- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.271
- 178
Bende iyi degilim bu ara zaman azaldikca bosvermeye basladim nerdeyse kanamazsa kanamasin dicem o derece :)) biktim galiba artik ondan..Benimde aklima ne geliyo biliyomusun manyaklikta nirvanaya ulastim bu seferde kan durmazssa diye geliyo aklima
Canım daraltma falan demedim ki. Kendi o paket zaten falan dedi. Hepsi birlikte tek fiyat dedi. Kendisiyle değil sekreteriyle konuştum herhalde ya da hemşiresi bilmiyorum.5000 in yeter canim yapio indirim de sen daraltma dedin die ucmus o kadar heralde..
Cnm nakit verirsen az daha indiriyor bana 3000 demişlerdi 2700 e nakit olarak indirmişlerdi ama şuan benim yaptırıgımdan da daha pahalı sanırım ama sendeki hayli hayli yeterYa kızlar Turgay bey indirim falan yapıyor mu gerçekten ya da ben kadar yapar 3500 fiyat vermişti en son ama ne kadar sürede artıyor bu fiyatlar en son yakınlarda ona yaptıran var mı yaptırdıysa ben karara yaptırdı ? Ya da diğer doktorlardan haberi olan var mı bilgilendirir misiniz lütfenben de 5000 var şu an yeterli olur mu ? Her maaşım da koyacam üstüne diyorum ama bir şey koyamıyorum
Canım sen ne zaman yaptırmıştın ?Cnm nakit verirsen az daha indiriyor bana 3000 demişlerdi 2700 e nakit olarak indirmişlerdi ama şuan benim yaptırıgımdan da daha pahalı sanırım ama sendeki hayli hayli yeter
Bırak gitsin cnm akışına biraz oyle geçsin zaman her sey güzel olacak merak etmeBende iyi degilim bu ara zaman azaldikca bosvermeye basladim nerdeyse kanamazsa kanamasin dicem o derece :)) biktim galiba artik ondan..
Whatsaptan yazarsan direkt fiyat listesini atio paketler de var sen bi onu iste brnceCanım daraltma falan demedim ki. Kendi o paket zaten falan dedi. Hepsi birlikte tek fiyat dedi. Kendisiyle değil sekreteriyle konuştum herhalde ya da hemşiresi bilmiyorum.
1 ayı geçti benimCanım sen ne zaman yaptırmıştın ?
Kız ben de 3 hafta önce falan konuştum o kadar sürede 500 nasıl artmış. Bunlar uçmuşlar ya baktılar gelen gelene insanlar mecbur başka çaresi yok işi ticarete döktüler herhalde1 ayı geçti benim
Ya gülüyorum artik o derece sinirlerim bozulmusAy aklımız iyi yerinde bukdr şeye rağmen. Yada yerinde değil mi desemYok yaa durmaz mı durur ne halleredeyiz yarabbim sen gör de çare ol derdimize
Canim sadece dikim 3000 ama ogrenci indirimi ve nakitte 2.700 e yapiyor biz arkadasla gidicezde biraz daha indirim yaptircaz yaptirablirsek turgay hocanin fiyati bu 5000 sana fazla bile turgay hocada yaptircaksan paran fazlasiyla artar yaniYa kızlar Turgay bey indirim falan yapıyor mu gerçekten ya da ben kadar yapar 3500 fiyat vermişti en son ama ne kadar sürede artıyor bu fiyatlar en son yakınlarda ona yaptıran var mı yaptırdıysa ben karara yaptırdı ? Ya da diğer doktorlardan haberi olan var mı bilgilendirir misiniz lütfenben de 5000 var şu an yeterli olur mu ? Her maaşım da koyacam üstüne diyorum ama bir şey koyamıyorum
Allah Allah baban 3500 dediler de anlamadım canım o yüzden. Neyse artıkCanim sadece dikim 3000 ama ogrenci indirimi ve nakitte 2.700 e yapiyor biz arkadasla gidicezde biraz daha indirim yaptircaz yaptirablirsek turgay hocanin fiyati bu 5000 sana fazla bile turgay hocada yaptircaksan paran fazlasiyla artar yani
bikmislik hissi gelmis sana artik tukenmislik sendromumu yasiyoruz acabaBende iyi degilim bu ara zaman azaldikca bosvermeye basladim nerdeyse kanamazsa kanamasin dicem o derece :)) biktim galiba artik ondan..
Canim bi yalnislik var bence sadece dikim 3000 tl daraltma olunca 3.500 tl nakitte indirim yapiyolar oda 2.700 yapiyo biz daha yeni konustuk carsamba gunude gidicez zatenCanım daraltma falan demedim ki. Kendi o paket zaten falan dedi. Hepsi birlikte tek fiyat dedi. Kendisiyle değil sekreteriyle konuştum herhalde ya da hemşiresi bilmiyorum.
Onun dediğinde daraltma da var anladığım kadarıyla ama Turgay bey zaten dar diktiği için Ekstra tekrar daraltma yapmıyor o ancak Doğum fln yapmış olacaksın da ozmnCanim bi yalnislik var bence sadece dikim 3000 tl daraltma olunca 3.500 tl nakitte indirim yapiyolar oda 2.700 yapiyo biz daha yeni konustuk carsamba gunude gidicez zaten
Canim yine ayni 3000 tl indirimde 2.700 geliyo bizmkide arkadasla gidicez biz hatta sekreterine sordun biraz daha yaparmi diye maddi durumumuz ksitli diye arkadasinla geliyosun konusun yapar dediCnm nakit verirsen az daha indiriyor bana 3000 demişlerdi 2700 e nakit olarak indirmişlerdi ama şuan benim yaptırıgımdan da daha pahalı sanırım ama sendeki hayli hayli yeter
Bi yanlislik var bence fiyatta biz carsamba gunu gidicez 2.700 fiyat verildi hatta orda indirim yaptircaz biraz daha iki kisi gidiyoruz diye turgay bey yaparmis biraz daha indirim
BElki de ben anlatamadım ya da yanlış anladım bilmiyorum. Öyledir o zaman bebeğim sağ ol bilgiler için.Canim yine ayni 3000 tl indirimde 2.700 geliyo bizmkide arkadasla gidicez biz hatta sekreterine sordun biraz daha yaparmi diye maddi durumumuz ksitli diye arkadasinla geliyosun konusun yapar dedi
Bi yalnislik olmustur canim fiyat listesini iste watsaptan atiyo sekreteriAllah Allah baban 3500 dediler de anlamadım canım o yüzden. Neyse artık
Rica ederim canim önemli degil sende kurtulursun bu an önce insallahBElki de ben anlatamadım ya da yanlış anladım bilmiyorum. Öyledir o zaman bebeğim sağ ol bilgiler için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?