- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.271
- 178
Bence çok iyi tutmuş vs demeleri hep yalan. Bu kadının bu huyunu hiç sevmiyorum tutmamış de o zaman tekrar dikim yapmam lazım desin yani kendiyle çelişiyor adeta. Ve kızların mağduriyetlerini ciddi anlamda ticarete dökmüş zaten o kadar para vermişsin tekrardan kontrol ve sözde "öylesine" dikim için 350 tl almak nedir? Gözümüz kör olmuş haberimiz yok inanıyoruz gidiyoruz bunun gibi doktorlara...
Selam kızlar cuma günü ilişkiye girdim. Kanamam oldu. Çok çok fazla acı çektim. Ben daha önce hiç ilişkiye girmemiştim belki ondan belki de ebru hoca çok daralttı bilmiyorum ama.. cuma günü sadece biraz deneyebildik çok fazla kan geldi. Daha fazla devam edemedim ben iliskiye acidan. Cumartesi ve pazar günü de damla damla gelmeye devam etti. Darısı sizlerin başına hepinize çok dua ediyorum.
kızlar dikimden sonra bi ay herkes evde mi oturdu mesela normal hayatına devam eden okuyan çalışan yok mu? benim durum feci hem iş hem okul yatsam en fazla hadi bi hafta olsun..
Canım sen neden korkuyorsun senın doktorun sana garantı verdı son kontrolede cagırmadı bence hıc korkma ole olsa doktor sana gel bı son kontrole derdı sıkma canını kanayacak senınkı doktor kendısını rıske atmaz unlu bır dr cunku rısk olsaydı gel derdı sana ole dusun kı sen gıdıp baska doktordanda onay aldın dualarım sen ve senın gıbılerle ınsallah guzel olcakKizlar nikahim oldu ... beni bir korku sardi 20 gun sonra dananin kuyrugu kopucak nolur bana dua edin nolur
Canım 20 gün sonra sonucu bize de haber verir misin?İnşallah herşey çok güzel olurKizlar nikahim oldu ... beni bir korku sardi 20 gun sonra dananin kuyrugu kopucak nolur bana dua edin nolur
Haklisin gerilmekte ama bak en guzel zamanlarini kendine zehir etme kanaman olcak hersey yolunda su an doktorun soyledi baska doktor soyledi daha ne olsun :) insallah buraya gelip yazcaksin mutlu bi sekilde o güne ne kadar az kaldi tam tersi sevin artik hersey bitiyo:) sna dua ediyorum hepimize dua ediyorum sürekli Rabbim bize bu hatayi telefi edebilme firsatini versin insallah..Kizlar nikahim oldu ... beni bir korku sardi 20 gun sonra dananin kuyrugu kopucak nolur bana dua edin nolur
Ne güzel yazmışsın canımHaklisin gerilmekte ama bak en guzel zamanlarini kendine zehir etme kanaman olcak hersey yolunda su an doktorun soyledi baska doktor soyledi daha ne olsun :) insallah buraya gelip yazcaksin mutlu bi sekilde o güne ne kadar az kaldi tam tersi sevin artik hersey bitiyo:) sna dua ediyorum hepimize dua ediyorum sürekli Rabbim bize bu hatayi telefi edebilme firsatini versin insallah..
İnşallah sorun öıkmaz cnm bn kalıcıda yaptırdm ama kanamam okup olmadığını anlamdım reglimşn sın günüydü snra tekrar ilişkiye gidrdiğşmde gelmedi ve bizayrldıkForumu okursan zaten cogunluk gecıcı yaptırıyor %100kanamayı saglayan gecıcı zaten canım
Nasıl yaniİnşallah sorun öıkmaz cnm bn kalıcıda yaptırdm ama kanamam okup olmadığını anlamdım reglimşn sın günüydü snra tekrar ilişkiye gidrdiğşmde gelmedi ve bizayrldık
Murat beye 2 yıl önce kalıcı yaptırdm ve beraber olduğum kişiyle ilişkiye girdik sürtünme oldu reglimin son günüydü bitmek üzereydi ben gelen kanı o sandınm snra tekrar tam olarak ilişkiye girdiğimizde kan gelmesi ve ben bikaç ay snra ayrıldım anlatamadım durumu o da sormadı şuan görücü usulü biriyle görülüyrm ve bikaçhaftaya kadar söz yapıcaz dr şebnem hanıma gittim tekrar kalıcı yaptırmak için olmayacqğını söyledi evlenmeden önce geçici yaparız dedi ve baya kızdıNasıl yani(
Benim doktorum bu ameliyatin bikac kere yapilabilecegini soylemisti kalici bile olsa istersen farkli bi doktora daha gorun ama gecici kesin zaten yaptirabiliyosan gecici daha garanti diye biliyorumMurat beye 2 yıl önce kalıcı yaptırdm ve beraber olduğum kişiyle ilişkiye girdik sürtünme oldu reglimin son günüydü bitmek üzereydi ben gelen kanı o sandınm snra tekrar tam olarak ilişkiye girdiğimizde kan gelmesi ve ben bikaç ay snra ayrıldım anlatamadım durumu o da sormadı şuan görücü usulü biriyle görülüyrm ve bikaçhaftaya kadar söz yapıcaz dr şebnem hanıma gittim tekrar kalıcı yaptırmak için olmayacqğını söyledi evlenmeden önce geçici yaparız dedi ve baya kızdı
Senin drun kimdi aslnda iatyrm başka dr a da gitmekBenim doktorum bu ameliyatin bikac kere yapilabilecegini soylemisti kalici bile olsa istersen farkli bi doktora daha gorun ama gecici kesin zaten yaptirabiliyosan gecici daha garanti diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?