kim yazmis bunu cok sacma degilmi sonucta yirtilan bi yer kanar kanamaz fln diyoda hepimiz ilk iliskimizde kanamisti ama uyarilmasi islanmasi belki hani daha kolay girmesini saglayabilir ama bence

Bana da cok saçma geldi Cem keçe diye bi psikoterapist yazmış yani hani yırtılmaz da her şekilde esner gibi bişi demiş sanki ama bu biraz daha bilimsel degil de psikolojik açıdan yazmış bence

bişey dicem ekstra sıyırmış bi insan olarak soruyorum bunu, çok kanarsa mesela yada baya koyu bi renk olursa anlaşılmaz heralde işlem yaptırdıgımız

Alakası yok yani benim bi tanıdığım bakireydi evlendikten sonra iliskiye girdiği ilk üç ay her iliskiye girdiginde normal kırmızı kan geldi ve ilk gece ilişkisinde cok kanaması oldu yani bu kişiden kişiye Degisiyo kızlar kusura bakmasın da bu psikoterapist canımız acıyacak diye düşünüp strese giriyoruz ister istemez bi zevk alıp yeterince ıslanamıyoruz yani ıslanma olmadığı için de O bölge tahriş oluyo ve normalinden fazla kanama oluyo stres yapmayacak olan bakire haliyle de bu işlemi görmüş haliyle de ben kimseyi gormedim yani. Demesi kolay gerçekten islanmaniz lazim belli belirsiz kan geliyo diye

Bana da cok saçma geldi Cem keçe diye bi psikoterapist yazmış yani hani yırtılmaz da her şekilde esner gibi bişi demiş sanki ama bu biraz daha bilimsel degil de psikolojik açıdan yazmış bence
Cok sacmalamis hemde herkesinki kaniyo yani bakirelerinki bile kaniyo esnek kizlik zari olanlar kanamiyo sadece iyi sacmalamis o

Cok sacmalamis hemde herkesinki kaniyo yani bakirelerinki bile kaniyo esnek kizlik zari olanlar kanamiyo sadece iyi sacmalamis o
Ya aman okuyunca bian kurcalandı kafam ister istemez benim kanamam olmamıştı ilk bian aklımı karıştırdı ondan. Gerçi bu operasyonda Zarın esnek yada normal yapıda olması birsey değiştirmıyo ama bian düşündüm oyle işte Sakarya da ilk kanaması olmayanlardan ama bu operasyondan sonra olmuştu ayyyy bana bişi diyin doluyor yine kafam

Iyi yazmis güzel yazmis da yazilanlarla gercek hayat bir degil bunca zamandir kizlik zari kanar gercegi var yani.. tamam bazilarinin esnektir fln ama o kucuk bi kısım.. bu abartilmis..

bişey dicem ekstra sıyırmış bi insan olarak soruyorum bunu, çok kanarsa mesela yada baya koyu bi renk olursa anlaşılmaz heralde işlem yaptırdıgımız
Yok canim gerceginde de her renkten geliomus kan zaten aman zaten sanmiyorum ne senin nisanlin ne digerlerinin nr benim o kadar psikopat degildir sahsen benimki yeterki kanı görsun bence butun erkekler öyle kan gorsun yeter. Gerisine takilcak adam da defolsun gitsin valla zerre umrumda degil adamlik bu kadar zorsa bu kadar bana güvenmiosa zaten...neler yaptim kendime bi erkek icin insan bunun icin bile supheyi kaldirir atar kafasindan

Palavra benımkı kanadıgında kıpkırmızı kan seklındeydı

Benim olmustu kanamam bayagi olmustu hemde kiz noldu sana kafan karisti ya orasi mutlaka kaniycak ya sonucta et yirtilcak ordan kopucak tabiki kaniycak orasi mutlaka dusunsenize ufacik bi yere zorlamayla baskiyla bisey gircek kanar yani caninda acir ama kanar :))

Ya işte yırtılmaz da esneme gibi bişi olursa diye aklıma geldi de ondan

Benimkide kan gorsunde katimi sivimi acik renkmi koyu renkmi hic farketmez bi erkek icin kendimize ne acilar cektiriyoruz ya artik adam gibi davransinlar yani yok azmis cokmus bukadar stresten sonra niye az geldi soyle oldu boyle oldu derse defol git derim harbiden o derece pskolojim gidik

Ya kızlar Turgay bey indirim falan yapıyor mu gerçekten ya da ben kadar yapar 3500 fiyat vermişti en son ama ne kadar sürede artıyor bu fiyatlar en son yakınlarda ona yaptıran var mı yaptırdıysa ben karara yaptırdı ? Ya da diğer doktorlardan haberi olan var mı bilgilendirir misiniz lütfen ben de 5000 var şu an yeterli olur mu ? Her maaşım da koyacam üstüne diyorum ama bir şey koyamıyorum

5000 in yeter canim yapio indirim de sen daraltma dedin die ucmus o kadar heralde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…