Ben iylestiginde bile bakamam heralde ya c vitamini aldik suda eritilenlerden benim daha once tutmadi o yuzden bu konuda pskolojim iyi degil benim

canım sende kansızlık falan yok dımı? eger varsa böyle bır durum bol bol kırmızı et yemen lazım

Bu arada cnm senınkının görmustum hatta cok kapalı demiştim benımkıde aynı senın gıbı oldu ama olsun en azından kanaması garantı yanı ama zorlanıcaz bana doktor oyle söyledı
Kapali olmasi sürekli olumsuz biseymis gbi aksettirilio öyle bisey yokki zaten beni de ilk zamanlar bosuna paniklettiler. Doktorlar hic de ooo bu cok kapali yandin sen iliskiye giremezsin falan demediler turgay beyi kastetmiyorum baska doktorlar..hatta begenip incelediler sadece biraz acir dediler zatem burda acimayan yok hicbi doktordan ne akin bey ne harun bey ne turgay beyden.. normali zaten kucuk bi delik olmasi delik buyukse telaslanin yani tam tersi. Tamamen kapali degil zaten tıpkı dogal o bolgenin yapisi gibi yuvarlak kucuk bi delik var su an ilk hallerinden de daha iyi.

aynen dogru bende öyle dusunuyorum benımkıde kanamamdan önce mınnıcıktı sımdıde aynı olmus ama gun gectıkce daha dogal gıbı oluyo butunlesıyo

Dar olmasi bencede iyi diye dusunuyorum ben zor girmesi acisindan tamam aci fln olur ama hepimiz ilk basta o aciyi yasadik zaten oylede boylede o aci oluyo zaten dar olmasi mantikli kanama acisindan cnku bugun hocada oyle dedi dar yapiyorum kanama acisindan dedi biz ordada seni konustuk hatta cok begendigimizi soyledik elimden geldigince dar ve orjinal halini yapmaya calisiyorum dedi

Omrumuzden omur gitti hepimizin ya hepmiz ve resmen dimdik ayakta durmaya calisiyoruz allah kimsenin basina vermesin bunu yaptgimiz hatanin bedelini en agir sekilde odedik bence ya ben bu durumdan kurtuliym doktorumu ove ove yere goge sigdirmam yani cunku goruyoruz doktor diye neler yaptiklarini insanlari nasil magdur ettiklerini

Yaptiran kizlar hepiniz umut oldunuz aslinda ben iyiki hepinizle konustum tekrar bu cesareti buldum kendimde cunku ben artik bi sansim bile yok diye dusunuyodum her aninizi anlattiniz bikmadan usanmadan cevap verdiniz kaldiki burda hic birimiz birbirimizi tanimiyoruz ama dertlerimiz tanidik o yuzden birbirimizi cok iyi anliyoruz allah herkesin emeginin cabasinin karsilgini versin insallah

İnsallah ama burdakı herkesden rica ediyorum olumlu sonuc alan yada alamayN yazsın lütfen allah yukarda ben yazıcam çünkü bu hayati bır olay bizden sonra gelecek insanlarda var malesef cogu doktorda dolandırıcı
Ben yazarim cunku daha once dolandirildimda demek istemiyorum kandirildim yada doktor magduru oldum en dogru kelime hangisiyse o bu yuzden kimsenin benim yasadigim durumu yasamasini istemem ve tutarsa insallah kanamamda olursa hesabimizida kaptmiycaz cunku bizim gibi derdi olan bi ton insan var belki bizde baskalarina yardim edebilirz

Hadi ya kulaklarımi mi cinlattiniz :) evet bana da öyle demisti bilerek dar yapiyorum die.. iliskiye gire gire acilcak o zaten cicim aylarinda oyle olcagi icin insallah bi sıkıntı olcagini dusunmuyorum

Kızlar nasıl dayandınız ya yan oturmaya ben dunden berı zorlanıyorum bu ışı hallettım ama sevgılım benden ayrıldı psıkolojım cok bozuk

Kızlar nasıl dayandınız ya yan oturmaya ben dunden berı zorlanıyorum bu ışı hallettım ama sevgılım benden ayrıldı psıkolojım cok bozuk

Birde idrarınızı yaparken dudakları acarakmı yapıyorsunuz
Hayir dudaklari acmadan yapiyodum. Sadece pansumanda üstten hafif acilcak o kadar.. yan oturmak evet birazcik bel agrisi yapiodu bende ama sabret kaldi 29 gün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…