Tamam canim duser insallah seninkide

günaydınnnn kızlarrr iyi haftalarrrr hepimize:) yogunluktan hazırlıklardan okuyup okuyup bişi yaazamadım ne bir dikiş gördüm nede bir ip :)) bende bundan muzdaripim neyse olsundu tutsun yeterdi :)) çok az kaldı rabbim bogazmanzarası ve bana güç kuvvet versin işimizi rast getirsinn inşallhhhh en erken biz bide bir arkadas daha yasıcakmış çok öpüyorumm hepimizi dua edinn bizee

belki seninkiler direk erimiştir cnm çünkü kimisinde eriyor kimisinde dökülüyor kişiden kişiye değişiyor
Dualarımız sizinle cnm Allah yardım edecek inş hepimizle dualarımız

Amin insallah canim Allah kolaylik versin size

Ben de varım internette birsey okudum da aklıma takıldı ya Ne diyo bu esner genişler falan bi baksanıza şu şekilde ama bunları yazan bi psikoterapist :
vajina, çocuk doğururken bebeğin çıkabileceği kadar esneyebilen, uzayabilen ve genişleyebilen bir organdır. Cinsel uyarıların sürdürülmesiyle normal bir vajina her büyüklükteki penisin bütünüyle girmesine uyacak tarzda genişleyebilir. Kadın yeterince uyarılmış ve vajinası yeterince ıslanmışsa, çoğu zaman ilk cinsel birleşmede bile penisin girişi kolayca başarılır. Normal şartlar altında, normal bir kızlık zarı ister ilk gece olsun ister yüzüncü gece olsun, kanamaz, delinmez, patlamaz, yırtılmaz. İlk cinsel ilişki sırasında penis vajinaya girdiğinde kızlık zarında hafif bir açılma olur. Bu noktada kadın rahat olur ve kendini kasmaz ise ve yeterince ıslanırsa bu girişi hissetmez. Kızlık zarının açılması denilen olgu giyilen ince çorabın bir yere takılması ve kaçması gibidir. Ayrıca kızlık zarından gelen kan, parmağın kesilerek kanaması gibi değil, belli belirsiz bir sıvıdır, bu da kadın rahatsa, kendini kasmazsa, ıslanması tam olmuşsa ve erkek acele etmezse hiç fark edilmez bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…