- 10 Kasım 2017
- 443
- 143
- 18
- 36
Yok canım ole bırsey yok dustu tutmadı dusmedı turtı dıe benımde dusmedı ama son kontrole gıdıcem yanı ben zaten asla kalıcı dıe bıseye ınanmıyorum yanıevet ama tamamen sans o kalıcı kanama durumu gıbı gelıyor bana kanamayı saglayan tamamen gecıcı dıkıs ama vajına durumu cok ıyı yapıdaysa kalıcıdada kanama oluyor ama genelde doktorlarkalıcıda olsa dugun oncesı cagırıyor bana mesela kalıcı yaptırdım ooo harıka tutmus super darlıgıda cok guzel ana yınede ılıskı oncesı gel dedı ebru zulfıkaroglu..ımkanınız vqrsa kalıcı yerıne gecıcı attırın hem garantı hemde bole tuttu tutmadı stresıyasamazsınızDüşmemesi iyiymiş zaten canım düşerse tutmamış oluyormuş dikiş
Benim de 1 hafta sonra düğüm gibi bir şey düşmüştü aradım normal dedi amaDüşmemesi iyiymiş zaten canım düşerse tutmamış oluyormuş dikiş
1 hafta olsa iyi benim 4. günde düştü çok erken doktor bile dedi biraz erken düşmüş diyeBenim de 1 hafta sonra düğüm gibi bir şey düşmüştü aradım normal dedi ama
Keşke öyle olsaydı zaten dikim parasını diktirene kadar canım çıktı birde bu çıktı başıma gökçen erdoğana yaptırdım ben dua edin bana kızlar bir sorun çıkmasınTekrar para almaları da çok saçma olabilir düşebilir yani yaptıkları işe göre yeterince fazla alıyorlar zaten benim doktorum öyle bir durumda tekrar ücret almıyor mesela
HANGI Dr?Kızlar merhaba. Ben de sürekli bu forumu takip ediyorum.buradaki neredeyse her mesaji okuyorum. Benim de başımdan geçti sizleri çok iyi anlıyorum. Ben de dikim yaptırmıştım üstelik kalıcı.nisanlimla evlenmeden once ilişkiye girmeyi planladım ve planladığım gibi de yaptım.çünkü o kadar stresliydim ki bir an önce bitsin istedim. Ama hata yaptım siz siz olun sakin böyle birseyi aklınızdan geçirmeyin. Ayrıldım. Ve hiç birşey değmezmis. Ayrıca evlendikten sonra başa kalkma durumu vardı riskliydi. Kalıcı yaptırmıştım ama son kontrole gittiğimde ilişkiye gireceğimi söyleyip son dikiş atıyorum dediler. Size söyle söyleyim bilmiyorum kalıcı varmi yok mu ama ben inanmiyorum. Çünkü anlaşılıyor kendiniz bakınca da. Geçici gibi oldu benim ki. Ve bariz kanama da oldu. Bir de geçici için de dügünden önce uzak şehirlere gidemem ortadan kaybolamam diyorsanız kendi sehrinizde mutlaka bunu yapan doktorlar oluyor iyi araştırıp önce muayeneye gidin derim. Lütfen kafanıza takmayin geçici de hersey garanti.
Kızlar merhaba. Ben de sürekli bu forumu takip ediyorum.buradaki neredeyse her mesaji okuyorum. Benim de başımdan geçti sizleri çok iyi anlıyorum. Ben de dikim yaptırmıştım üstelik kalıcı.nisanlimla evlenmeden once ilişkiye girmeyi planladım ve planladığım gibi de yaptım.çünkü o kadar stresliydim ki bir an önce bitsin istedim. Ama hata yaptım siz siz olun sakin böyle birseyi aklınızdan geçirmeyin. Ayrıldım. Ve hiç birşey değmezmis. Ayrıca evlendikten sonra başa kalkma durumu vardı riskliydi. Kalıcı yaptırmıştım ama son kontrole gittiğimde ilişkiye gireceğimi söyleyip son dikiş atıyorum dediler. Size söyle söyleyim bilmiyorum kalıcı varmi yok mu ama ben inanmiyorum. Çünkü anlaşılıyor kendiniz bakınca da. Geçici gibi oldu benim ki. Ve bariz kanama da oldu. Bir de geçici için de dügünden önce uzak şehirlere gidemem ortadan kaybolamam diyorsanız kendi sehrinizde mutlaka bunu yapan doktorlar oluyor iyi araştırıp önce muayeneye gidin derim. Lütfen kafanıza takmayin geçici de hersey garanti.
