Nelizcim ben okadar yan yatmadim normal oturdum kalktim uyudum. Benmi hatali davranmisim bilmiyorumki korktum bak sindi. Sadece bacaklarimi acan hareketler yapmadim agir kaldirmadim bukadar. Diger hareketleeimi normal devam ettirdim

Nelizcim ben okadar yan yatmadim normal oturdum kalktim uyudum. Benmi hatali davranmisim bilmiyorumki korktum bak sindi. Sadece bacaklarimi acan hareketler yapmadim agir kaldirmadim bukadar. Diger hareketleeimi normal devam ettirdim
Cnm her doktorunun tavsiyeleri başka oluyo seninki oyle otur kalk demediyse bir sıkıntı yoktur

Ben geçici yaptırcam ya kızlar eğer vakit ve nakit eş zamanlı olmazsa, eşim ilk gece yanaşmazsa nolcak yaaa :/
Kuzum turgay beyn sayfasnda gormstm 2 hfta sureli olanlarida var ama bak soyle ypabilirsn oncelkle erkekler bu zmna kadar beklms o saatten sonrasni hic beklmz birde sen kendini gostr şöyle iki cilve yp iki dk ya hmen hazir bnce mrak etme yanasr yani :) erkek bunlar anam erkek sizce dururlar mi

Cnm sen kontrle gitmedn mi ertelendgne sevndim senn gecici yptrck zmnin ve durumn nasl acba ?

:))) valla uykucu biraz o yorgunluğa bilemiyorum :) bir de bizim hiç yakınlaşmamız yok cilve yapılabilir mi bilmiyorum bu halde :)))

Himm bilmiyorumki canim benim ya ben hic oturmuyorum hep yan sekildeyim bisey olmasin diye

:))) valla uykucu biraz o yorgunluğa bilemiyorum :) bir de bizim hiç yakınlaşmamız yok cilve yapılabilir mi bilmiyorum bu halde :)))
Yapilir cnm iki öp kokla yakınlaş istedgni onunda etkilenip istemesni sağlamya cals özeldn veririm bi kaç bilgi cnm bn bi kre öpim hmen devami gelr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…