Surtunme olunca kan gelmis bunu peki gormedi mi eski sevgilin? Ve kalici olmayacagini niye soyledi o doktor ?

Bide bozulduysa murat bey miydi doktrn niye tekrar gitmedinki? Yani o durumda arkanda duruyo olmasi lazimdi

Ben bozulup bozulmadığını anlamdımki belkide regli sandığmda bozulmuştu dr a nasıl anlatıcam gidemedim şwbnwm hanm ise tutmaz bu birdaha dedi sadecw geçici olur dedi başka dr lara para yedirtme dedi

B

Ben turgay hocaya yaptirmistim ama daha sonuc almadim kanar kanamz bilmiyorum ama defalarca yapildigini biliyorum belkide surtunmede bozuldu bana kalirsa iyi arastir kanamadiysa da bi daha ayni riske girme
Evet zaten okdr net söylediki olmaz dedi direk geçiciye garanti diyorlar onu yaptırıcam birde bu yapay kızlk zarları varmşnonu deneyen varmı arkdşlar

Ben bozulup bozulmadığını anlamdımki belkide regli sandığmda bozulmuştu dr a nasıl anlatıcam gidemedim şwbnwm hanm ise tutmaz bu birdaha dedi sadecw geçici olur dedi başka dr lara para yedirtme dedi
Sebnem hanimim ismini ilk kez duyuyorum yani bilmiyorum da dikkat et.. benim bildigim defalarca yapilabiliyo..

Neden kızdı onu anlayamadım? Birde adı duyulmuş daha güvenilir doktorlarla görüşsen keşke

Kalıcı yöntem doğum yapmış birine bile yapilabilir ve birkereliğe mahsus değildir tekrardan yapilabilir benim doktorum böyle demişti , ve hiç bi doktorun yargılama hakkı yok babasının hayrına yapmıyor bunu kendi beceremediği için olsa gerek kalıcı olmaz diyo, yapamayan doktor kalıcı yok diyo doku uymaz diyo yokta ben nasıl kanadım ozaman tecrübeli biri yaparsa kanar o doktor bu işi bilmiyor net ve yerinde olsam bana bunun hesabını soran birine bedavada yapsa olmam

Araştrdm murat beyden snra en iyi o çıktı evlenmeden önce yaşamayın şunu falan dedi okdr utandım ki
pardon da o kimmiş ne biçim doktor? o zaman desteklemiosa yamıcak bu ameliyatı ne haddine yargılamak yaa. sen de hala ona yaptrmayı düşünüosan bravo..

Şuan çok korkuyrm zaten allak bullak oldum
hiç korkmana gerek yok burda adı geçen doktrlardan %80i sonuç almış iyi araştır hepimiz aynı durumdayız da o şebnem hanma fln da muhtac değilsin hayret bişey kadına bak.harun özkan iyi bi doktor çok çok iyi hatta ilk ben ona yaptrcaktm kararlıydım mesaj attm tersledi beni ben o yüzden ondan bile vazgeçtim ki şebnem ilk defa duyuyorum.. forumda arat birsürü doktor var.. canını da sıkma..

Çok sağolun kızlar hftaya falan başka bi dr bulup giderim bursada bakmam lazm dr bildiğiniz varsa yazarsanız çok sevnrm bana muayene de bu dojular bidaha tutmaz hiç boluna yaptırma başka dr lara yedirme paranı dedi 2.kez istediğşm için kızım yapmayın şu işi evelenmden falan deei evleneceğin zaman gel kendini hatırlat geçici yaparız dedi onu istemiyorum bidaha ona gitmem zaten

Canim benim doktorum bana oyle vajina resimleri gosterdiki anlatamam mikrocerrahi denen bi yontem kullaniyo ve orjinalinden daha guzel gorunuyodu .. karamsar olma bi gorus bi resim at doktora sehir disindayim de gelsem halledebilirmisin de bakalim
Belki yardimci olur

Ben burda bilgilendirme amaçlı bişeyler yazdım özelden yazan arkadaşlarada yardımcı olmaya calıştım elimden geldiğince iyi dileklerde bulundum özelden bi hadsiz bilgi almak amacıyla yazıyor, sordugu tüm sorulara içtenlikle cevap vermeme rağmen benim vaktimi alarak sonunda zaten ben düşünmüyorum can skıntısına yazıyorum diyor psikolojimizi merak ediyormuş nası bi kafada
oldugumuzu burda insanların iyi niyetini suistimal edenlerden ötürü şuana kadar konustugum halen de konuşmaya devam ettiğim arkadaşlar dışında yazanlara hiç bi şekilde cevap vermicem! Kimsenin kimseyi yargılama hakkı yok kimse kimsenin yaşadığı zorlugu bilmeden en ufak dahi fikri olmadan ahkam kesemez

Canım hiç takılma haklısın da bunlar anlamaz.. ya bu kaza gibi bişey gerçekten insan nasıl bu hatanın içine düştüğünü anlayamıyoki niye sürekli canımızı daha fazla yakmaya çalışıyosunuz? ama inanıyorumki bigün Allah öyle bi musibet verirki o gün dersiniz ne büyük laf ettim de bunlar oldu diye.. o yüzden genelde muhattap bile olmuyorum Allah versin onların cevabını ne diyim..

Ya gercekten ben elimden gelen bişey varsa herkes faydalansın istiyorum biliyorum ki burda bisürü caresiz insan var buraya yazmaya dahi cesaret edemeyen kendimde yasadım bunları baska birinin yasamasına kayıtsız kalamıyorum vicdan yapıyorum ya onun yerinde ben olsam diyorum nebilim insan üzülüyor insan olan insanda üzülür zaten , ama görüyorum ki sırf eglence trol amaclı yazanda var ben burda karsı taraf içinde üzülüyorum yasadıgını hissettiğini paylasıyorum buda bi emek değil mi ? Sanki biz burda kısır günü yapıyoruz keyfimizden anlamıyorum gercekten bu kötü kalpli yüreği nasırlaşmıs insanları ama haklısın dediğinde insan yasamadan anlayamaz davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…