Ayy kizlar bende hayirlisiyla bi olup kurtulsaydim. Icimden daha olmadan kesin tutacakmis gibi bir hissiyat var. Olumlu dusunelim. Iyi yapilmis bir islemse neden tutmasin ki :) baksaniza kadin 5 kere gelmis. Demek ki tutmus ki geliyor yoksa ayni doktora neden 5. Kez gelir bir insan

Surekli reklam derken? Ben daha islemi yaptirmadim ve emin ol deli gibi arastirma yaptim bu konu uzerine. Lafta yorumlarda yapmadim arastirdiklarima dayanarak yaptim. Burada ki herkeste biliyor. Biz birbirimize yardimci olmak adina burada konusmalar yapiyoruz ve buradan konustugum her arkadasiminda ayri ayri bana yardimlari dokunmustur. Kimse de kesin sonuc almadan doktorunu onermedi.

Amacinin ne olduguna dair bi fikrim yok. Ama yanlis yoldasin. Adres burasi degil. Kimsenin kimse uzerinde bir yaptirimi da olamaz. Herhangi bir doktoru kotuledigimizde ya da onerdigimizde para kazanmiyoruz.

Hangi doktorun yalan hangi doktorun gercek olduguna sen kendin karar vereceksin. Otur bir arastirma yap klavye delikanliligi yapacagina. Buradaki herkes yaptirmadan once arastirma yapiyor yaptirdiktan sonrada yardimci olmak adina sadece bilgi paylasimi yapiyor.

Ay bende bişey anlamadım ki biri gelip herkesi huzursuz edip gidiyo yaptıklarına bak ya vala böyle canım sıkıldı

Ne reklam yapma sevdası ya gerçi boğazmanzarsinın reklam olduğunu düşünmüyorum bize Moral veriyordu dön aramiza lutfen
yok ya boğazmanzarası reklam değil ben hep takip ettin formu bi kişiden emindm söledikleri hep çelişiodu ki belli de ettti kendini ama olan bizim kızlara olduşimdi nolcak döncekler mi?

demekki değilsinn maryy ne oldu ya sanki dünyada senle ben mi kaldık öle hissediom ben
Sorma ya vala bende öyle hissediyorum. Geçici yazıyo ama acaba kaç gün sürer meçhul hakkaten olan bizim kızlara oldu ya bi gıcık oldum o kıza ya yaptıklarına bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…