- 11 Aralık 2018
- 139
- 240
- 18
- 39
Yok gitmedim canim. Bizim dugun taziye sebebiyle ertelendi. 3 ay sonra olcak. Sakin bi zamanda gideyim. Biraz zaman gecsinde eahat rahat giderim kontrole daha vakit var.Cnm sen gidiyor musun bugün kontrole
Cnm her doktorunun tavsiyeleri başka oluyo seninki oyle otur kalk demediyse bir sıkıntı yokturNelizcim ben okadar yan yatmadim normal oturdum kalktim uyudum. Benmi hatali davranmisim bilmiyorumki korktum bak sindi. Sadece bacaklarimi acan hareketler yapmadim agir kaldirmadim bukadar. Diger hareketleeimi normal devam ettirdim
Bana sadece kabiz olma bacak acan hareketler yapma agir kaldirma dedi. Gunluk hayatina devam edebilirsin dediCnm her doktorunun tavsiyeleri başka oluyo seninki oyle otur kalk demediyse bir sıkıntı yoktur
Öyle tabi canm evettt az kaldi kizlar inanin su gibi akip geciyo zman keske bnde evde gecureblseydm tum zamanimi soyle dusun kuzum ama bnce sennkide cok guzel tutuck evde oldgun icin :)Sükür kavusturana anca beraber kanca beraber canimaz kaldi insallah canim
Kuzum turgay beyn sayfasnda gormstm 2 hfta sureli olanlarida var ama bak soyle ypabilirsn oncelkle erkekler bu zmna kadar beklms o saatten sonrasni hic beklmz birde sen kendini gostr şöyle iki cilve yp iki dk ya hmen hazir bnce mrak etme yanasr yani :) erkek bunlar anam erkek sizce dururlar miBen geçici yaptırcam ya kızlar eğer vakit ve nakit eş zamanlı olmazsa, eşim ilk gece yanaşmazsa nolcak yaaa :/
Hoşbuldm kuzm yaa evet sonunda nasl sinjr olmstm anlatmam birde sizin yazilarnzi gormemek snir etti bni biz olmazsk buralarda olan yokms gercktnG Gecekusu123 hosgeldınız cankm benım uyelıklerınız açıldı allahtan ya ben dunden berı baktım acıldımı açıldımı dıye sonunda açtılar
Cnm sen kontrle gitmedn mi ertelendgne sevndim senn gecici yptrck zmnin ve durumn nasl acba ?Nelizcim ben okadar yan yatmadim normal oturdum kalktim uyudum. Benmi hatali davranmisim bilmiyorumki korktum bak sindi. Sadece bacaklarimi acan hareketler yapmadim agir kaldirmadim bukadar. Diger hareketleeimi normal devam ettirdim
Oyle bi durumda hic bi erkegi uyku basmazDilerim öyle olur canım uyku ağır basabilir bayağı bayağı
:))) valla uykucu biraz o yorgunluğa bilemiyorum :) bir de bizim hiç yakınlaşmamız yok cilve yapılabilir mi bilmiyorum bu halde :)))Kuzum turgay beyn sayfasnda gormstm 2 hfta sureli olanlarida var ama bak soyle ypabilirsn oncelkle erkekler bu zmna kadar beklms o saatten sonrasni hic beklmz birde sen kendini gostr şöyle iki cilve yp iki dk ya hmen hazir bnce mrak etme yanasr yani :) erkek bunlar anam erkek sizce dururlar mi
Düğünü erken saatte yapsak aslındaOyle bi durumda hic bi erkegi uyku basmaz
Himm bilmiyorumki canim benim ya ben hic oturmuyorum hep yan sekildeyim bisey olmasin diyeNelizcim ben okadar yan yatmadim normal oturdum kalktim uyudum. Benmi hatali davranmisim bilmiyorumki korktum bak sindi. Sadece bacaklarimi acan hareketler yapmadim agir kaldirmadim bukadar. Diger hareketleeimi normal devam ettirdim
Yapilir cnm iki öp kokla yakınlaş istedgni onunda etkilenip istemesni sağlamya cals özeldn veririm bi kaç bilgi cnm bn bi kre öpim hmen devami gelr:))) valla uykucu biraz o yorgunluğa bilemiyorum :) bir de bizim hiç yakınlaşmamız yok cilve yapılabilir mi bilmiyorum bu halde :)))
Olabilr sn bnce bi kac gun onceden erkn uymasni sgla o gun uykuya firsati olmasn :)Düğünü erken saatte yapsak aslında
Ben ısteyım yaaa cok zorlanıyorum tutmayacak dıyede cok korkuyorumÖyle tabi canm evettt az kaldi kizlar inanin su gibi akip geciyo zman keske bnde evde gecureblseydm tum zamanimi soyle dusun kuzum ama bnce sennkide cok guzel tutuck evde oldgun icin :)
Kuzum kontrole gitcek vaktim varda parasal olarak durumum yok. Fakat dr zaten kendisi tutmazsa gecici yapacaktir. Garanti vermisti cunku. Bir kandirmaca olmazsa yapicaktirCnm sen kontrle gitmedn mi ertelendgne sevndim senn gecici yptrck zmnin ve durumn nasl acba ?
canım o gece bence kımse uyumazDüğünü erken saatte yapsak aslında
Kuzum agir fln kaldiriyomsn kaldrma sakn otrup kalkarkn dikkt et kndine bn cok cektm ilk islmde cok zor blyrm dayanmasi ozellkle calisirkn ama pes etme az kaldi gecick hepsiBen ısteyım yaaa cok zorlanıyorum tutmayacak dıyede cok korkuyorum
Olmz insllh kuzm ya geciciyi gnelde butun doktorlr yapiyoms nerdyse umarim hersy yolnda gider kalici veya gecici fark etmzKuzum kontrole gitcek vaktim varda parasal olarak durumum yok. Fakat dr zaten kendisi tutmazsa gecici yapacaktir. Garanti vermisti cunku. Bir kandirmaca olmazsa yapicaktir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?