geliyorum ben

Kızlar 10 gündür yoktum bi girdim 700 küsür msj oku kku bitmedi vala :) özlemişim sizi sohbetinizi. Benimdr sözlüm geldi buraya korkudan giremiyodum tabi yakalanırım fln diye kızlar yüzüne bakamıyodum yani seni ailene karşı mahöup etmek iatemiyorum söyle böyke fln diyince ya ben ben napcam ben mahçup edersem nolcak diye düşünüyodum ya kötü olursa herşey diye düşüncelere kapılmamak elde degildi. Allahım hepimiz kolaylıkla atlatır mutlu oluruz inşallah. Yeni yaptıran arkadaşlarkmız çok sevindim çok geömiş olsun darısı benimde başıma inşallah maddiyattan dolayı beklemedeyim henüz. Bu arada kızlar bişey sorcam hastaneye gitmeye korkar oldum kan tahlilinde fln belli olmaz dimi bu durum yani kızlıgımızın bozuk oldugu ??

Canım bulamadım hangi konu başlıgı :)

Kız delirdin mi kan tahlilinde nasıl belli olsun :) gerçi ben de ilk olduğunda bu tür şeyleri düşünmüştüm korkma belli olmaz canım :)

Yok artık nasıl bellı olcak kız

Mümkün değil belli olması canım

Canim bi konu acti bogazmanzarari hepimiz ordayiz seni etiketledim butun kizlar hepimiz ordayiz gel sende yok cankm kanda fln hic biseyde belli olmaz canim oyle bisey yok korkma yani

Kuzum ikinci fotoda birazcik tutmamis gbi geldi ama tabiki ben doktor degilim bana bakma sen belki de tuttu emin olsak biz doktor olurduk zaten degilmi :) S stresliiii sen sikma canini dur bakalim bekleyelim cumartesiye kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…