kim yazmis bunu cok sacma degilmi sonucta yirtilan bi yer kanar kanamaz fln diyoda hepimiz ilk iliskimizde kanamisti ama uyarilmasi islanmasi belki hani daha kolay girmesini saglayabilir ama benceBen de varım internette birsey okudum da aklıma takıldı ya Ne diyo bu esner genişler falan bi baksanıza şu şekilde ama bunları yazan bi psikoterapist :
vajina, çocuk doğururken bebeğin çıkabileceği kadar esneyebilen, uzayabilen ve genişleyebilen bir organdır. Cinsel uyarıların sürdürülmesiyle normal bir vajina her büyüklükteki penisin bütünüyle girmesine uyacak tarzda genişleyebilir. Kadın yeterince uyarılmış ve vajinası yeterince ıslanmışsa, çoğu zaman ilk cinsel birleşmede bile penisin girişi kolayca başarılır. Normal şartlar altında, normal bir kızlık zarı ister ilk gece olsun ister yüzüncü gece olsun, kanamaz, delinmez, patlamaz, yırtılmaz. İlk cinsel ilişki sırasında penis vajinaya girdiğinde kızlık zarında hafif bir açılma olur. Bu noktada kadın rahat olur ve kendini kasmaz ise ve yeterince ıslanırsa bu girişi hissetmez. Kızlık zarının açılması denilen olgu giyilen ince çorabın bir yere takılması ve kaçması gibidir. Ayrıca kızlık zarından gelen kan, parmağın kesilerek kanaması gibi değil, belli belirsiz bir sıvıdır, bu da kadın rahatsa, kendini kasmazsa, ıslanması tam olmuşsa ve erkek acele etmezse hiç fark edilmez bile.
Yok cnm daha neler bence olsun da rengine takılmabişey dicem ekstra sıyırmış bi insan olarak soruyorum bunu, çok kanarsa mesela yada baya koyu bi renk olursa anlaşılmaz heralde işlem yaptırdıgımız
Yok canim daha neler anlasilmaz herkesinki ayni kaniycak diye bisey yok sonuctabişey dicem ekstra sıyırmış bi insan olarak soruyorum bunu, çok kanarsa mesela yada baya koyu bi renk olursa anlaşılmaz heralde işlem yaptırdıgımız
Cok sacmalamis hemde herkesinki kaniyo yani bakirelerinki bile kaniyo esnek kizlik zari olanlar kanamiyo sadece iyi sacmalamis oBana da cok saçma geldi Cem keçe diye bi psikoterapist yazmış yani hani yırtılmaz da her şekilde esner gibi bişi demiş sanki ama bu biraz daha bilimsel degil de psikolojik açıdan yazmış bence
Ya aman okuyunca bian kurcalandı kafam ister istemez benim kanamam olmamıştı ilk bian aklımı karıştırdı ondan. Gerçi bu operasyonda Zarın esnek yada normal yapıda olması birsey değiştirmıyo ama bian düşündüm oyle işte Sakarya da ilk kanaması olmayanlardan ama bu operasyondan sonra olmuştu ayyyy bana bişi diyin doluyor yine kafamCok sacmalamis hemde herkesinki kaniyo yani bakirelerinki bile kaniyo esnek kizlik zari olanlar kanamiyo sadece iyi sacmalamis o
Iyi yazmis güzel yazmis da yazilanlarla gercek hayat bir degil bunca zamandir kizlik zari kanar gercegi var yani.. tamam bazilarinin esnektir fln ama o kucuk bi kısım.. bu abartilmis..Ben de varım internette birsey okudum da aklıma takıldı ya Ne diyo bu esner genişler falan bi baksanıza şu şekilde ama bunları yazan bi psikoterapist :
vajina, çocuk doğururken bebeğin çıkabileceği kadar esneyebilen, uzayabilen ve genişleyebilen bir organdır. Cinsel uyarıların sürdürülmesiyle normal bir vajina her büyüklükteki penisin bütünüyle girmesine uyacak tarzda genişleyebilir. Kadın yeterince uyarılmış ve vajinası yeterince ıslanmışsa, çoğu zaman ilk cinsel birleşmede bile penisin girişi kolayca başarılır. Normal şartlar altında, normal bir kızlık zarı ister ilk gece olsun ister yüzüncü gece olsun, kanamaz, delinmez, patlamaz, yırtılmaz. İlk cinsel ilişki sırasında penis vajinaya girdiğinde kızlık zarında hafif bir açılma olur. Bu noktada kadın rahat olur ve kendini kasmaz ise ve yeterince ıslanırsa bu girişi hissetmez. Kızlık zarının açılması denilen olgu giyilen ince çorabın bir yere takılması ve kaçması gibidir. Ayrıca kızlık zarından gelen kan, parmağın kesilerek kanaması gibi değil, belli belirsiz bir sıvıdır, bu da kadın rahatsa, kendini kasmazsa, ıslanması tam olmuşsa ve erkek acele etmezse hiç fark edilmez bile.
