Burda herkesin yaşadığı aynı ama her insanın yapısı çok farklı bu yüzden yeni yaptıran arkadaşların bi sorunu olmadığı sürece buraya girmemesini öneriyorum olumsuzluğa yada psikolojik sorunlara yol açabiliyor. Insan ister istemez başkasının durumundan etkileniyor. Doktorum bana senin anatomik yapın çok farklı demişti ama ben burdan bi arkadaş iyiliğin içinde bişey dese onu yapıyordum ama kaldırdığım nokta gerçekten herkesinki çok farklı olmasıydı bu yüzden buraya her zamankinden daha az girmenizi tavsiye ederim. Beni uyarmışlardı aynen bu şekilde ama ben dinlemedim gerisi size kalmış arkadaşlar

Aglama sebebim bu degil baska bisey hic iyi degilim

Bu eglenilcek bi durum degil ben bugun yer oldum yerin dibine girdim bu kaldirilcak pskoloji degil eglenebilen varsa cok ilginc

eglenın degıl hayatınıza bakın demek ıstemıstım yaaa herkes ıstedıgo yere cekıyo zaten en guzelı yorum yapmamak

canım ben anatomık yapı falan ınanmıyorum burda bır kac doktor var gercekten bu ısı yapabılen
he oldukı tutmadı doktorun tekrar yapması gerekıyo ınsanlar bu kadar para verıyo yanı
dünyada ölümden baska herseye care var
basımıza böyle bırsey geldı dıye ölelımmı yanı? acıkcası kendımı toparladım

Bu eglenilcek bi durum degil ben bugun yer oldum yerin dibine girdim bu kaldirilcak pskoloji degil eglenebilen varsa cok ilginc

o işlemı bende yaptırdım acıkcası doktorun yanında cok rahattım
onlar daha aydın ınsanlar ınsanlar dogum yapıyo doktor yıne oranı göruyo
ınsallah tez zamanda atlatırsın ıyılesırsın bu günlerıne gülersın cnm
gercı ılk zamanlar bende oyle oluyordum ama toparladım sımdı umrumda degıl yanı

canım bu arada cıdden dedıgın dogru doktorlar bızı takıp edıyormus almıs bırde sıtelerınde yayınlamıslar

Canim nedenini yazmamissin bilmiyorum ama her neyse sıkma canını bak en önemli asamalardan birini atlattınız şu an Allahin izniyle 3 4 hafta sonra tamamen rahatsiniz..
Sabret bikac gun sonra daha iyi hissetceksin psikolojik olarak

Bu arada cnm senınkının görmustum hatta cok kapalı demiştim benımkıde aynı senın gıbı oldu ama olsun en azından kanaması garantı yanı ama zorlanıcaz bana doktor oyle söyledı

Bu arada cnm senınkının görmustum hatta cok kapalı demiştim benımkıde aynı senın gıbı oldu ama olsun en azından kanaması garantı yanı ama zorlanıcaz bana doktor oyle söyledı
Zaten amac zorlanmak kontrole gittigim doktor da dedi biraz acicak diye o kısmi umrumda degil.. sakaryanin da öyleydi bi haftaya acildi yavas yavas gercek bakire gibi.. o kısmı güzel zaten direkt acilmasi da tuhaf olurdu

Zaten amac zorlanmak kontrole gittigim doktor da dedi biraz acicak diye o kısmi umrumda degil.. sakaryanin da öyleydi bi haftaya acildi yavas yavas gercek bakire gibi.. o kısmı güzel zaten direkt acilmasi da tuhaf olurdu

aynen cnm ama masallah senınkı ıyı tuttu ama neden herkeste aynı sonuc olmuyo anlamadım
acaba gercekten anatomık yapımı bılmıyorum

Herkesde aynı sonuç olmuyo derken tutup tutmamasını mı diyorsun

aynen ben baska bır hesapla doktor arastırıyordum 3 ay once falan
boğazmanzarası bana bana foto atmıstı okadar kapalıydıkı bende ozamanlar cok ıyı tutmus ama cok kapalı
kanama garantı ama ılıskıye gırmek baya zor olur demıstım
sımdı benımkıde aynı oldu ama şimdi dusunuyorumda böyle olması daha ıyı
burda tutmayan bırcok kısı daha var ama tutanda cok
acaba dıyorum hakıkaten anatomık yapımı? doktor cok onemlı evet ama
sanırım yapıylada alakalı?

Kizlar yaptirmayi dusunen kizlar benim aglamamin sebebi islemden dolayi degil eve geldim baska bisey oldu ben ona agladim korkmayin o yuzden zor bisey degil

tamam cnm insallah atlatırsın tez zamanda sende sakın acıp bakma Asla
mumkün oldugunca uzan poponun üstüne asla oturma
kesınlıkle foto falan cekme aslaaaa
5 hafta bir kere kesın gecsın sonra foto cekersın
birde cok ıyı beslen bol bol meyva
birde c vıtamını tabletlerı varya ondan al ooo cok ıyı gunde bır tane iç
bunlara dıkkat et allahın ıznı ıle atlatacaksın

Yapı farklı olabilir ya aynen ama tutmayanların çoğunda burda genelde kendileri nedeniyle olmamış sanırım daha özen gösterilmeli dikkat etmek açısından
Doktorda onu dedi is size kalmis tutup tutmamk sizin basaricaginiz bisey dedi ben elimden gelenin en iysiini yaptim tutmasi icin sizin dikkat etmeniz gerekiyo dedi ama gercektende cok dikkat edilmesi gereken bi surec bu ya

Ben iylestiginde bile bakamam heralde ya c vitamini aldik suda eritilenlerden benim daha once tutmadi o yuzden bu konuda pskolojim iyi degil benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…