- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.271
- 178
Kuzum bilmiyorum ilk fotoda da olmus gbi geldi dur bakalim her doktorun dikim sekli farkli tabiki belki seninki öyle diktigi icin anlamadim ben hep benmkine gore karsilastriyorum sonucta doktor bilir dogrusunu sen uzme kendini lütfenOlmamismi diyosun yani
Yaa kuzum yapma
Yaa kuzum yapmaolumlu dusunelim biz dur bakalim bulcaz bi yolunu ama once bi doktora goatermen lazim. Sen bakinca icini goruyo msuun mesela parca parca
İcini goremiyosan tutmadgjnj da anlamazssin canimYok o kisim hic acilmiyo
Bende sey dusunuyorum parca et yoksa tutmustur bencede bende oyle dusunuyorum canimYok o kisim hic acilmiyo
Ya bilmiyorumki bende.Nasıl bi işlem yapmış çok merak ettim... serçe parmak ucu kadar açıklık varsa kalan yerler birbirine yapışıksa tutmuştur @stresliii
Bana da at istersen özelden ne deyim canım en kötü geçici ile olacak ama olacak sıkma canını...Ya bilmiyorumki bende.
Sarkan birşey var mı bütünlüğü bozan içe yada dışa doğru diyorlar canımParca et dediginiz nedir ya anlayamadim
Cevresinde parca parca etler varsa yanj birbirine bagli degilse tutmamistir eger eski zari diktiyss bi butundur o etler yeni bi doku yaptiysa insallah yeni doku yapmistir tutma sansi daha yuksek oluyo eski dokuyu diktiklerinde tutmayabiliyomus cnku yeni doku kaldirdiysa bogazmanzarasi gibi ic dudaklarin icjnde orda perde gibi bi et var ince bi doku var orayi kapatan yukarda minik bi delikParca et dediginiz nedir ya anlayamadim
Evet canim cokta cekistirme yeni seninki nolur nolmaz doktorlar sonucta ona bakma seklini biliyolar biz bilmiyoruz S stresliiiiÇok da çekiştirme çünkü işlem taze tuttuysa da mahvedersin ... S stresliiii
Nasıl bi işlem yapmış çok merak ettim... serçe parmak ucu kadar açıklık varsa kalan yerler birbirine yapışıksa tutmuştur @stresliii
1. Foto tutmuş gibi de diğer foto anlaşılmıyor canım inşallah tutmuştur... 2. Foto beni de şüpheye düşürdü...Cnm inş güzel haber alırız da rahatlarız kızlar belki tam anlaşılmıyordur iyice açıp bakamadığı için bence sen daha fazla orayı kurcalama kalsın ctesi bekleyelim S stresliiii
Tutumusmu ay insallah ya1. Foto tutmuş gibi de diğer foto anlaşılmıyor canım inşallah tutmuştur... 2. Foto beni de şüpheye düşürdü...
Sana da yolladim
Vajinoplasti ve labioplasti ayni anda :) hem daralttirdim yani hem ic dudaklari kestirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?