- 8 Nisan 2018
- 81
- 88
- 38
- 30
Aglama sebebim bu degil baska bisey hic iyi degilim
Bu eglenilcek bi durum degil ben bugun yer oldum yerin dibine girdim bu kaldirilcak pskoloji degil eglenebilen varsa cok ilginc
Burda herkesin yaşadığı aynı ama her insanın yapısı çok farklı bu yüzden yeni yaptıran arkadaşların bi sorunu olmadığı sürece buraya girmemesini öneriyorum olumsuzluğa yada psikolojik sorunlara yol açabiliyor. Insan ister istemez başkasının durumundan etkileniyor. Doktorum bana senin anatomik yapın çok farklı demişti ama ben burdan bi arkadaş iyiliğin içinde bişey dese onu yapıyordum ama kaldırdığım nokta gerçekten herkesinki çok farklı olmasıydı bu yüzden buraya her zamankinden daha az girmenizi tavsiye ederim. Beni uyarmışlardı aynen bu şekilde ama ben dinlemedim gerisi size kalmış arkadaşlar
Bu eglenilcek bi durum degil ben bugun yer oldum yerin dibine girdim bu kaldirilcak pskoloji degil eglenebilen varsa cok ilginc
Farkında olmayabilirsiniz ama burda iyi sonuç aldığınızda bazı doktorlar iyi reklam olsun diye alıp sitesinde yayinliyo ve bilindik doktorlar olduğu için bi şekilde biri google da aratinca sizin yorumlariniza ulaşabilir farkında değilsiniz yorumlarınızı tekrar silme şansınız da yok bunu unutuyorsunuz yazarken. Umarim hersey istediğiniz gibi olur yorumlarinizin milyarlarca insana acik oldugunu unutmamanizi dilerim
Canim nedenini yazmamissin bilmiyorum ama her neyse sıkma canını bak en önemli asamalardan birini atlattınız şu an Allahin izniyle 3 4 hafta sonra tamamen rahatsiniz..Aglama sebebim bu degil baska bisey hic iyi degilim
Canim nedenini yazmamissin bilmiyorum ama her neyse sıkma canını bak en önemli asamalardan birini atlattınız şu an Allahin izniyle 3 4 hafta sonra tamamen rahatsiniz..
Sabret bikac gun sonra daha iyi hissetceksin psikolojik olarak
Zaten amac zorlanmak kontrole gittigim doktor da dedi biraz acicak diye o kısmi umrumda degil.. sakaryanin da öyleydi bi haftaya acildi yavas yavas gercek bakire gibi.. o kısmı güzel zaten direkt acilmasi da tuhaf olurduBu arada cnm senınkının görmustum hatta cok kapalı demiştim benımkıde aynı senın gıbı oldu ama olsun en azından kanaması garantı yanı ama zorlanıcaz bana doktor oyle söyledı
Zaten amac zorlanmak kontrole gittigim doktor da dedi biraz acicak diye o kısmi umrumda degil.. sakaryanin da öyleydi bi haftaya acildi yavas yavas gercek bakire gibi.. o kısmı güzel zaten direkt acilmasi da tuhaf olurdu
Evet o durum var herkesin yapisi farkli.. sukur iyi tuttuaynen cnm ama masallah senınkı ıyı tuttu ama neden herkeste aynı sonuc olmuyo anlamadım
acaba gercekten anatomık yapımı bılmıyorum
Herkesde aynı sonuç olmuyo derken tutup tutmamasını mı diyorsunaynen cnm ama masallah senınkı ıyı tuttu ama neden herkeste aynı sonuc olmuyo anlamadım
acaba gercekten anatomık yapımı bılmıyorum
Herkesde aynı sonuç olmuyo derken tutup tutmamasını mı diyorsun
Kizlar yaptirmayi dusunen kizlar benim aglamamin sebebi islemden dolayi degil eve geldim baska bisey oldu ben ona agladim korkmayin o yuzden zor bisey degil
Doktorda onu dedi is size kalmis tutup tutmamk sizin basaricaginiz bisey dedi ben elimden gelenin en iysiini yaptim tutmasi icin sizin dikkat etmeniz gerekiyo dedi ama gercektende cok dikkat edilmesi gereken bi surec bu yaYapı farklı olabilir ya aynen ama tutmayanların çoğunda burda genelde kendileri nedeniyle olmamış sanırım daha özen gösterilmeli dikkat etmek açısından
Senin harika cok guzel ben cok begendim yaZaten amac zorlanmak kontrole gittigim doktor da dedi biraz acicak diye o kısmi umrumda degil.. sakaryanin da öyleydi bi haftaya acildi yavas yavas gercek bakire gibi.. o kısmı güzel zaten direkt acilmasi da tuhaf olurdu
Ben de cok beğendim aynen ya bizimkiler de oyle mi olacak acabaSenin harika cok guzel ben cok begendim ya
Ben iylestiginde bile bakamam heralde ya c vitamini aldik suda eritilenlerden benim daha once tutmadi o yuzden bu konuda pskolojim iyi degil benimtamam cnm insallah atlatırsın tez zamanda sende sakın acıp bakma Asla
mumkün oldugunca uzan poponun üstüne asla oturma
kesınlıkle foto falan cekme aslaaaa
5 hafta bir kere kesın gecsın sonra foto cekersın
birde cok ıyı beslen bol bol meyva
birde c vıtamını tabletlerı varya ondan al ooo cok ıyı gunde bır tane iç
bunlara dıkkat et allahın ıznı ıle atlatacaksın
Cnm önceki senşnle degil anlattığın kadarıyla doktorun yaptığıyla ilgili birşeymiş benceBen iylestiginde bile bakamam heralde ya c vitamini aldik suda eritilenlerden benim daha once tutmadi o yuzden bu konuda pskolojim iyi degil benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?