Kesinllikle katılıyorum ya da tuttuğu halde son dikişi para almak için atıyor.

Çok sevindim canım yaaaa.
Darısı hepimizin başına inşallah.

Kizlar nikahim oldu ... beni bir korku sardi 20 gun sonra dananin kuyrugu kopucak nolur bana dua edin nolur

Kizlar nikahim oldu ... beni bir korku sardi 20 gun sonra dananin kuyrugu kopucak nolur bana dua edin nolur
Canım sen neden korkuyorsun senın doktorun sana garantı verdı son kontrolede cagırmadı bence hıc korkma ole olsa doktor sana gel bı son kontrole derdı sıkma canını kanayacak senınkı doktor kendısını rıske atmaz unlu bır dr cunku rısk olsaydı gel derdı sana ole dusun kı sen gıdıp baska doktordanda onay aldın dualarım sen ve senın gıbılerle ınsallah guzel olcak

Kaç hün önceden yaptırmam lazm canm birde evlenen arkdşlar ilk gecemi ilişkiye giriliyor yoksa yorgnm falan deyip bikaç gün snraya sarkıyrmu benim görücü usulü olucak

Haklisin gerilmekte ama bak en guzel zamanlarini kendine zehir etme kanaman olcak hersey yolunda su an doktorun soyledi baska doktor soyledi daha ne olsun :) insallah buraya gelip yazcaksin mutlu bi sekilde o güne ne kadar az kaldi tam tersi sevin artik hersey bitiyo:) sna dua ediyorum hepimize dua ediyorum sürekli Rabbim bize bu hatayi telefi edebilme firsatini versin insallah..

Ne güzel yazmışsın canım

Murat beye 2 yıl önce kalıcı yaptırdm ve beraber olduğum kişiyle ilişkiye girdik sürtünme oldu reglimin son günüydü bitmek üzereydi ben gelen kanı o sandınm snra tekrar tam olarak ilişkiye girdiğimizde kan gelmesi ve ben bikaç ay snra ayrıldım anlatamadım durumu o da sormadı şuan görücü usulü biriyle görülüyrm ve bikaçhaftaya kadar söz yapıcaz dr şebnem hanıma gittim tekrar kalıcı yaptırmak için olmayacqğını söyledi evlenmeden önce geçici yaparız dedi ve baya kızdı

Benim doktorum bu ameliyatin bikac kere yapilabilecegini soylemisti kalici bile olsa istersen farkli bi doktora daha gorun ama gecici kesin zaten yaptirabiliyosan gecici daha garanti diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…