Öyle oldu ya saglik olsun ne yapalim bogazmanzarasininin sayfasida acilmamis dahaBence pire için yorgan yakıldı:) sağlık olsun napalım :)))
Hadi yaaa :/ o yazmış mıydı o konuya anlamadım ki hepimiz neden biranda pasifleştirildik :/Öyle oldu ya saglik olsun ne yapalim bogazmanzarasininin sayfasida acilmamis daha
O kiz bisey yazmamistida ismi lazim olmayan sahis onuda etiketlemisti o yuzden kapandi sanirimHadi yaaa :/ o yazmış mıydı o konuya anlamadım ki hepimiz neden biranda pasifleştirildik :/
Neyse ki biz net olanı görüyoruz boşverin gerisini e burdan havadan Sudan konusamıcaz da nolcakBen ne olduğunu bile anlamadım zaten :) valla olan oldu da haksız bir konuşma yapmadım bence... ama bir şey çok net anlamayana anlatmaya uğraşmayacaksın :))
Bende bilemedim nolcak ya baska sohpetmi acicazNeyse ki biz net olanı görüyoruz boşverin gerisini e burdan havadan Sudan konusamıcaz da nolcak
Şükürrr yaa nelizz nerdesiniz ya bi baktım hepiniz de engeli yemişsiniz sayfada tartışmlar ufff çok aradım sizi yaBende bilemedim nolcak ya baska sohpetmi acicaz
Bende bi baktim engeli yemisimŞükürrr yaa nelizz nerdesiniz ya bi baktım hepiniz de engeli yemişsiniz sayfada tartışmlar ufff çok aradım sizi ya
Hosbulduk sende hosgeldin
Bogazmanzarasini daha niye acmadilarki yaHolgeldiniz kızlar ya vala 2 gün zor dayandım bende kimsecikler yok ciddi ciddi alışmısız buraya :)
İnsallah acilir canim ya insallah kapali kalir bi daha acmazlar ya olan hepimize oldu vallahiForum sahibi die mi acaba ya? Yakında açılır umarımm:/ Hayır o ismi lazım değil inşallah ömürlük kapalı kalır ya manyakmmı ne nasıl karıştımş ortalıgı olan bizim sayfaya oldu
Bilmiyorum ki ama ondada geçici yazıyo gelir oda canım sayfa sahibi oldugu için mi bilemedim kiBogazmanzarasini daha niye acmadilarki ya
Bi tek iki kisi kalmis hesabi acilmayan daha biri bogazmanzarasi digeri de umutsuzkadin acilir heralde onlarinkideBilmiyorum ki ama ondada geçici yazıyo gelir oda canım sayfa sahibi oldugu için mi bilemedim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?