Yok canim gerceginde de her renkten geliomus kan zaten aman zaten sanmiyorum ne senin nisanlin ne digerlerinin nr benim o kadar psikopat degildir sahsen benimki yeterki kanı görsun bence butun erkekler öyle kan gorsun yeter. Gerisine takilcak adam da defolsun gitsin valla zerre umrumda degil adamlik bu kadar zorsa bu kadar bana güvenmiosa zaten...neler yaptim kendime bi erkek icin insan bunun icin bile supheyi kaldirir atar kafasindanbişey dicem ekstra sıyırmış bi insan olarak soruyorum bunu, çok kanarsa mesela yada baya koyu bi renk olursa anlaşılmaz heralde işlem yaptırdıgımız
Ben de varım internette birsey okudum da aklıma takıldı ya Ne diyo bu esner genişler falan bi baksanıza şu şekilde ama bunları yazan bi psikoterapist :
Benim olmustu kanamam bayagi olmustu hemde kiz noldu sana kafan karisti ya orasi mutlaka kaniycak ya sonucta et yirtilcak ordan kopucak tabiki kaniycak orasi mutlaka dusunsenize ufacik bi yere zorlamayla baskiyla bisey gircek kanar yani caninda acir ama kanar :))Ya aman okuyunca bian kurcalandı kafam ister istemez benim kanamam olmamıştı ilk bian aklımı karıştırdı ondan. Gerçi bu operasyonda Zarın esnek yada normal yapıda olması birsey değiştirmıyo ama bian düşündüm oyle işte Sakarya da ilk kanaması olmayanlardan ama bu operasyondan sonra olmuştu ayyyy bana bişi diyin doluyor yine kafam
Ya işte yırtılmaz da esneme gibi bişi olursa diye aklıma geldi de ondanBenim olmustu kanamam bayagi olmustu hemde kiz noldu sana kafan karisti ya orasi mutlaka kaniycak ya sonucta et yirtilcak ordan kopucak tabiki kaniycak orasi mutlaka dusunsenize ufacik bi yere zorlamayla baskiyla bisey gircek kanar yani caninda acir ama kanar :))
Benimkide kan gorsunde katimi sivimi acik renkmi koyu renkmi hic farketmez bi erkek icin kendimize ne acilar cektiriyoruz ya artik adam gibi davransinlar yani yok azmis cokmus bukadar stresten sonra niye az geldi soyle oldu boyle oldu derse defol git derim harbiden o derece pskolojim gidikIyi yazmis güzel yazmis da yazilanlarla gercek hayat bir degil bunca zamandir kizlik zari kanar gercegi var yani.. tamam bazilarinin esnektir fln ama o kucuk bi kısım.. bu abartilmis..
Yok canim gerceginde de her renkten geliomus kan zaten aman zaten sanmiyorum ne senin nisanlin ne digerlerinin nr benim o kadar psikopat degildir sahsen benimki yeterki kanı görsun bence butun erkekler öyle kan gorsun yeter. Gerisine takilcak adam da defolsun gitsin valla zerre umrumda degil adamlik bu kadar zorsa bu kadar bana güvenmiosa zaten...neler yaptim kendime bi erkek icin insan bunun icin bile supheyi kaldirir atar kafasindan
Yok canim sonucta biz diktiriyoruz bizim esnek olma gibi bi durumu olamaz kesinlikle aklina getirme boyle seylerYa işte yırtılmaz da esneme gibi bişi olursa diye aklıma geldi de ondan
Benimde aklima ne geliyo biliyomusun manyaklikta nirvanaya ulastim bu seferde kan durmazssa diye geliyo aklimaYa işte yırtılmaz da esneme gibi bişi olursa diye aklıma geldi de ondan
Ay aklımız iyi yerinde bukdr şeye rağmen. Yada yerinde değil mi desemBenimde aklima ne geliyo biliyomusun manyaklikta nirvanaya ulastim bu seferde kan durmazssa diye geliyo aklima
5000 in yeter canim yapio indirim de sen daraltma dedin die ucmus o kadar heralde..Ya kızlar Turgay bey indirim falan yapıyor mu gerçekten ya da ben kadar yapar 3500 fiyat vermişti en son ama ne kadar sürede artıyor bu fiyatlar en son yakınlarda ona yaptıran var mı yaptırdıysa ben karara yaptırdı ? Ya da diğer doktorlardan haberi olan var mı bilgilendirir misiniz lütfenben de 5000 var şu an yeterli olur mu ? Her maaşım da koyacam üstüne diyorum ama bir şey koyamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?