Yaramızı deştin :)Geçiyor onlar merak etme bendede oluyordu
Kızlar cıdden merak ettım erkekte bekaret arıyormusunuz?
Buna ben de katılıyorum :) hiç birimiz aramıyoruz ama şartlar da eşit olmalıydı bence ... madem bize ızdırap oluyorlar omlara da olmalıydı...Elimde olsa ararim cunku o bende aricak. Kısasa kısas. Sırf uyuzluguna.
Kim demis allah askina onu baslarina gelmemisse genis genis konusurlar tabi dogru baska seyde durustluk aramiyolarda buna niye bukadar laf ediyolar bende hic anlamiyorumBaktım sonucu bellı degıl ama yıne ahlak bekcılerı dolusmuş
Sinir oluyorum böyle insanlara yok dürüst olun bilmem ne
Kadın kadına bunu yaparsa erkekler neler yapmaz
Biz erkekte bekaret arıyormuyuz? Sahsen erkek biri ıle yattı dıye benım gözümde ıkınci el olmuyo
Sinir oldum cidden yine dürüst olmamız cok konu var buna gelene kadar
Yaaaa bende hepinizi cok sevdim ya boyle bisey basimiza geldi ama cok guzel arkadaslar edindim ben iyiki uye olmusum buraya valla bende birakmam sizi artikYa kızlar muhabbete katilmayanlar da kızmasin bize nolur napalim hicbirimiz iyi degilizki kizmayin bize :) evet bos muhabbet ama hayat gecmioki buraya girince de arada bi gülmeyelimmi :) hatta kizanlar hakli biz bi konu acsakya kendimize ya valla sahsen ben arkadaslik ederim sizin gbi minnoslarla cok sevdim hepinizi gormeden
Her halti yiyolar afedersinde orda bi zar var diye kendilerini namuslu zannediyolarO ahlak bekçilerinin kendileri ne kdr ahlaklı acaba zaten sinir oluyorum onlara
Yani 5 kez yaptirmis besindede kanamasi olmus mu ki yaBeraber olmus canim tutmadigi icin degil
Yine iliskiye girmis dedi kadin deli kiz dedi hatta sey demis ailem beni evlatliktan reddeder bu sefer fln demis ordaydik duyduk
Her duygu durumunu bi arada yasiyoruz cok normal degil ama buna sükürGeçiyor onlar merak etme bendede oluyordu
O bende ariyosa bende ararim onda yaniGeçiyor onlar merak etme bendede oluyordu
Ay keske onlarda sitrese sıkıntiya girselerdi keske nekadar guzel olurdu yaBuna ben de katılıyorum :) hiç birimiz aramıyoruz ama şartlar da eşit olmalıydı bence ... madem bize ızdırap oluyorlar omlara da olmalıydı...
Evet ya orda duyunca sok olduk biz kadin sey dedi hatta yine gelmis dedi diktirmeye beraber olmus yine dedi diger kadinda deli kiz fln dedi nolur diksin demis ailem beni reddeder demis kadinlar konusuyodu daha bizden sonrada onu aldi heraldeYani 5 kez yaptirmis besindede kanamasi olmus mu ki ya
5 kezdir ona gittigine gore hic bi sknti yasamamis demekki olmustur kesin kanamasi tekrar ayni kisiye geldigine gore kiziyodu ordaki kadinYani 5 kez yaptirmis besindede kanamasi olmus mu ki ya
Evet ya orda duyunca sok olduk biz kadin sey dedi hatta yine gelmis dedi diktirmeye beraber olmus yine dedi diger kadinda deli kiz fln dedi nolur diksin demis ailem beni reddeder demis kadinlar konusuyodu daha bizden sonrada onu aldi heralde
Vallahi eminim ben o arada corabimi giymeye calisiyodum kadin 5 kez diyince dondum bi kadina baktim gozlerim yerinden cikcakti tekrarmi gelmis dedim ben oda evet yine gitmis beraber olmus gelmis nolud dikin ailem beni reddeder bu sefer demis bu 5 oldu dedi hemsireyle konusuyolardi bunu bizden sonrada onu aldilar sanirim kapiyi fln kapttilar vallahi boyle oldu hic abartmiyoruzCidden ınanamadım yakızlar emınsınız dımı?
Çok ilginç hakikaten orasi bir degil iki degil bes kez diktirmis biri olarak dokulari ne durumda belli olmuyor mu ki merak ettim..Evet ya orda duyunca sok olduk biz kadin sey dedi hatta yine gelmis dedi diktirmeye beraber olmus yine dedi diger kadinda deli kiz fln dedi nolur diksin demis ailem beni reddeder demis kadinlar konusuyodu daha bizden sonrada onu aldi heralde
Ay halimize bin şükür5 kezdir ona gittigine gore hic bi sknti yasamamis demekki olmustur kesin kanamasi tekrar ayni kisiye geldigine gore kiziyodu ordaki kadin
Cok tesekkur ederim canimm insallah :)Çok ilginç hakikaten orasi bir degil iki degil bes kez diktirmis biri olarak dokulari ne durumda belli olmuyor mu ki merak ettim..Bogazmanzarasi kuzum aklini artik doldurma ayni ic ferahliginla devam et evham yapma kötü düşünme sakın evet bir ihtimalle soğur bırakır düşünceleri olabilir ama nisanlini en iyi taniyan sensin dusun tasin karar ver benim inandigim oyle birakicak bi insan degildir ailelerde biliyor nikah olmus bundan sonrasi daha kolay senin icin kafan rahatlar daha rahat hareket edebilirsin iliskiye girersen girmezsende dugunune kadar devam edicek en dogru karari sen verirsin dusun tasin kuzum sen cok guclusun seni gormeden bundan bu kadar eminim her sekilde sonucun olumlu olucak Allahin izniyle merak etme
Ya kızlar muhabbete katilmayanlar da kızmasin bize nolur napalim hicbirimiz iyi degilizki kizmayin bize :) evet bos muhabbet ama hayat gecmioki buraya girince de arada bi gülmeyelimmi :) hatta kizanlar hakli biz bi konu acsakya kendimize ya valla sahsen ben arkadaslik ederim sizin gbi minnoslarla cok sevdim hepinizi gormeden[/QUOTE katılıyorum eğleneceğimiz bir konu açalım bence
Defalarca yapiliyo diyolardida bukadarini bende tahmin etmiyodumÇok ilginç hakikaten orasi bir degil iki degil bes kez diktirmis biri olarak dokulari ne durumda belli olmuyor mu ki merak ettim..Bogazmanzarasi kuzum aklini artik doldurma ayni ic ferahliginla devam et evham yapma kötü düşünme sakın evet bir ihtimalle soğur bırakır düşünceleri olabilir ama nisanlini en iyi taniyan sensin dusun tasin karar ver benim inandigim oyle birakicak bi insan degildir ailelerde biliyor nikah olmus bundan sonrasi daha kolay senin icin kafan rahatlar daha rahat hareket edebilirsin iliskiye girersen girmezsende dugunune kadar devam edicek en dogru karari sen verirsin dusun tasin kuzum sen cok guclusun seni gormeden bundan bu kadar eminim her sekilde sonucun olumlu olucak Allahin izniyle merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?