Elimde olsa ararim cunku o bende aricak. Kısasa kısas. Sırf uyuzluguna.
Buna ben de katılıyorum :) hiç birimiz aramıyoruz ama şartlar da eşit olmalıydı bence ... madem bize ızdırap oluyorlar omlara da olmalıydı...

Kim demis allah askina onu baslarina gelmemisse genis genis konusurlar tabi dogru baska seyde durustluk aramiyolarda buna niye bukadar laf ediyolar bende hic anlamiyorum

Yaaaa bende hepinizi cok sevdim ya boyle bisey basimiza geldi ama cok guzel arkadaslar edindim ben iyiki uye olmusum buraya valla bende birakmam sizi artik

Yani 5 kez yaptirmis besindede kanamasi olmus mu ki ya
Evet ya orda duyunca sok olduk biz kadin sey dedi hatta yine gelmis dedi diktirmeye beraber olmus yine dedi diger kadinda deli kiz fln dedi nolur diksin demis ailem beni reddeder demis kadinlar konusuyodu daha bizden sonrada onu aldi heralde

Evet ya orda duyunca sok olduk biz kadin sey dedi hatta yine gelmis dedi diktirmeye beraber olmus yine dedi diger kadinda deli kiz fln dedi nolur diksin demis ailem beni reddeder demis kadinlar konusuyodu daha bizden sonrada onu aldi heralde

Cidden ınanamadım ya kızlar emınsınız dımı?

Cidden ınanamadım ya kızlar emınsınız dımı?
Vallahi eminim ben o arada corabimi giymeye calisiyodum kadin 5 kez diyince dondum bi kadina baktim gozlerim yerinden cikcakti tekrarmi gelmis dedim ben oda evet yine gitmis beraber olmus gelmis nolud dikin ailem beni reddeder bu sefer demis bu 5 oldu dedi hemsireyle konusuyolardi bunu bizden sonrada onu aldilar sanirim kapiyi fln kapttilar vallahi boyle oldu hic abartmiyoruz

Çok ilginç hakikaten orasi bir degil iki degil bes kez diktirmis biri olarak dokulari ne durumda belli olmuyor mu ki merak ettim.. Bogazmanzarasi kuzum aklini artik doldurma ayni ic ferahliginla devam et evham yapma kötü düşünme sakın evet bir ihtimalle soğur bırakır düşünceleri olabilir ama nisanlini en iyi taniyan sensin dusun tasin karar ver benim inandigim oyle birakicak bi insan degildir ailelerde biliyor nikah olmus bundan sonrasi daha kolay senin icin kafan rahatlar daha rahat hareket edebilirsin iliskiye girersen girmezsende dugunune kadar devam edicek en dogru karari sen verirsin dusun tasin kuzum sen cok guclusun seni gormeden bundan bu kadar eminim her sekilde sonucun olumlu olucak Allahin izniyle merak etme

Cok tesekkur ederim canimm insallah :)

katılı

Kızlar yeni konu actim bu konuyu yanlis kullanmayalim die sohbet muhabbet hepinizin ismini biliyorum ama etiketleyemedim degisikya nicklerinizin yazilisi biraz :)
Buyrun gelin kafa dagitmak isteyenler hymenoplasty yuzunden delirmek uzereyim diyenler reklamimi da yapar susarim
Konu ortaya karisik bolumunde havadan sudan isimli konu:)

Defalarca yapiliyo diyolardida bukadarini bende tahmin etmiyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…