Bende ankarada değilim ama yaptırdım kontrole gideceğim 2 kez falan belki sonra gidemeyebilirim ama bu bir sorun değil ki son kontrole bütün doktorlar çağırıyo bir sorun sıkıntı var mı diye
ne bilim canım ya ben en fazla düğünden 2 ay önce son kontrole gidebilirim o zaman da bana derse 15 gün önce gel durum riskli fln ben bittim demektir.. ondan

Ebru zülfikaroğlunu aklımdan çıkardım artık baya pahalı.Geriye aklımda iki kişi var Turgay karakaya ve Gökçen hanım.Sen gökçen hanıma ne kadar ödemiştin?Turgay karakayayı da düşünmeye başladım çünkü 30 yıldır bu işi yapıyo ve çalışma alanı bu başka bir alanla ilgilenmiyor.Düğünün ne zaman sonucunu öğrenirsem iyi olur bende bu yaz içerisinde yaptıracagım o zamana kadar ikisini de araştıracagım

Canım benim şuan hayatımda biri yok kafam rahatlasın diye yaptırdım. Gökçen hanıma 2300e yaptırdım. Turgay Karakayadan bu sahte profiller yüzünden emin olamadım normalde istanbulda yaşıyorum ama o yüzden ankarada gökçen hanıma gitmeyi tercih ettim fiyatıda makûl geldi bana

Sence kalıcı dikim yaptı mı?Yani bakınca değişikliği fark edebiliyo musun?Son dikişe çagıranlar kalıcı yapmıyor diyolar ondan anlamaya çalışıyorumAnkarada oldugum için bana çok uygun Gökçen hanım.Kafamdaki sorular giderse bende ona gideceğim galiba.

Gökçen hanım son dikişe çağırmıyor sadece kontrol amaçlı çağırıyor bir sıkıntı var mı diye son dikişi ilk operasyonu yaparken atıyor zaten o. Şuan bir değişiklik var mı bilmiyorum 11. günümdeyim daha bakmadım tam anlamıyla bacaklarımı açıp bir buçuk ay sonra kontrolüm var ondan sonra belli olacak

Sagol canım anlattıkların için peki diğer kontrolde ücret alıcak mı ? birde daraltmada yaptı mı?

Selam kızlar 2 ay önce ebru zülfikaroğlu na kalıcı yatırmıştım. Yarın ilişkiye gircem. Biraz önce ebru hanıma kontrole geldim. Çünkü ilişki öncesi görmek istiyoruz demişti. Baktı süper tutmuş aferin sana çok güzel bakmışın. Bu haliyle başka bir doktora görünsen bekaret raporu verir dedi. Iyice baktı inceledi. Esneme olabilir her ihtimale karşı bir dikiş atmam lazım dedi. Bi iğne yaptı . Ama çok uyuşmamıştı ve dikmeye başladı çok acıdı. Az kaldı bitiyor güzelim dedi bana. Kesinlikle yarın ilişkiye kadar su değdirme dedi. Ikiskiden sonrada ayakta duş al enfeksiyon kapabilir dedi yüzde yüz kanama olacak dedi. Yüzde 99 ihtimal olmasın diye son dikiş arıyorum dedi. Veee bitti üzerimi giyerken sekreteri gelip 350 tl daha vereceksiniz ek müdahale yapıldığı için dedi. Canim sıkıldı böyle bir ücretten bahsetmemistiniz dedim. Böyle almak zorundayım dedi. Neyse verdim ve çıktım. Şuanda sadece yarın için dualarınıza ihtiyacım var. Haftaya güzel haberler yazarım inşallah. Hoşçakalın.

Geçmiş olsun. Ben inanıyorum hersey yolunda gidecek... yalnız ne anlamı kaldı şu 2 ay önce yapilan kalıcı operasyonun. Deydimi o kadar strese tuttuydu tutmadiydi falan. Keşke önceden belirtseydi biz güzel tutunca da her ihtimale karşı dikis atıyoruz diye

Bide kalktığımda altında ki kagithavlu hep kan di. Ara ara kanamalar olabilir günlük ped kullan dedi

Teşekkürler canim

Bide kalktığımda altında ki kagithavlu hep kan di. Ara ara kanamalar olabilir günlük ped kullan dedi
Pansumanda olabilir o gördüğün.bir de tekrar dikiş attığı için önceki zarin bir kısmı kanamista olabilir. Bence hiç tereddut bile etme kanayacak. Ama bazi doktorlar bu şekilde yapıyor. Benim de aynı olmuştu

canm inşallah herşey yolunda gider mutlaka yaz buraya bekliyorum.

CANIM ınsallah kanayacak ama dus olayını napıcaksın ılıskı oncesı dus alma mı dedı bıde vc de fln sonucta su degıyor ne zaman haber verıceksın bıze

Bence çok iyi tutmuş vs demeleri hep yalan. Bu kadının bu huyunu hiç sevmiyorum tutmamış de o zaman tekrar dikim yapmam lazım desin yani kendiyle çelişiyor adeta. Ve kızların mağduriyetlerini ciddi anlamda ticarete dökmüş zaten o kadar para vermişsin tekrardan kontrol ve sözde "öylesine" dikim için 350 tl almak nedir? Gözümüz kör olmuş haberimiz yok inanıyoruz gidiyoruz bunun gibi doktorlara...

Aynen öyle. Eğer gecici icjn fırsatınız oluyorsa yani yapabiliyoraniz kendi şehrinizde yaptırmayı düşünün yani en azından böyle ticarete dokmeyenlerde yaptırmış olursunuz. Zaten bu islem cogunlukla tutuyor. Çoğu Jinekolog yapabiliyor bu işlemi. Ebru zulfikaroglu iyi doktordur belki bilemem ama gerçekten yazık günah şu verilen paralara. Zaten bir sürü kişi gidior ona.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…