Yok almadim şu bile degdirme demişti. Benim de aklımda o var dikim en sonra hemen gir demesi...Sana doktor yarın gır dedıgı ıcın kafam karıstı bıraz canımbırde dus aldın mı dıkımden sonra dus almayın fln dıyorlae?
Yanı dus almadan nasıl olucak ben dugunden 2gun onde gıdebılırım ama dus almadan nasıl olucak onu dusunuyorum sonucta dugunden sonra dus almqk gerekıcekYok almadim şu bile degdirme demişti. Benim de aklımda o var dikim en sonra hemen gir demesi...çünkü dügünden hemen ince gidemeyebilirm belki 2 günönce falan
Egılıp basınımı yıka dıyorsun ayakta dusta mutlaka oraya su degıcektırYikanmis gibi yaparsin sende basini yika vucudunu islat orana su degdirme
Dikkat ederseniz hiç bişey hakkında burada net konusulmuyor zaten...Yani nasıl kalıcı hakkında bu kadar net konuşuyorsunuz anlamadım.
Doktorlar bu kadar büyük bir riske girer mi?
Herkese geçici önerirler bu mantıkta bakarsak.
Kalıcı olup sonuç alanlar da çoğunlukta.
Öncesinde kontrole çağıran doktorları ben güvenilir bulmuyor kişinin tercihine kalmalı öncesinde gitmek.
Kimseyi etkilemek istemem beni görüşüm bu yönde.
Dikkat ederseniz hiç bişey hakkında burada net konusulmuyor zaten...
Inanmiyorum ya bende evlenmeden once iliski yasicaktim ama sanirim evlenin e yasamak en iyisi iste o da tehlike ya kanamazsa olay büyürseKızlar merhaba. Ben de sürekli bu forumu takip ediyorum.buradaki neredeyse her mesaji okuyorum. Benim de başımdan geçti sizleri çok iyi anlıyorum. Ben de dikim yaptırmıştım üstelik kalıcı.nisanlimla evlenmeden once ilişkiye girmeyi planladım ve planladığım gibi de yaptım.çünkü o kadar stresliydim ki bir an önce bitsin istedim. Ama hata yaptım siz siz olun sakin böyle birseyi aklınızdan geçirmeyin. Ayrıldım. Ve hiç birşey değmezmis. Ayrıca evlendikten sonra başa kalkma durumu vardı riskliydi. Kalıcı yaptırmıştım ama son kontrole gittiğimde ilişkiye gireceğimi söyleyip son dikiş atıyorum dediler. Size söyle söyleyim bilmiyorum kalıcı varmi yok mu ama ben inanmiyorum. Çünkü anlaşılıyor kendiniz bakınca da. Geçici gibi oldu benim ki. Ve bariz kanama da oldu. Bir de geçici için de dügünden önce uzak şehirlere gidemem ortadan kaybolamam diyorsanız kendi sehrinizde mutlaka bunu yapan doktorlar oluyor iyi araştırıp önce muayeneye gidin derim. Lütfen kafanıza takmayin geçici de hersey garanti.
Canim benim okuduklarimdan ped kullanmayin diye aklmda kalmis hani kagit havlular oluyoya kalin onlari bikac kat yapip kullanicakmssin.. tabi yaptranlar daha iyi bilir.Kızlar bir şey soracağım bu gün 1 haftam doldu yaptıralı günlük ped kullanmam da sakınca var mıdır?
Bende aynı fıkırdeyım senınle..kalıcıda rısk var ama gecıcı de o rısk yok o yonden bakıyorumDoktordan doktora farklılık gosteriyor kalıcıda tutanda var tutmayan da. Ama ben ikisini de tecrübe ettim neden se aklımda sadece geçici var artık.
Siz kalici yaptirdiniz ve sonuc almadiniz mi ve kime yaptirdiniz kaliciyiDoktordan doktora farklılık gosteriyor kalıcıda tutanda var tutmayan da. Ama ben ikisini de tecrübe ettim neden se aklımda sadece geçici var artık.
Inanmiyorum ya bende evlenmeden once iliski yasicaktim ama sanirim evlenin e yasamak en iyisi iste o da tehlike ya kanamazsa olay büyürsebence kalici var ya o kadar yaotrip sonuc alan var.. benim kendi sehrimde var doktir ama 3000 tl diyo simdi niye veriyim hic adini bile duymadigim doktora bu parayi.. anca 2 ay önce hadi bi ay olsun kontrole giderim baska gitmem imkansiz..
Evet canım var mutlaka sonuç alan.. geçiciyi tercih eden ister istemez daha az oluyo.. kalıcıda benim gözümde garanti gibi bişey ha olmazsa yapıdn kaynaklıdır bence geçici o yönden güzel son dakika sorun olursa müdahale ediliyo. ama napalım bizim imkan bu kadar..Zaten bu ameliyat için belli araştırmalar oluyor.
Yani olmayan bir durumu yapmaları imkansız.
Her yeni çıkan ameliyat veya tıbbi konu da araştırmalar denemeler makaleler oluyor.
Çevremde yaptıran bilmiyorum ama buradan okuduğum kadarıyla sonuç alanlar oldukça fazla
Ebru hanımı düşünmedim tabiki çok iyi bi doktor orası kesin ama ben zaten parayı zor biriktirdim başkalarnda da olumu sonuçlar varken onu secemedm hadi parayı halletsem bile yani 3 gün önce gidemem ama ankarada yaşayan arkadaslar düşünebilir bence.. turgay beyde karar verdm ama gökçen hanım son kontrol istemeseydi ona gitcektm.. harn özkan da iyi ama tekrar ücret istedi tutmazsa.. ben şimdilik temmuzda turgay beye düşünüyorum. sen ne zaman gtceksin?Merhaba yorumlarınız baya bi okudum ve bende hesap açmaya karar verdim.geçen seneye kadar dikim düşünmüyordum evleneceğim insana dürüst olmak istiyordum geçen yıl uzun zamandır tanıdıgım biriyle aramda yakınlaşma oldu beni çok iyi tanıyordu nasıl biri oldugumıı biliyordu ama bakire olmadıgımı öğrenince arkasına bile bakmadı bana bir erkek için çok agır birşey oldugunu söyledi 1 gece sabah kadar agladım beni terk etmesi değilde kişiliğimi beni bile bile bunu önemsemesiydi ayrıca bu insan daha önce bunu yaşamıştı.o gece karar verdim bu amelyatı olmaya.şimdi hayatımda birisi var ya bu yılın sonunda ya da seneye baharda evlilik düşünüyoruz bende sizin gibi aramaya başladım Ankarada yaşıyorum Ebru hanımı yıllardır sosyal medyadan takip ediyorum iyi bi doktor oldugunu biliyorum o yüzden gönlümden geçen Ebru hanımdı ta ki fiyatları duyana kadar bir yerde 3000 yazıyo bir yerde 5000. Hadi 3000 neyse de 5000 nedir arkadaş ya!kalıcı diye Turgay karakaya cazip gelmişti ama fake yorumlar soguttu yoksa fiyat uygun.birde hiç bilmediğim gökçen hanım var Ankarada oldugu için tercih etme sebebi olabilir başarılı olanlar yazmışlar fiyat olarakta fena sayılmaz. gönlüm Ebru hanım diyo çünkü başarılı olacagına inanıyorum ama fiyat çok fahiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?