Himm anladim canim insallah gerek olmazda yine ögrenmis oldum
Tamam canim duser insallah seninkideben simdi akşam da sabah da yapıcam belli ki ıslak oldugundan düşmüyor bogazmanzarssı haklı yani onun görüşlerine de güveniyorum bir kaç gün böyle yapıcam bakalım değişklik olcakmı yazarım yine
Farketmez zamani onemli olan dusuk ayarda ve uzaktan tutmak 5 saniye fln yetioAy kurutma makinasi teknigi varmis yani oylemi ikinci haftandami yaptin kurutma makinasini sen
Birazi erio birazi dusuo hepsi de eriyebilir o degisioKizlar ben bu dikisleri kendiliginden eriyen dikisler olarak biliyodum
belki seninkiler direk erimiştir cnm çünkü kimisinde eriyor kimisinde dökülüyor kişiden kişiye değişiyorgünaydınnnn kızlarrr iyi haftalarrrr hepimize:) yogunluktan hazırlıklardan okuyup okuyup bişi yaazamadım ne bir dikiş gördüm nede bir ip :)) bende bundan muzdaripim neyse olsundu tutsun yeterdi :)) çok az kaldı rabbim bogazmanzarası ve bana güç kuvvet versin işimizi rast getirsinn inşallhhhh en erken biz bide bir arkadas daha yasıcakmış çok öpüyorumm hepimizi dua edinn bizee
Cnm bence sen o fön yöntemini birkaç gün dene eger hala erimez yada dökülmezse doktoruna tekrar sor belki alınıyordurkızlar bu ameliyatı olup dikiş aldıran oldu mu hiç aranızda yada dikiş aldıran duydunuz mu ?
Anldim canim gerekirse yaparim bendeFarketmez zamani onemli olan dusuk ayarda ve uzaktan tutmak 5 saniye fln yetio
Amin insallah canim Allah kolaylik versin sizegünaydınnnn kızlarrr iyi haftalarrrr hepimize:) yogunluktan hazırlıklardan okuyup okuyup bişi yaazamadım ne bir dikiş gördüm nede bir ip :)) bende bundan muzdaripim neyse olsundu tutsun yeterdi :)) çok az kaldı rabbim bogazmanzarası ve bana güç kuvvet versin işimizi rast getirsinn inşallhhhh en erken biz bide bir arkadas daha yasıcakmış çok öpüyorumm hepimizi dua edinn bizee
Amin insallah canim Allah kolaylik versin size
Ne ne zaman canimne zaman
Benim tarih belli degil canim dahadüğün tarihi belli mi demek istedim
Amin canim hepimiz icin hayirlisi olsun insallahhayırlısı olsun hepiniz için inşallah
Ne guzellllllBen varım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?