- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.271
- 178
5 gunden sonra fln daha iyi hissetceksin.. canim diger konuda da kendini üzme hersey olacagina vario inanki kısmet bu islerYan oturmak ölünen gıbı yaa anlatamam sana cok zorlanıyorum cok hızlı geçer ınsallah sureklı orası yanma halınde
Evet Cnm zamanla daha iyi hissedeceksin inş başlarda daha zor ama alışıyorsun Buarada diger konu için de üzmemeye çalış kendini Allah sabrını verir inş kader kısmetValalhı bıraktı yaa adam gıbı adamıda kaybettım
Insalalh canım allahım bana yardımcı olsun evlılık planları yaparken bıraktı ve gıttı dün nelere yasadıgımı nelız bılıyor aklım gıttı yerındenEvet Cnm zamanla daha iyi hissedeceksin inş başlarda daha zor ama alışıyorsun Buarada diger konu için de üzmemeye çalış kendini Allah sabrını verir inş kader kısmet
Valalhı bıraktı yaa adam gıbı adamıda kaybettım
Evet orası oyle cok haklısınız cok teşekkür ederımAmaaaannnn ayrıldıysa ayrıldı ya gidene dur demiceksin (tabi ki o haksızsa ) olan olur biten biter hayat devam eder kendinizi üzmeyin sizi istemeyeni siz hiç istemeyin ağlayıp sızlanmayın boşverin hayatınıza bakın siz iyileşmeye çalışın üzüntü vucudunuzu etkiler iyileşme sürecinizi de aynı şekilde o yüzden değmez yani çok geçmiş olsun
Evet orası oyle cok haklısınız cok teşekkür ederım
Evet kulaklarini cinlattik seninolmuycak bi sıkınti insallah hic biseycik olmuycakHadi ya kulaklarımi mi cinlattiniz :) evet bana da öyle demisti bilerek dar yapiyorum die.. iliskiye gire gire acilcak o zaten cicim aylarinda oyle olcagi icin insallah bi sıkıntı olcagini dusunmuyorum
Yok canim acmiyosun hatirliyorum ben idararini fln yaparken bisey yapmiycaksin buyuk ihtiyacini yaptiginda orayi elinizle biraz birlestirin ikinma fln olursa zorlanmasin diye dediBirde idrarınızı yaparken dudakları acarakmı yapıyorsunuz
Dun zaten aklin basinda degildi zaten barisicaksiniz geri uzme kendini seni gercekten seviyosa zaten birakmiycaktir su an durumunu dusun uzulm senInsalalh canım allahım bana yardımcı olsun evlılık planları yaparken bıraktı ve gıttı dün nelere yasadıgımı nelız bılıyor aklım gıttı yerınden
Olabilir cnm Benim de biara sanki sol daha fazla sızlıyordu hatırlıyorum oyle birseyAcaba sizi niye ozellikle sol tarafta cok oluyo yaparkende sona dogru sol tarafta acim olmustu burdaki dokular daha hassas ondan aciyo demisti ondanmi sol taraf daha cok sizliyo acaba
Benim bugün 12. Günüm canim hayir dikislerim dusmedi degil dikislerim ocaga kadar dusmez yeni islem yapildigi belli olur diye korkuyorum umarim oyle olmazTam kac gun oldu canim senin dikislerin dusmedi diyemi canini sikiyosun canim her insanin yapisi farkli bazisi erken duser bazisi zamaninda bazisi gec duser seninkide sonucta tutmadimi tuttu
Daha az bi sure olmus ocaga kadar duser canim bence az bi zaman degil cunkuBenim bugün 12. Günüm canim hayir dikislerim dusmedi degil dikislerim ocaga kadar dusmez yeni islem yapildigi belli olur diye korkuyorum umarim oyle olmaz
Benim bugün 12. Günüm canim hayir dikislerim dusmedi degil dikislerim ocaga kadar dusmez yeni islem yapildigi belli olur diye korkuyorum umarim oyle olmaz
İnsallah kuzum ya düssün ki resimde gözüme ter düsen bisey olursa ocakta tekrar gider bu sefer turgay beye yaptiririm diyodum dallandirip budaklandirmaya benzedi bu biraz ama garanti olmasi lazimDaha az bi sure olmus ocaga kadar duser canim bence az bi zaman degil cunku
Hayir canim daha evlenmiyorum ama maddi manevi son sansim ocakta olucak herhangi bir terslik olursa falan son carem ocaktada gidebilmekSen evlenıyormusun? Benım 6 hafta neredeyse hala dıkıs duruyo
İnsallah kuzum ya düssün ki resimde gözüme ter düsen bisey olursa ocakta tekrar gider bu sefer turgay beye yaptiririm diyodum dallandirip budaklandirmaya benzedi bu biraz ama garanti olmasi lazim
Evet canimKac kez yaptırdın?
Ilki turgay beydı?
Ikıncıdemı akın beymi?
Evet canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?