Şimdi ben burda kimsenin reklamınıda yapmıcam kimseye fikirde vermicem cünkü benim bundan bi çıkarım yok, ben 5 ay önce Turgay hocaya kalıcı oldum ne kontrole gidebildim kendisine nede baska doktora doktorun bana dediği ne varsa eksiksiz yaptım ve benim bugün kanamam oldu iyi arastırın düğün öncesi cağıranları tercih etmeyin kesinlikle, size 6bin 5 bin diyenler bu işi çok yapmayanlardır bu işi hakkıyla yapan okdar ücret cıkarmıyor

Off bilmiyorum ki o andada doktor cikip bu diktirmis der mi yani
bence demez o kadar da yaa.. dememeli internetten araştrdım yeminleri varya ondan yalan söylemiyolarmış ama hastanın izni olmadan size bilgi veremem diyomuş eşine.. e ne dicem orda mecbur söylemesini isticem eşime hayret bişey ya düştüğümüz hale bak şu saçma sapan bi mesele için.. tövbemi etmişim ben hatamı anlamışım kime noluyosa.

Hep konusuyoduk seninle ya nasil sevindim bilemezsin darisi basima insallah bundan sonra hep gül insallah
Inşallah sende sevineceksin doktorumuz aynı ve seninde olacagına kendim kadar eminim Allah herkesi bu dertten kurtarsın yasamayan bilmez ben hep yanınızdayım

ayyy çok sevindim geçenlerde konuşmştuk seninle böyle olumlu şeyleri duyunca çok rahatlıyorum ya.

Artık rüyalarıma giriyo kanamam olmuyo banyoya gidiyorum elimi kesiyorum kan gelsin diye o sırada eşim içeri giriyo falan psikolojim alt üst oldu bi an önce yaptırmam lazım artık

Burdan özelden konustugum arkadaşlar var onlara kanamam olduğunda haber vericem demiştim çünkü ben aylarca bu sayfalarda sabahladım yaptırana kadar bi dert sonrası ayrı bi dert gerçekten reklam falan peşinde değilim ki olumsuz olsada sonuc yine yazar uyarırdım ama gönül rahatlıgı ile TURGAY hocayı tavsiye edebiliyorum çünkü tam manası ile sonuc aldım inşallah sizlerde güzel sonuclar alıp atlatın inan neler yaşadım anlatsam satırlara sıgmaz yine özelden sormak istediğiniz olursa yazın her zaman mümkün oldukca cevap veririm umudunuzu yitirmeyin sakın

Reklam olmadıgına ben sahıdımmm arkadaslar bız cok ozelden fotolastık yazıstık bu kız benım burda dert ortagım sırdasım oldu Cok mutlu oldummm ınsallah bızlerde aynı seyı yasadız agladım sevıncten sen herseyın en ıyısını hak edıyorsunn

ya inanın valla iki üç kat mutlu oldum sizde yazınca sahte değil fln diye.. çok şükür Rabbim hepimze bu hatayı unutma şansı versin inşallah

Kuzum benim sen biliyorsun yasadıklarımı aynı sekilde bende seni ve seni sonuca ulastırana kadar ben yine seninleyim ve burdaki yardım isteyen arkadaslarlayım ben kurtuldum diye bırakmam sizi seviyorum seni canımsın

kızlar dikimden sonra bi ay herkes evde mi oturdu mesela normal hayatına devam eden okuyan çalışan yok mu? benim durum feci hem iş hem okul yatsam en fazla hadi bi hafta olsun..

Selam kızlar cuma günü ilişkiye girdim. Kanamam oldu. Çok çok fazla acı çektim. Ben daha önce hiç ilişkiye girmemiştim belki ondan belki de ebru hoca çok daralttı bilmiyorum ama.. cuma günü sadece biraz deneyebildik çok fazla kan geldi. Daha fazla devam edemedim ben iliskiye acidan. Cumartesi ve pazar günü de damla damla gelmeye devam etti. Darısı sizlerin başına hepinize çok dua ediyorum.

Cok sevindim canim benim Allah kurtardi insallah bende size guzel haberler veririm.. en korktugum sey aci olayi bide karsi tarafin neden olmuyo demesi

kızlar namaza fln engel oluyo mu o ilk bi ay? eğilmemek falan gerekio o zaman namaz da kılınmaz dimi

COK Guzel yaa herkesın kanaması oluyor ınsallah bızde kurtuluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…