hayırlısı olsun keşke bende gidebilsem dğünden önce ama malesef..
Evet kalıcı yaptırıp bir daha giden birkaç dikiş attıranlar da kanama olmuş.Evim Ankarada oldugu için düğünden birkaç gün önce gidebilirim.Sadece Ebru hanım mı Gökçen hanım mı ona karar vermem lazım.Keşke canım sende kalıcı için iyi araştır kalıcıda olumlu sonuç alanlar da var.Turgay karakaya da iyi duruyo aslında fiyatıda 1800 civarı galiba sadece şu fake olma mevzusu kafa karıştırıcı.Ama gidince ilgileniyor anlatıyormuş.

evet bakalım temmuza kadar dşünücem.. ya evet turgay beyi bnde düşünmüodum reklamlrdan dolayı ama gerçk sonç alanlar da var.. Duruma göre düğünden 1 ay önce ailemin yanında olmazsam sorun olmaz ama olursam sıkıntı olcak

Ben sonucu kötü olan duymadım okuduklarım kadarıyla hiç kimse hiçbit doktora kötü dememiş.Bana kalırsa da başarılı olucak ama insan ya olmazsa diye aklına hep o ufak ihtimali getiriyor.Niyeyse hiç bekaretimi umursamadım belkide çok poliyannaydım seven böyle de sever diye.Ama öyle olmuyor sanki senin için değil de bacagının arasındaki iki damla kan için evleniyolar.Birde hepsi bakir olmadan o yüzden bunu yaptıracagım için de içimde gram pişmanlık yok.madem dertleri iki damla kan görsünler mutlu olsunlar.

aynen öyle pişmanım ama kendimi bu druma soktuğum için.. daha önce bi sevgilime anlattm namussuz fln dedi bana o kaadr zoruma gittiki bi daha tövbe.. inşallah bundan sonra mutlu olruz ne diyimki.. eğer kanama olmazsa onu da düşünüyorum napim doktora gitmem sen bana güvenmiomusun diye.. gerçekten de öyle insan karısından şüphe duymaz o saatten snra çocuklarnn annesi olcak bu kadın sonuçta yani.. duyarsa da artık gücüm kalmadı ne olursa olsun boşarmı napar artık o da onun adamlığına kalmış..

Kızlar regli zamanıma çok yakınım.
Saatler önce kasındım ve kaşıdım zara yakın biryer kaşındı ama içine kadar kaşımam olmadı tabi.
Şimdi 1 saat önce kanamam oldu ama bu regl kanaması olsa devam ederdi.
Bir saattir kanama yok kafayı yemek üzereyim ya
Zarar vermiş olamam değil mi

canım sen diktireli ne kadar olmuştu? sakin ol önce.. regl de olabilir

Şubat ortasıydı canım sonrasında regl de oldum suan regl zamanım ama bir saattir kanama yok ki
anladım canım ama regl de olabilir sonuçta reglde de 24 saat kanama olmuyo en azndan ilk başlarken.. bulundgn sehrde varsa doktor yarn bi gt istersen hemen için rahatlasın

Olumlu düşünmekte fayda var iyi düşünelim ki iyi olsun.Bence kanama oluyodur dikimden sonra günümüzde daha yaygın doktorlar son 5 yıldır daha çok yapmaya başladı adını duyurmuş doktorların işlerini riske atıcaklarını sanmıyorum.Benim ailemde bakire olmasına ragmen kuzenimin kanaması olmadı eşine istersen doktora gidelim demesine ragmen eşi gitmedi ben sana güveniyorum diyip konuyu kapadı.

helal olsun adam gibi adammış.. bende bunu beklicem eşimdem ilerde kanama olmazsa. ha yapmazsa da adamlığını görürüz işte..

Benim simdiki nisanlikin abisinin karisinin kanamasi olmamis bundan yillar once adam kendi doktora gidip sormus doktor olabilir herkesinki kanamaz demis benimde basima gelirse gider doktora sorarim dedi seni gotururum demedi allahtan benim annem biliyo esnek oldugunu da ordan biraz icim rahat

Ya bu kanama konularının eslerle konusulması sacma gelıyor bana hıc konusmayın bence kızlar esegın aklına karpuz kabugu sokuluyo

Ben sormadim zaten sorar miyim kendi kendine anlatti hic yorumda yapmadim zaten ama evet bencede konusulmasa cok daha iyi

Ya bu kanama konularının eslerle konusulması sacma gelıyor bana hıc konusmayın bence kızlar esegın aklına karpuz kabugu sokuluyo

Ben sormadim zaten sorar miyim kendi kendine anlatti hic yorumda yapmadim zaten ama evet bencede konusulmasa cok daha iyi
kesinlikle bende konuşmadım konuşmam da sadece arada bi korkuyrm fln diye açıyorum konuyu ondan da inşallah işkillenmiyodur. yazık yani gerçekten sen bu insanla belki yıllarını geçiriyosun ama ben eşime laf ettrmem senden şüphem asla yok bu konu burda kapansın diyemiyosun erkeğim die geziyosun ortda.. bizim kadınlar aldatnca bile affedio onlarn ne adı çıkıyo ne namusu bozuluyo valla. Allah belasını versin bu zihniyetin

B
Ben gökçen hanımda yaptırdım canım buralarda pek duyulmuyor ama ben ordayken kaç kişi aradı inanamazsın ben güvendim ona sonuç alanlarda var uygun asistanı da çok ilgili biri hem ankaradaymışsın senin için avantaj bu sanada tavsiye ederim

ankaarada olsam bende gökçen hanıma yaptırırdım değilim malesef. son kontrolü istemese yine yaptrrdm da uzağım

ankaarada olsam bende gökçen hanıma yaptırırdım değilim malesef. son kontrolü istemese yine yaptrrdm da uzağım
Bende ankarada değilim ama yaptırdım kontrole gideceğim 2 kez falan belki sonra gidemeyebilirim ama bu bir sorun değil ki son kontrole bütün doktorlar çağırıyo bir sorun sıkıntı var mı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…