- 4 Kasım 2017
- 355
- 520
- 18
Haklısın canımAhmaklik yaptiklari baska bisey degil dusenin halinden dusen anlarmis hadsiz de gec tatlim bosver
canım yanlış anlamazsan birşey sorabilirmiyim ilişki sayın çok fazlamiydi aktif bir cinsellik hayatın mi vardı yoksa 1 kaç kez mi yaşayıp mi diktirdin bide en son birlikteliğin den ne süre sonra diktirdin bunları merak ediyorum deforme olmusmuydu yaniHaklısın canım
Farkediyor mu ki tatlımcanım yanlış anlamazsan birşey sorabilirmiyim ilişki sayın çok fazlamiydi aktif bir cinsellik hayatın mi vardı yoksa 1 kaç kez mi yaşayıp mi diktirdin bide en son birlikteliğin den ne süre sonra diktirdin bunları merak ediyorum deforme olmusmuydu yani
Herkese ayni soruyu neden soruyosuz cok dikkat cekiyor bu ???? Cidden merak ediyorumcanım yanlış anlamazsan birşey sorabilirmiyim ilişki sayın çok fazlamiydi aktif bir cinsellik hayatın mi vardı yoksa 1 kaç kez mi yaşayıp mi diktirdin bide en son birlikteliğin den ne süre sonra diktirdin bunları merak ediyorum deforme olmusmuydu yani
farkediyor mu diyeHerkese ayni soruyu neden soruyosuz cok dikkat cekiyor bu ???? Cidden merak ediyorum
farkediyor mu diye
kusura bakmayın ama siz daha geçenlerde evlenceğiniz çocuklarınızn babası olacak adamı nasıl kandıırıyorsunuz bu sahtekarlık falan yazmıyomuydunuz? birden niye ilgilenmeye başladınızki..canım yanlış anlamazsan birşey sorabilirmiyim ilişki sayın çok fazlamiydi aktif bir cinsellik hayatın mi vardı yoksa 1 kaç kez mi yaşayıp mi diktirdin bide en son birlikteliğin den ne süre sonra diktirdin bunları merak ediyorum deforme olmusmuydu yani
sonra da yanlış düşündüğümü anladım ve yardımcı olmaya çalışmak istiyorum çünkü bir.arkadssim bu durumu yaşadı malesefkusura bakmayın ama siz daha geçenlerde evlenceğiniz çocuklarınızn babası olacak adamı nasıl kandıırıyorsunuz bu sahtekarlık falan yazmıyomuydunuz? birden niye ilgilenmeye başladınızki..
sonra da yanlış düşündüğümü anladım ve yardımcı olmaya çalışmak istiyorum çünkü bir.arkadssim bu durumu yaşadı malesef[/QUOTE hic samimi degilsiniz malesefki insanlara ayni sorulari sormayi birakin
buna sen karar veremezsin bende seni samimi bulmuyorum senle de muhatap olmak istemiyorum ne sen bana nede ben sana yazmayalım başka rahatsız olanda dile getirir o kişilerede saygı mi duyarım ve rahatsızlık vermemHic samimi degil soyledikleriniz insanlara ayni soruyu sorup durmayin artik
buna sen karar vermezsin bende samimi bulmuyorum senle de muhatap olmak istemiyorum ne sen baba nede ben sana yaz rahatsız olanda dile getirir o kişilere karsida saygı mi duyarım ve rahatsızlık vermem
ayrıca bu soruyu insanlar için sordum ve dahada sormam sen diyorsun diye değil doğru olmadığı için sormucan sorma sebebim ise bunu bir.veya iki kez yaşayan insanların kendisini üzmemesi gerektiğini çokça ilişkiye girip bunu diktiren kişiyle aynı durumda olmadığını vicdan yapmamasi gerektiğini söylemek için de sormuştumHic samimi degil soyledikleriniz insanlara ayni soruyu sorup durmayin artik
Cok zor bisey... insallah sizin ilişkinizde sorun cikmaz bundan sonra mutlu olursunuzAynen kızlar ben yıllarca yaptırsam mı yaptırmasammı kafayı yedim. Bu dunyam yandı, ahretım yanmasın dedım. Karsıma duzgun oldugunda inandığım, cıddı nıyetle cıkan bır kac adama soyeldim. sudan sebeblerle kactılar. Baglanamadım agladım üzüldüm. Sonra biriyle tanıstım söyledim, bana yansıtmadığını ama zorlandığını bılıyorm kabullendi. Gecmıs te kaldı dedı dun gece talihsiz Bı karsılasma yaşadık. O zamanlar bırlıktrlık yasadıgım adamın ev arkdası sevgilimin koylu su cıktı. Gecmıs pesimizt bırakmıyor. Okuldan arkdasıyım Dİe beni sormuş oglan. Dun gecem zehir oldu. Ayrılcaz Dİe cok korktum durust oldum hep bu kım senı sordu dedigın de boyle boyle dedım. Ama birinin basıt bır sorusu bıle bızde buyuk yıkım etkisi yarattı. Gizleyin yada gizlemeyn bırsey diyemiyorum. Ama keske bunlar yasanmamıs olsa yada boyle Bı toplum baskısı olmasa. Cok seviyorum ama geleceğe dair cok korkum var. Ama biz bu adamla yınede geleceğe yurumek istıyoruz.
Boyle bir derdin yoksa bos konusma lutfen dengesiz konusmalarin varayrıca bu soruyu insanlar için sordum ve dahada sormam sen diyorsun diye değil doğru olmadığı için sormucan sorma sebebim ise bunu bir.veya iki kez yaşayan insanların kendisini üzmemesi gerektiğini çokça ilişkiye girip bunu diktiren kişiyle aynı durumda olmadığını vicdan yapmamasi gerektiğini söylemek için de sormuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?