nisanlindan ayrilmana uzuldum neden ayrildiniz bu durumu anladiMi ??seni o sekildr birakip gittiKızlar merhaba. Ben de sürekli bu forumu takip ediyorum.buradaki neredeyse her mesaji okuyorum. Benim de başımdan geçti sizleri çok iyi anlıyorum. Ben de dikim yaptırmıştım üstelik kalıcı.nisanlimla evlenmeden once ilişkiye girmeyi planladım ve planladığım gibi de yaptım.çünkü o kadar stresliydim ki bir an önce bitsin istedim. Ama hata yaptım siz siz olun sakin böyle birseyi aklınızdan geçirmeyin. Ayrıldım. Ve hiç birşey değmezmis. Ayrıca evlendikten sonra başa kalkma durumu vardı riskliydi. Kalıcı yaptırmıştım ama son kontrole gittiğimde ilişkiye gireceğimi söyleyip son dikiş atıyorum dediler. Size söyle söyleyim bilmiyorum kalıcı varmi yok mu ama ben inanmiyorum. Çünkü anlaşılıyor kendiniz bakınca da. Geçici gibi oldu benim ki. Ve bariz kanama da oldu. Bir de geçici için de dügünden önce uzak şehirlere gidemem ortadan kaybolamam diyorsanız kendi sehrinizde mutlaka bunu yapan doktorlar oluyor iyi araştırıp önce muayeneye gidin derim. Lütfen kafanıza takmayin geçici de hersey garanti.
Bende asla ınanmıyorum kalıcıya gecıcıyle kanama oluyorGökçen hanim
ılıskıden kac gun once dıkıme gıtmıstınız?bırde gecıcıden sonra ufak kanamalarınız oldu mu?Hayır tabiki hiç anlamadi bile. Ayrılma sebebi bu değil anlaşamadik. Ha bu arada şunu da belirtiyim kızlar kalıcı dikim genelde flep ile oluyir diye biliyorum ama benim ki kalıntılar ile yapıldı sonra tutmadıgini anladigim için ilişkiyi düğün öncesine planladım tekrar geçici yaptırıp öyle girdim ilişkiye . Ayrıca 300 tl de ben de verdim
Tekrar dikim dusnuyomusun peki ??DikimdEn ertesi gün ilişkiye girdim. Doktorda özellikle belirtti yarın kesin gir dedi daha garanti olunca herhalde. Yani riske atmak istemedik. Geçicidir sonra hiç kanamam olmadı . Ama kalıcı diye yaptirdigimda kanamam olmuştu bir kere. Ve ipler de 20 gün sonra düşmeye baslamisti
Bende zaten yok diye bişey demedim bilmiyorum o konuyu çok. Sanırım doktordan doktora değişiyor. Kalici yaptırıp tutanlar da var okudum forumuYani kizlar simdi kalici yapanlarin moralini bozmayin .. ben aynada baktigimda dikis atilacak biyer bile yok heryer kapali sizde uzulmeyin nolur herkesin vajinasi farkli yirtiklarida farkli ister istemez dikis olanlarda olur .yirtik bi bezi dusunun dikiliyo ister istemez dikis atar bez adidir tutmaz bunun gibi dusunun ve lutfen dua edelim
Birimize baskasin baskasina yaptigi duanin kabulu makbuldur
Bende dugunden 2gun once gıdebılırım ancak 1gun once gıdemem sorun yasarmıyım acabaDikimdEn ertesi gün ilişkiye girdim. Doktorda özellikle belirtti yarın kesin gir dedi daha garanti olunca herhalde. Yani riske atmak istemedik. Geçicidir sonra hiç kanamam olmadı . Ama kalıcı diye yaptirdigimda kanamam olmuştu bir kere. Ve ipler de 20 gün sonra düşmeye baslamisti
Evet düşünüyorm. Geçici olarak. Umarım hersey iyi olur bu seferTekrar dikim dusnuyomusun peki ??
Bence hiç bişey olmaz . Çünkü dügünden 3 gün önce yaptırıp düğünde çokça oynayanlar da var sonra olumlu sonuç almış tabiBende dugunden 2gun once gıdebılırım ancak 1gun once gıdemem sorun yasarmıyım acaba
Sana doktor yarın gır dedıgı ıcın kafam karıstı bıraz canımBence hiç bişey olmaz . Çünkü dügünden 3 gün önce yaptırıp düğünde çokça oynayanlar da var sonra olumlu sonuç almış tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?